2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Ya baktım iki embriyo kaldı garanti olsun dedim gönderdim yoksa ne genetik hastalığım var ne düşüğüm var bu ilk tüp denemem
Yani ilk deneme de de tercihimize göre gönderebilirdik benim doktorum hiç öyle teklifler le gelmediği için bende sormadım Bakalım sabah saat 10 da transfer öncesi son muayenem var ne diyecek acaba embriyoları gönderelim diyecekmi tek çift embriyo diyecek mi çok heyecanlıyım az kaldı benim transfere

Hayır hayır öyle değil korkmayın hiç ben 2 tablete çıkartmam gereken günlerde 1 tablet içmeye devam etmişim. Yazılan kağıtta 1 gibi gözüküyordu ikiler. Benim dikkatsizliğime yani
Bende bugun 2 adet e geçtim söylediğiniz iyi oldu dikkat edeyim ilaç beynimizi sulandırıyor mu ne yapıyor anlamıyorum içtiğim ilacı yarım saat içinde bir daha içmeye kalkışıyorum eşim durduruyor

Yaşın kaç canım benim 37 belki de 35 üstü diye söylemiştir. 40 tan sonraki gebeliklerde özellikle göndermenizi tavsiye ediyoruz demişti. Haber ver bize de ne dedi noldu

Merhaba hanımlar bugun muayeneye gittim doktor rahimde gene 3 çizgi gördü
Yaşın kaç canım benim 37 belki de 35 üstü diye söylemiştir. 40 tan sonraki gebeliklerde özellikle göndermenizi tavsiye ediyoruz demişti. Haber ver bize de ne dedi noldu
benim yaş 33 eşimin yaş 30 ve ilk deneme o yüzden demekki göndermediler bugun doktor muayene etti rahimde 3 çizgiyi gördü yumurtalar a da baktı ve çok iyi gidiyor herşey dedi rahim kalınlığı da 11mm olmuş dedi bugun doktorumun odası yoktu o yüzden o da muayene den sonra ayakta bekleyince bende sormadım diğer hususları cumartesi son muayene sanırım cumartesi farklı ilaçlara da başlatacaklar şuan sabah 2 akşam 2 adet estrofem kullanıyorum 20 ekim de transfer gözüküyor

Merhaba kızlar Normal regli zamanım ayın 20’lerine denk geliyordu. Yumurta toplama sonrasındaki hafta 15’inde regli oldum. Siz yumurta toplama işleminden sonraki 2. Reglinizi hangisine göre oldunuz?

Merhaba kızlar Normal regli zamanım ayın 20’lerine denk geliyordu. Yumurta toplama sonrasındaki hafta 15’inde regli oldum. Siz yumurta toplama işleminden sonraki 2. Reglinizi hangisine göre oldunuz?
Yumurta toplamadan 5gün sonra olacaksın dedi doktor 6.gün oldum normal reglime 10 gün vardı sorun yok yani böyle olması normalmiş :)

Yumurta toplamadan 5gün sonra olacaksın dedi doktor 6.gün oldum normal reglime 10 gün vardı sorun yok yani böyle olması normalmiş :)
Sonraki ay olan regliyi sordum canım. Opu sonrası 2. Regli yani. Normal zamana göre mi yoksa opu sonrası regli tarihine göre mi geliyor diye

Sonraki ay olan regliyi sordum canım. Opu sonrası 2. Regli yani. Normal zamana göre mi yoksa opu sonrası regli tarihine göre mi geliyor diye
Bana doğum kontrol hapı verdi hapa göre olcam o yüzden net bişey diyemicem kontrolüm haplarda :)) ama işlem gördük ya merak etme ol yeter :)

Bende bugun 2 adet e geçtim söylediğiniz iyi oldu dikkat edeyim ilaç beynimizi sulandırıyor mu ne yapıyor anlamıyorum içtiğim ilacı yarım saat içinde bir daha içmeye kalkışıyorum eşim durduruyor
Evet ben ilaçlar yüüznden kötü şeyler yaşadım ama geçiyor yapıcak bi şey yok. Herkesde aynı şeylerde olmuyor. Hayırlısı olsun ya

Merhaba bende Kayseri memorial tüp bebek merkezinde başladım tedavime dün rabbiminde izniyle transferimi oldum benim için dua edermisiniz
Dualarımız sizinle o zaman kasım platformunun ilk haberiniz sizden alacağız inşallah pozitif bir sonuç elde edersiniz de bizlere de umut olursunuz bende 20 ekim de transfer olacağım. Kaçıncı gün embriyosu idi birde yaş kaç sizin hikayeniz ne idi

Merhaba hanımlar benim eşim azosperm 3 adet sperm testi verince adetin 2. Gunu gel dediler esim bugun 3. Spermini verdi adetin 2. Gunu gittigimde ne yapacaklar beni bilgilendirirmisiniz bu ayin 23 u 2. Gunum oluyor

Merhaba hanımlar benim eşim azosperm 3 adet sperm testi verince adetin 2. Gunu gel dediler esim bugun 3. Spermini verdi adetin 2. Gunu gittigimde ne yapacaklar beni bilgilendirirmisiniz bu ayin 23 u 2. Gunum oluyor
Merhabalar genel de adetin ikinci günü vajinal muayene ve hormon kan testleri yapılıyor ilk gidişte

Çok teşekkür ederim gerçekten Rabbım inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizede yaşim 20 Eylül de başladık tedaviye 5.gun embriyosu dondurulmuş tu çözme yapilip transfer yapıldı

Hangi hastane yaşın çok gençmiş kaç yumurta toplandı kaçı embriyo oldu

Tarihe göre adet olmuyor sun vücudunun seni yenilenmesine göre yumurta toplamadan 4gün sonra adet oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…