2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Aynı durumdayım, yumurtam zaten çok azdı 1 tane 3.gün embriyosu transfer edildi diğerleri ilerlemedi, o da tutunmadı galiba çok üzgünüm. Sil baştan her şeye başlamaya çok korkuyorum. Çaışıyorum bi yandan sürekli izin almak gerçekten ayrı sıkıntı. Allah yardımcımız olsun…
Canimmm hic bisey bitmis sayilmaz bi durun yaa😔 bosuna uzuyosunuz kendinizii

İlaçlarıda bıraktım boşuna niye içeyim değil mi? Bazı kişilerde testte negatif görüp pozitif çıkabiliyormuş lakin ben o kişilerden olamadım hiçbir zaman ah ah her şeye sil baştan nasıl başlanır 😔
Hiç değilse test funune kadar devam et ilaçlara.
Bak M metece var onun olayı oku ilk testi bile negatifti sonradan pozitife döndü o da ilaçları bırakmıştı sonra tekrar basladi

Aynı durumdayım, yumurtam zaten çok azdı 1 tane 3.gün embriyosu transfer edildi diğerleri ilerlemedi, o da tutunmadı galiba çok üzgünüm. Sil baştan her şeye başlamaya çok korkuyorum. Çaışıyorum bi yandan sürekli izin almak gerçekten ayrı sıkıntı. Allah yardımcımız olsun…
Evet zaten o kısım daha zor . Öğretmenim velilere ayrı idareye ayrı dert anlatmak zorunda kalıyorum. Tatili beklemeye zamanım yok 😔 hep sil baştan olması ah ah 😔 inş kanda pozitifi görürsünüz Rabbim yardımcımız olsun. Kaçıncı denemenizdi

Hiç değilse test funune kadar devam et ilaçlara.
Bak M metece var onun olayı oku ilk testi bile negatifti sonradan pozitife döndü o da ilaçları bırakmıştı sonra tekrar basladi
Bu topikte miydi canım ben çok hakimde değilim bu siteyi kullanmaya nasıl bulabilirim ki. Allah razı olsun

merhaba arkadaşlar ben 15.11.2022 de ilaç kullanmaya başladım yani tedavim yeni başladı transver işlemi yumurta toplama işlemi kaç gün sürüyor işlemler nasıl ilerliyor

Evet zaten o kısım daha zor . Öğretmenim velilere ayrı idareye ayrı dert anlatmak zorunda kalıyorum. Tatili beklemeye zamanım yok 😔 hep sil baştan olması ah ah 😔 inş kanda pozitifi görürsünüz Rabbim yardımcımız olsun. Kaçıncı denemenizdi
Psikoloğum ben de ama özel eğitimdeyim öğretmenlik yapıyorum bir nevi, kuruma gitmediğim zamanlarda derslerimi başkaları almak zorunda kalıyor, maaşım kesiliyor vs gerçekten maddi manevi çok zor.. ilk denememdi ama yumurta rezervim düşük amh 0.98 o yüzden yine çok yumurtam olacağını sanmıyorum. Tutmazsa yine en baştan olacak muhtemelen çünkü problemim zaten bu :KK43:

Psikoloğum ben de ama özel eğitimdeyim öğretmenlik yapıyorum bir nevi, kuruma gitmediğim zamanlarda derslerimi başkaları almak zorunda kalıyor, maaşım kesiliyor vs gerçekten maddi manevi çok zor.. ilk denememdi ama yumurta rezervim düşük amh 0.98 o yüzden yine çok yumurtam olacağını sanmıyorum. Tutmazsa yine en baştan olacak muhtemelen çünkü problemim zaten bu :KK43:
Benim 0,53 maalesef ikinci denemem bu histereskopi çekildim bu sefer öncesinde tutunmaması için hiçbir sebep olmadığını söylüyordu doktor 😔 inş testler yanıltıyordur ve kanda pozitifi görürüz Rabbim büyük 🤲🏻

N nibu22 @Angelbabybey Kubii38 Kubii38 O o_k_y_n_s @sevdalikus M Mucize Olmali @fasullebebek1
Kızlar herkese günaydın, biraz önce yine erken gebelik testi yaptım ama ne yazık ki incecik çizgiyi göremedim. Belli belirsiz gölge gibi bişey var ama çizgi yok koyulaşma vs de yok. Çok çok üzgünüm şu an moralim çok bozuldu. Galiba bebeğim tutunamadı…
Testi isteyen arkadaşlarım vardı kaybettim o alıntıyı, buyrun ince çizgi nasıl gölge oluyor 2 günde…

Eklentiler

• A4AB4342-0F00-4AE7-B8A6-01FEE9B128AE.jpeg
    A4AB4342-0F00-4AE7-B8A6-01FEE9B128AE.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 114
Benim 0,53 maalesef ikinci denemem bu histereskopi çekildim bu sefer öncesinde tutunmaması için hiçbir sebep olmadığını söylüyordu doktor 😔 inş testler yanıltıyordur ve kanda pozitifi görürüz Rabbim büyük 🤲🏻
İkisi de mi tazeydi peki dondurulmuş muydu? Benim çok sayıda miyomum var ama etkilemez demişti doktorum bulundukları yerlerden dolayı. Siz nerdeydiniz hangi şehir doktorunuz kim?

Merhaba kızlar. Ben 6.gün idrarda gebelik testi yaptım , predictor marka. İlk fotoğraftaki. Dün yani 8.gün ise kanda 103 çıktı beta. Bugün gittiö başka marka bir erken gebelik testi aldım avox marka 9.günüm. İkinci eklediğim fotoğraftaki gibi çıktı. 6.güne göre silik geldi bana. Su falan da içmiştim ama. Bilemiyorum kızlar, korktum. Marka farkı olur mu , tekrar kan testi yaptıracağım

Eklentiler

• 359CD5C5-2726-4484-B954-C54B17C24E44.jpeg
    359CD5C5-2726-4484-B954-C54B17C24E44.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 111
  • 2AE83E9D-1536-4052-8EB7-E8C35999F866.jpeg
    2AE83E9D-1536-4052-8EB7-E8C35999F866.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba kızlar. Ben 6.gün idrarda gebelik testi yaptım , predictor marka. İlk fotoğraftaki. Dün yani 8.gün ise kanda 103 çıktı beta. Bugün gittiö başka marka bir erken gebelik testi aldım avox marka 9.günüm. İkinci eklediğim fotoğraftaki gibi çıktı. 6.güne göre silik geldi bana. Su falan da içmiştim ama. Bilemiyorum kızlar, korktum. Marka farkı olur mu , tekrar kan testi yaptıracağım
Uzun süre olmayınca inanamıyor galiba insan , bir sıkıntı çıkacak kimyasal olacak bşey olacak diye korkuyorum.

X