2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Hiç değilse test funune kadar devam et ilaçlara.
Bak @metece var onun olayı oku ilk testi bile negatifti sonradan pozitife döndü o da ilaçları bırakmıştı sonra tekrar basladi
Buldum canım. Okudum evet gerçekten mucizenin örneği olmuş . Bende yeniden ümitlendim ilaçlarımı içtim hemen. Hayırlısı olsun inş Rabbim nasip etsin bir mucizede bize. Test günümü bekleyeceğim 🤲🏻 teşekkür ederim

İkisi de mi tazeydi peki dondurulmuş muydu? Benim çok sayıda miyomum var ama etkilemez demişti doktorum bulundukları yerlerden dolayı. Siz nerdeydiniz hangi şehir doktorunuz kim?
Tazeydi benim. Evet sizin testin ilkinde silik çizgi var ikincide yok belki sıvı miktarıyla alakalıdır siz ümidinizi kaybetmeyin daha erken

Testi isteyen arkadaşlarım vardı kaybettim o alıntıyı, buyrun ince çizgi nasıl gölge oluyor 2 günde…
Cnm ikisinde de silik cizgi var. Ama şoyle soyleyeyim ayni saatlerde mi yaptin. Benim gecen transferimde sabah bisey yemeden icmeden yaptigim test dun yaptigimdan cok daha asiri silik cikmisti ben de olmadigini düsündüm. Fakat ogleden sonra dayanamayip bi daha yapmistim baya koyu cikmisti yani vucudun dunden olan sivi alım miktarı bile etkileyebiliyor. Moralini bozmak icin cok erken

Awox un hassaslıgı düşük bi test o yüzden çizgi silik cıkmış kormayın
İnşallah öyledir teşekkür ederim. 5 yıldır uğraşıyoruz , hep olumsuz sonuç aldık . Şimdi pozitife bile inanmakta güçlük çekiyoruz

Merhaba kızlar. Ben 6.gün idrarda gebelik testi yaptım , predictor marka. İlk fotoğraftaki. Dün yani 8.gün ise kanda 103 çıktı beta. Bugün gittiö başka marka bir erken gebelik testi aldım avox marka 9.günüm. İkinci eklediğim fotoğraftaki gibi çıktı. 6.güne göre silik geldi bana. Su falan da içmiştim ama. Bilemiyorum kızlar, korktum. Marka farkı olur mu , tekrar kan testi yaptıracağım
Korkulacak bi durum yok gayet net cikmis hayirli olsun kan testini tekrarlamak artik daha mantıklı. Yani kan testinden sonra idrar testiyle kafanızı karistirmayin

3. Gün embriyosu 2 tane, bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Çok üzgünüm ben inş ikiside tutunur derken hiçbiri tutunmadı. Moralim çok bozuldu her şeye sil baştan 😔
Cnm dur hele kan da görmeden hemen moralini bozma. Bu yolların messakkatli oldugunu yaşamayan bilemez. Seni cok cok iyi anlıyorum. Rabbim yüzünü guldürsun.

Iyi günler kizlar bayadir takipteyip sizi insallah bu topik bol bebisli bir topik olur benim de bugun transferim var ... 5. gun 3 tane dr yastan dolayı hepsini transferim edelim dedi bende tm dedim hakkim da hayirlisi

Psikoloğum ben de ama özel eğitimdeyim öğretmenlik yapıyorum bir nevi, kuruma gitmediğim zamanlarda derslerimi başkaları almak zorunda kalıyor, maaşım kesiliyor vs gerçekten maddi manevi çok zor.. ilk denememdi ama yumurta rezervim düşük amh 0.98 o yüzden yine çok yumurtam olacağını sanmıyorum. Tutmazsa yine en baştan olacak muhtemelen çünkü problemim zaten bu :KK43:
Yaa Lütfen Bu süreçte En Ama En çok önemli olan şey moral Kaset testler yanıltıyor olabilir lutfen moral bozmayın moral bozuklugu direk etkiliyor bana hiç bir yasak o bu koymayan dr um üstüne basa basa moral dedi sakın stres yapma moral bozma dedi Çok erken daha Ayrıca 0.98 amh az degil Çok daha az olanlar var Canım Böyle pes etmeyin lutfen

X