Merhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
V venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
@o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif B busra1940 5. gün 7 kasım @mombaby 5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım @Elfinshn 5. Gün 1 kasım -
@maliha245. gün 3 kasım Pozitif M MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo12 kasım
@MyHopee5. Gün 1 kasım Pozitif
@anonim8995aa 11 kasım M mrsokush 5. gün
3bb12 kasım @Buyuk_umutlar 4bb 31 ekim Pozitif
P parpalina053? 7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
@cagla15083.gün 11 kasım cinnabon 3. Gün
2 embriyo8 kasım @Sevde43 3. Gün 9 kasım @esmaasamsun 4. gün 6 kasım @bambuko 5. gün
2 embriyo5 kasım @-Arwen- 3. Gün 8 kasım @Aslikarar 5. Gün 15 kasım @bsradnzli 5. gün
2 embriyo14 kasım @Dahiliyeci 3. gün 9 kasım Gulayazz 5. Gün 9 kasım
Masallah cnm cok net cikmis catlatma ignesi olmusmuydun pekimerhaba;
Bende 9 kasımda 5. Gün embriyo transferini oldum. Bugün tranferimin 5. Günü test gününü beklemekle geçiyor saatler. Ben bugün dayanamadım test yaptım biliyorum çok yeni ve çok yanılma payı var ama ben hafif çizgi gördüm 5. Günde. Kendimi hiç hamile veya tutmuş gibi hissetmiyorum zaten. Aksine tutmamış gibi hissediyorum Bakalım asıl büyük günüm ayın 19 u hayırlı haberler alalım inşallah
Ya cnm bu kadar kuskuya gerek yok rahatla lütfen. Bak benim merkez hic sunu yeme bunu yeme demedi yada iste iş yapma falan transferden 1 gün sonra normal islerini yap diyorlar. Hatta iliski serbestligi bile yazmislar verdikleri kagitta. Yani tutacagi varsa oyle seylerden bilimsel olarak etkilenmiyor hem sen bir gün önce yaptirdin. Tek sıkıntı basindaki kokunun oraya gitmesi gibi dusün onda da bone takilacak zatenİnşallah canım yaa ne bileyim valla bende bende transferden sonra yaptıramam zaten hiçbişey deyip ne var ne yok yaptırayım dedim şimdi nasıl bir kuşku doldu içime anlatamam inşallah ertelemeye vs gerek kalmaz
Çatlatma iğnesini 3 ay önce olmuştum. Doktorum rahim dinlendirme tüp bebek tedavisini uygun gördü. Ağustos ayında yumurtalarım toplandı donduruldu. Üzerine 3 adet gördüm. Bu 9 kasımda 1 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldıMasallah cnm cok net cikmis catlatma ignesi olmusmuydun peki
Ooo super o zaman catlatma igne etkisi yok. Saglıkla büyüsün insallahÇatlatma iğnesini 3 ay önce olmuştum. Doktorum rahim dinlendirme tüp bebek tedavisini uygun gördü. Ağustos ayında yumurtalarım toplandı donduruldu. Üzerine 3 adet gördüm. Bu 9 kasımda 1 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı
Transfer yapıldığı günü birinci gün olarak mı sayıyorsunuz?Amin canım benim aminn, diyorum ya ben pek tutmuş gibi hissetmiyorum ama hayırlısı allahtanhemde çoook erken ya dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Üstünden bel gün geçti daha
İnşallah tutmuşturda büyür kocaman olur . Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalim Allah razı olsunOoo super o zaman catlatma igne etkisi yok. Saglıkla büyüsün insallah
Ay evet malesef öyle saymışım. İlk günü saymazsak bugün 5. Gün embriyonun transferinin üzerinden 4 gün geçmiş. 9 kasımda transferim yapılmıştıTransfer yapıldığı günü birinci gün olarak mı sayıyorsunuz?
Transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ben geçen pazartesi olmuştum mesela bugünü 7.gün olarak sayıyorum perşembe günü de kan testim varTransfer yapıldığı günü birinci gün olarak mı sayıyorsunuz?
7 Kasım da 2 adet 5.gun embriyo transferi oldum. Test tarihim 19 Kasım@essin_a P parpalina053 @Kubii38cinnabon @-Arwen- @Sevde43 @esmaasamsun
Merhaba kızlarım, tabloyu doldururken bazı bilgileriniz eksik kaldı. Eğer eklememi istiyorsanız bilgilerinizi yazabilir misiniz rica etsem
Doğru biliyorsun evet ilk günü saymıyorla hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırız bu haftaTransfer günü sayılmıyor diye biliyorum ben geçen pazartesi olmuştum mesela bugünü 7.gün olarak sayıyorum perşembe günü de kan testim var
TebriklerrrrrValla evde bi tane test bulunca yapayım ne olacak dedim. Ben çizgi çıkmasını hiç beklemiyordum hala daha umudum pek yom tutmamış gibi hissediyorum. Evet tek dondurulmuş embriyo transferi oldum
dondurulmuş embriyo transferi oldum ben. 3 ay önce ağustos ayında çatlatma iğnesi oldum yumurtalarım donduruldu. Üç ay sonra kasım 9 sa transfer oldumÇatlatma iğnesi vurulmuşmuydunuz ?
İnşallah tutmuştur çok teşekkür ederimTebriklerrrrr
Ay hadi inşallah erken test yapmak istiyorum erkek sonuçları çıkanları görünce ama eşim istemiyor moralim bozulmasın diye belki yapsam benimde kesin sonucum çıkar ama emin olamıyorum negatif çıkarsa diyeDoğru biliyorsun evet ilk günü saymıyorla hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırız bu hafta
Eşlerimiz, çevrelerimiz..Ay hadi inşallah erken test yapmak istiyorum ama eşim istemiyor erken öğrenenleri görünce belki yapsam benimde kesin sonucum çıkar ama emin olamıyorum moralim bozulur negatif çıkarsa diye
Tüp bebekte ilk denememiz 6 ay önce aşılama yaptırmıştık ve erken test vermiştim negatif çıkmıştı ve çok kötü olmuştum oyüzden eşim bu sefer kötü etkilenmemi istemiyor gidip birlikte klinikte kan testi ile öğrenelim diyor oyüzden bende korkuyorum yapmayaEşlerimiz, çevrelerimiz..
tüm psikolojik savaşı veren bizleriz. canım benim içinden neyi yapmak geliyorsa onu yap. beklemek istiyorsan bekle, yapmak istiyorsan (sonucun + veya - doğru olamadığını kabullenerek) test yap. Senin için nasıl rahat edecekse. Ben dayanamadım ikinciye bir daha yaptım aynı gün içinde saçma sapan rengi aktı . Sağdaki ikinci yaptığım soldaki ilk. Ama yapmasaydım aklımda kalacaktı olsun..
Yinede kan sonucunu bekliyorum..
moralini bozma hiç, hemde hiç hep güzel düşünelim ama her durumada psikolojimizi hazırlayalım inşallah
Yaa ne güzel haberler alıyoruz, maaşallah böyle güzel haberler aldıkça kendimin tutmuş kadar seviniyorummerhaba;
Bende 9 kasımda 5. Gün embriyo transferini oldum. Bugün tranferimin 5. Günü test gününü beklemekle geçiyor saatler. Ben bugün dayanamadım test yaptım biliyorum çok yeni ve çok yanılma payı var ama ben hafif çizgi gördüm 5. Günde. Kendimi hiç hamile veya tutmuş gibi hissetmiyorum zaten. Aksine tutmamış gibi hissediyorum Bakalım asıl büyük günüm ayın 19 u hayırlı haberler alalım inşallah
Anladım canım benim içinden nasıl geliyorsa oyle süreci ilerlet. rabbim hepimize güzel haberleri afiyetle tez zamanla almamızı nasip etsin inşallahTüp bebekte ilk denememiz 6 ay önce aşılama yaptırmıştık ve erken test vermiştim negatif çıkmıştı ve çok kötü olmuştum oyüzden eşim bu sefer kötü etkilenmemi istemiyor gidip birlikte klinikte kan testi ile öğrenelim diyor oyüzden bende korkuyorum yapmayaumarım sonuçlarımız pozitif çıkar bugünleri güzel hatırlarız