2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Bu konularda nasil bilgiler verildi. Bize hiçbir şey söylenmedi. Biz kendimiz bebekler için olan ürünlere geçtik 🙄
Valla Canım transfere gelirken duş alın ama kokulu deoderont parfum vs gibi seyler kullanmayın işte vajinal fitilinizi yapmayın dediler sadece haplarınızı için progestan ignenizi yanınıza alın gibi bilgiler verildi bunun dısında hiçbir yasak uyarı vs hiçbişey söylenmedi ki covid testi istendi bide o yani :KK43:

Banaa hiçbişey demediler ki yaa :KK43: Transfer günü parfüm vs kullanmayın dediler o standart bilmiyorum ki doğal siklus diyemi acaba farkediyor mu acaba onuda bilmiyrmki ama korktm biraz şimdi valla inşallh bişey olmaz ya 😔
Dur cnm korkma bana da sadece transferde parfum kullanmayin iste makyaj falan dediler. Bi de transferden sonra ayakta duş alın. O da idrar yolu enfeksiyonuna karsi sanırım transfer esnasında biraz hassaslasiuor o bolge ya o acidan. Yani bir gün oncesi icin bisey demediler. Ama deidgim gibi transfer sonrasi sacini yikadigin zaman suyu vajinal nolgene gelmesin basini egip yıkarsan sorun olmaz Allah in izniyle

Dur cnm korkma bana da sadece transferde parfum kullanmayin iste makyaj falan dediler. Bi de transferden sonra ayakta duş alın. O da idrar yolu enfeksiyonuna karsi sanırım transfer esnasında biraz hassaslasiuor o bolge ya o acidan. Yani bir gün oncesi icin bisey demediler. Ama deidgim gibi transfer sonrasi sacini yikadigin zaman suyu vajinal nolgene gelmesin basini egip yıkarsan sorun olmaz Allah in izniyle
Tamam Kuzum İnşallah ya valla Moralim düzelsin diye kalkıştım biraz moralim bozuldu şimdi 😔Allah korusun inşallh bişey olmaz Hayırlısına Transferim yapılsın gerekirse 1 hafta yıkanmam valla :KK43:

Kızlar merhaba ben 7kasımda transfer oldum 5.gün taze embriyo. Test günüm 17sinde transferden beri adet sancısı şişlik bel ağrısı çekiyorum günümden önce test de yapmak istemiyorum moralim bozulmasın diye sadece uzanıyorum sizce normal mi test yapıp önlem almalımıyım yoksa beklemeye devam edeyim mi ?

Bende doğal siklusla transfer olacağım yarın İnşallah 3.gün Embriyosu 2 Adet Dondurulmuş 🙏 Eylülde Sadece Klomenle yumurta takibi yapıldı opu oldum .Son Adet 2.kontrolümden beri Divina - Corasprin - Dekort - Folik - Azitro - Prograf Tablet - Litunus fitil ve peogestan iğne her gün Ve Proluton 5 günde 1 iğne verildi Yarın transfer sonrası ilaçlar tekrar düzenlenecek dendi bakalım 🙏
Peki nasıl doğal siklus çok ilaç kullanıyorsunuz
Sürec nasıl ilerledi rahim kaç mm kalınlığına ulaştı
Yumurta catlayincami ignelere basladin

Tamam Kuzum İnşallah ya valla Moralim düzelsin diye kalkıştım biraz moralim bozuldu şimdi 😔Allah korusun inşallh bişey olmaz Hayırlısına Transferim yapılsın gerekirse 1 hafta yıkanmam valla :KK43:
Moralini bozma canım. Yarın hastaneye gittiğinde doktoruna söyle yaptırdığın işlemleri. Sana en doğru yanıtı o verir. Eğer yaptırmanda sakınca görürse ertelemeni tavsiye ederim

Kızlar merhaba ben 7kasımda transfer oldum 5.gün taze embriyo. Test günüm 17sinde transferden beri adet sancısı şişlik bel ağrısı çekiyorum günümden önce test de yapmak istemiyorum moralim bozulmasın diye sadece uzanıyorum sizce normal mi test yapıp önlem almalımıyım yoksa beklemeye devam edeyim mi ?
Ben de 8 kasımda transfer oldum, belirtim olsun diye bekliyorum halâ😂 bence güzel devam ediyorsun, test için de perşembe gününü bekle. Olumsuz test sonucu alırsan moralini önceden bozma

Ben de 8 kasımda transfer oldum, belirtim olsun diye bekliyorum halâ😂 bence güzel devam ediyorsun, test için de perşembe gününü bekle. Olumsuz test sonucu alırsan moralini önceden bozma
Hergün progestan iğne için sağlık ocağına gidiyorum eczaneye girmemek için zor tutuyorum kendimi 😅

Bende doğal siklus transfer oldum. Transfer öncesi her gün coraspirin ve decavit içtim, tam yumurtalam döneminde 4-5 gün her gün gidip kan verdim oradan yumurtlamamı takip ettiler. Yumurtladıktan sonraki 6. güne transfer planlandı. Transferden 2 gün önce de her gün progestan fitil ilave edildi sabah akşam olarak.

Canım cuma günü gittiğimde Rahim kalınlığım 10.5 di Yumurta en büyğü yanlıs hatırlamıyrsam 15 felandı İşte Divina günde 4 kullanıyordum 2 daha ekletti corasprin ve dekort Bu adetimin 5. Günü muayene vermişlerdi ona devam dediler ilave olarak diğer yazdıklarımız eklendi işte c tesi itibari ile kullanacaksın dediler Salı Transfer Dediler Bende Anlamadım Doğalı neresinde bu işin ama sanırım riske girmek istemediği için böyle çok ilaç eklendi

Moralini bozma canım. Yarın hastaneye gittiğinde doktoruna söyle yaptırdığın işlemleri. Sana en doğru yanıtı o verir. Eğer yaptırmanda sakınca görürse ertelemeni tavsiye ederim
İnşallah öyle bişeye gerek kalmaz 😔 ama her ne olursa olsun bastan uyarmaları gerekmez mi ya :KK43: Benim sonucta ilk denemem Opu öncesi sordum hiçç hatta soruyorum diye yadırgar gibi espri bile yaptı yani aynı tavır olmasın diye sormadm bu defa Ama şuna dikkat et bunu yap bunu yapma gibi öncesi klasik uyarıları yaptı sadece parfum deo vs gibi Mesela Bize Afedersiniz İlişki yasagı bile vermedi hiç bir evrede bende sormadım zaten Korktugumuz için bişey olur vs diye yada bizim erkek kaynaklı diyemi demedi bilmiyorumda biz kendimiz dikkat ettik diğer her konularda

X