2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Yaa ne güzel haberler alıyoruz, maaşallah böyle güzel haberler aldıkça kendimin tutmuş kadar seviniyorum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin
O güzel gönlünün ekmeğini tez zamanda yersin inşallah allahim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın en hayırlısını en güzel zamanda nasip etsin. İnşallah tutmuştur çok teşekkür ederim

Canımsınnn İnşallah Yarın Bebeklerime kavuşurum Dualarınızda Banada Yer Verin Olur mu Şuana kadar heyecan korku stres yoktu ama şimdi çok stres oldum Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun Alnımıza ne yazıldıysa onu yasacağız Zaten

Dua ettim bile rabbim yarın sevinçten havalara uçurur inşallah

Dua ettim bile rabbim yarın sevinçten havalara uçurur inşallah
Allah Razı Olsun Kuzum Amin Hepimizi inşallah Transferim sırasında Hem kendim için hem sizler için hem bu yolda Birlikte yürüdüğümüz bildiğimiz bilmediğimiz herkes için dua edeceğim Rabbim Anneliği Hakeden her kadınjn kucağını boş bırakmasın Hayırlı Evlatlar Versin

Aminnn hepimizden allahim razı olsun

Aminnnnnnn Allah bize dua ettiğin kadar sanada hayırlı olanı sahip etsin. Rabbim bu ayda kimsenin emeğini boşa götürmesin. Beklemek gerçekten çok zor olsun zaten sabırla beklenen o heyecanlı bekleyişler sevinçle mutlulukla haberler almayı nasip etsin.

İnşallah canım benim Amin

Öyle dusunme canim Guzel dusun icini ferah tut baska seylerle ilgilen odaklanma cok fazla , ve aklini karistirma bence sen hamilesiin zaten cok guzel net bi sekilde cikmiş daha sana nasil ben burdayim desinkii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…