O güzel gönlünün ekmeğini tez zamanda yersin inşallahYaa ne güzel haberler alıyoruz, maaşallah böyle güzel haberler aldıkça kendimin tutmuş kadar seviniyorumRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin
Canımsınnn İnşallah Yarın Bebeklerime kavuşurum Dualarınızda Banada Yer Verin Olur muYa cnm bu kadar kuskuya gerek yok rahatla lütfen. Bak benim merkez hic sunu yeme bunu yeme demedi yada iste iş yapma falan transferden 1 gün sonra normal islerini yap diyorlar. Hatta iliski serbestligi bile yazmislar verdikleri kagitta. Yani tutacagi varsa oyle seylerden bilimsel olarak etkilenmiyor hem sen bir gün önce yaptirdin. Tek sıkıntı basindaki kokunun oraya gitmesi gibi dusün onda da bone takilacak zaten
Çok şükür heralde gerileme olmaz daha inşallah Yarın muayene sonrası Transferim Olacak Kısmetse işteHayırlısı canım sonuçta rahim güzel kalınlaşmış
Dua ettim bileCanımsınnn İnşallah Yarın Bebeklerime kavuşurum Dualarınızda Banada Yer Verin Olur muŞuana kadar heyecan korku stres yoktu ama şimdi çok stres oldum Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun Alnımıza ne yazıldıysa onu yasacağız Zaten
Daha da Artarız Pozitiflerle İnşallah Sevgi Paylaştıkça ÇoğalıyorTABLODA 26 KİŞİ OLDUK KIZLAR
Allah Razı OlsunDua ettim bilerabbim yarın sevinçten havalara uçurur inşallah
Aminnn hepimizden allahim razı olsunAllah Razı OlsunKuzum Amin Hepimizi inşallah Transferim sırasında Hem kendim için hem sizler için hem bu yolda Birlikte yürüdüğümüz bildiğimiz bilmediğimiz herkes için dua edeceğim Rabbim Anneliği Hakeden her kadınjn kucağını boş bırakmasın Hayırlı Evlatlar Versin
Amin canım bütün isteyenlere inşallahAnladım canım benim içinden nasıl geliyorsa oyle süreci ilerlet. rabbim hepimize güzel haberleri afiyetle tez zamanla almamızı nasip etsin inşallah
Nasıl aldın canımPrulotex ücretli aynen ama onun yerine kalçadan olan vurulabilirsin oda çok etkili ben hep reçeteyle aldım ilaclarimi
AminnnnnnnAllah Razı OlsunKuzum Amin Hepimizi inşallah Transferim sırasında Hem kendim için hem sizler için hem bu yolda Birlikte yürüdüğümüz bildiğimiz bilmediğimiz herkes için dua edeceğim Rabbim Anneliği Hakeden her kadınjn kucağını boş bırakmasın Hayırlı Evlatlar Versin
İnşallah canım benim AminAminnnnnnnAllah bize dua ettiğin kadar sanada hayırlı olanı sahip etsin. Rabbim bu ayda kimsenin emeğini boşa götürmesin. Beklemek gerçekten çok zor olsun zaten sabırla beklenen o heyecanlı bekleyişler sevinçle mutlulukla haberler almayı nasip etsin.
Günaydın Bende Bebeklerimle kavusmaya gidiyorum inşallahGünaydın kızlarkan verdim, sonuç bekliyorum. Dualarınız benimle olsun...
Öyle dusunme canim Guzel dusun icini ferah tut baska seylerle ilgilen odaklanma cok fazla , ve aklini karistirma bence sen hamilesiin zaten cok guzel net bi sekilde cikmişİçinden ne yapmak geliyorsa onu yap. Kendini nasıl iyi hissedersen o şekilde hareket et. Diğer denemelerin arasında kaç ay vardı? O süreç nasıl ilerliyor acaba? Bana da ilk denemem tutmayacak gibi geliyor merak ediyorum diğer süreçleri
Günaydın kızlarkan verdim, sonuç bekliyorum. Dualarınız benimle olsun...
Allah yardimciniz olsun kizlarr Yaninizdayiiiz güzel haberlerle dönesinizzz inşalllahGünaydın Bende Bebeklerimle kavusmaya gidiyorum inşallahHayırlı Haberlerini Bekliyorum Gönder Bize Mutlu Enerjini İnşallah
İnşallah CanımAllah yardimciniz olsun kizlarr Yaninizdayiiiz güzel haberlerle dönesinizzz inşalllah
İnşallah canım öyle olurÖyle dusunme canim Guzel dusun icini ferah tut baska seylerle ilgilen odaklanma cok fazla , ve aklini karistirma bence sen hamilesiin zaten cok guzel net bi sekilde cikmişdaha sana nasil ben burdayim desinkii?
Heyecanla pozitif haberini bekliyoruz canımmGünaydın kızlarkan verdim, sonuç bekliyorum. Dualarınız benimle olsun...
Bebişlerin bakımlı annesiii, transferin çok güzel geçsinGünaydın Bende Bebeklerimle kavusmaya gidiyorum inşallahHayırlı Haberlerini Bekliyorum Gönder Bize Mutlu Enerjini İnşallah