2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Yaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım 🧿💖🌸

İSİM
EMBRİYOTRANSFER
TARİHİ
SONUÇ

N nibu22
5. Gün8 kasım

@Smileess
5. gün
2 embriyo
11 kasım

V venuskiz
5. Gün 4bb4 kasımPozitif

@Angelbabybey
3.gün
2 embriyo
15 kasım

@o_k_y_n_s
3. gün3 kasımPozitif
B busra1940 5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite
9 kasım

@gizemsrkn
5. Gün8 kasım
@Elfinshn5. Gün1 kasım-

@maliha24
5. gün3 kasımPozitif
M MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo
12 kasım

@MyHopee
5. Gün1 kasımPozitif

@anonim899
5aa11 kasım
M mrsokush 5. gün
3bb
12 kasım
@Buyuk_umutlar4bb31 ekimPozitif

P parpalina053
?7 kasım

@Kubii38
5. Gün
2 adet
8 kasım

@cagla1508
3.gün11 kasım
cinnabon cinnabon 3. Gün
2 embriyo
8 kasım
@Sevde433. Gün9 kasım
@esmaasamsun4. gün6 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo
5 kasım
@-Arwen-3. Gün8 kasım
@Aslikarar5. Gün15 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo
14 kasım
@Dahiliyeci3. gün9 kasım
Gulayazz5. Gün9 kasım

merhaba;
Bende 9 kasımda 5. Gün embriyo transferini oldum. Bugün tranferimin 5. Günü test gününü beklemekle geçiyor saatler. Ben bugün dayanamadım test yaptım biliyorum çok yeni ve çok yanılma payı var ama ben hafif çizgi gördüm 5. Günde. Kendimi hiç hamile veya tutmuş gibi hissetmiyorum zaten. Aksine tutmamış gibi hissediyorum Bakalım asıl büyük günüm ayın 19 u hayırlı haberler alalım inşallah 🤲
Masallah cnm cok net cikmis catlatma ignesi olmusmuydun peki

İnşallah canım yaa ne bileyim valla bende bende transferden sonra yaptıramam zaten hiçbişey deyip ne var ne yok yaptırayım dedim şimdi nasıl bir kuşku doldu içime anlatamam inşallah ertelemeye vs gerek kalmaz 😔
Ya cnm bu kadar kuskuya gerek yok rahatla lütfen. Bak benim merkez hic sunu yeme bunu yeme demedi yada iste iş yapma falan transferden 1 gün sonra normal islerini yap diyorlar. Hatta iliski serbestligi bile yazmislar verdikleri kagitta. Yani tutacagi varsa oyle seylerden bilimsel olarak etkilenmiyor hem sen bir gün önce yaptirdin. Tek sıkıntı basindaki kokunun oraya gitmesi gibi dusün onda da bone takilacak zaten

Masallah cnm cok net cikmis catlatma ignesi olmusmuydun peki
Çatlatma iğnesini 3 ay önce olmuştum. Doktorum rahim dinlendirme tüp bebek tedavisini uygun gördü. Ağustos ayında yumurtalarım toplandı donduruldu. Üzerine 3 adet gördüm. Bu 9 kasımda 1 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı

Çatlatma iğnesini 3 ay önce olmuştum. Doktorum rahim dinlendirme tüp bebek tedavisini uygun gördü. Ağustos ayında yumurtalarım toplandı donduruldu. Üzerine 3 adet gördüm. Bu 9 kasımda 1 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı
Ooo super o zaman catlatma igne etkisi yok. Saglıkla büyüsün insallah🥰

Kızlar , opudan bir gün sonra başladığım Lutinus fitili artık ittirmekte zorlanıyorum sanki içerde bi engel var gibi. Benzer durumu yaşayan oldu mu ?
Transfer:8.11
Opu: 4.11

Doğru biliyorsun evet ilk günü saymıyorla hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırız bu hafta
Ay hadi inşallah erken test yapmak istiyorum erkek sonuçları çıkanları görünce ama eşim istemiyor moralim bozulmasın diye belki yapsam benimde kesin sonucum çıkar ama emin olamıyorum negatif çıkarsa diye 🙁

Son düzenleme:
Ay hadi inşallah erken test yapmak istiyorum ama eşim istemiyor erken öğrenenleri görünce belki yapsam benimde kesin sonucum çıkar ama emin olamıyorum moralim bozulur negatif çıkarsa diye 🙁
Eşlerimiz, çevrelerimiz..
tüm psikolojik savaşı veren bizleriz. canım benim içinden neyi yapmak geliyorsa onu yap. beklemek istiyorsan bekle, yapmak istiyorsan (sonucun + veya - doğru olamadığını kabullenerek) test yap. Senin için nasıl rahat edecekse. Ben dayanamadım ikinciye bir daha yaptım aynı gün içinde saçma sapan rengi aktı . Sağdaki ikinci yaptığım soldaki ilk. Ama yapmasaydım aklımda kalacaktı olsun..
Yinede kan sonucunu bekliyorum..
moralini bozma hiç, hemde hiç hep güzel düşünelim ama her durumada psikolojimizi hazırlayalım inşallah 🤲

Eklentiler

• 8E23525A-279D-4378-A1C3-AC301B0EEA71.png
    8E23525A-279D-4378-A1C3-AC301B0EEA71.png
    488,8 KB · Görüntüleme: 63
Eşlerimiz, çevrelerimiz..
tüm psikolojik savaşı veren bizleriz. canım benim içinden neyi yapmak geliyorsa onu yap. beklemek istiyorsan bekle, yapmak istiyorsan (sonucun + veya - doğru olamadığını kabullenerek) test yap. Senin için nasıl rahat edecekse. Ben dayanamadım ikinciye bir daha yaptım aynı gün içinde saçma sapan rengi aktı . Sağdaki ikinci yaptığım soldaki ilk. Ama yapmasaydım aklımda kalacaktı olsun..
Yinede kan sonucunu bekliyorum..
moralini bozma hiç, hemde hiç hep güzel düşünelim ama her durumada psikolojimizi hazırlayalım inşallah 🤲
Tüp bebekte ilk denememiz 6 ay önce aşılama yaptırmıştık ve erken test vermiştim negatif çıkmıştı ve çok kötü olmuştum oyüzden eşim bu sefer kötü etkilenmemi istemiyor gidip birlikte klinikte kan testi ile öğrenelim diyor oyüzden bende korkuyorum yapmaya 🙁 umarım sonuçlarımız pozitif çıkar bugünleri güzel hatırlarız 🌸

merhaba;
Bende 9 kasımda 5. Gün embriyo transferini oldum. Bugün tranferimin 5. Günü test gününü beklemekle geçiyor saatler. Ben bugün dayanamadım test yaptım biliyorum çok yeni ve çok yanılma payı var ama ben hafif çizgi gördüm 5. Günde. Kendimi hiç hamile veya tutmuş gibi hissetmiyorum zaten. Aksine tutmamış gibi hissediyorum Bakalım asıl büyük günüm ayın 19 u hayırlı haberler alalım inşallah 🤲
Yaa ne güzel haberler alıyoruz, maaşallah böyle güzel haberler aldıkça kendimin tutmuş kadar seviniyorum ♥️ Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin 😊

Tüp bebekte ilk denememiz 6 ay önce aşılama yaptırmıştık ve erken test vermiştim negatif çıkmıştı ve çok kötü olmuştum oyüzden eşim bu sefer kötü etkilenmemi istemiyor gidip birlikte klinikte kan testi ile öğrenelim diyor oyüzden bende korkuyorum yapmaya 🙁 umarım sonuçlarımız pozitif çıkar bugünleri güzel hatırlarız 🌸
Anladım canım benim içinden nasıl geliyorsa oyle süreci ilerlet. rabbim hepimize güzel haberleri afiyetle tez zamanla almamızı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

X