2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Ben de senin yazdıklarının aynısını yaşadım. İlişki ile ilgili bir şey söylenmedi. Klasik parfüm, deodorant işte. Herkese muhtemelen aynı şey deniyor. Saç boyama normal gebelikte dahi riskli biliyorsun. O yüzden çekiniyoruz senin için inşallah bir şey olmaz da ertelenmez

İnşallah canım yaa ne bileyim valla bende bende transferden sonra yaptıramam zaten hiçbişey deyip ne var ne yok yaptırayım dedim şimdi nasıl bir kuşku doldu içime anlatamam inşallah ertelemeye vs gerek kalmaz

İnşallah canım yaa ne bileyim valla bende bende transferden sonra yaptıramam zaten hiçbişey deyip ne var ne yok yaptırayım dedim şimdi nasıl bir kuşku doldu içime anlatamam inşallah ertelemeye vs gerek kalmaz
İnşallah gerek kalmaz canım benim. Yarın ola hayrola. Dediğim gibi bunu en iyi doktorun bilir. Ümitsizliğe kapılma şimdiden. Saat kaçta gideceksin?

Hayırlısı canım sonuçta rahim güzel kalınlaşmış

merhaba;
Bende 9 kasımda 5. Gün embriyo transferini oldum. Bugün tranferimin 5. Günü test gününü beklemekle geçiyor saatler. Ben bugün dayanamadım test yaptım biliyorum çok yeni ve çok yanılma payı var ama ben hafif çizgi gördüm 5. Günde. Kendimi hiç hamile veya tutmuş gibi hissetmiyorum zaten. Aksine tutmamış gibi hissediyorum Bakalım asıl büyük günüm ayın 19 u hayırlı haberler alalım inşallah

Eklentiler

• 1030B819-593E-4832-8068-F950CC8206B8.png
    588,9 KB · Görüntüleme: 50
Ayyy canimmm gozun aydin bu kadar erkenden cok net cikmiş Yaa insallah kan verdigindede guzel sonucu gorursun ama Coook erken dilmiii henuz ??

Maşallah devami güzel gelsin nasıl cesaret ettiniz tek embriyomuydu

Ayyy canimmm gozun aydin bu kadar erkenden cok net cikmiş Yaa insallah kan verdigindede guzel sonucu gorursun ama Coook erken dilmiii henuz ??
Amin canım benim aminn, diyorum ya ben pek tutmuş gibi hissetmiyorum ama hayırlısı allahtan hemde çoook erken ya dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Üstünden bel gün geçti daha

Maşallah devami güzel gelsin nasıl cesaret ettiniz tek embriyomuydu
Valla evde bi tane test bulunca yapayım ne olacak dedim. Ben çizgi çıkmasını hiç beklemiyordum hala daha umudum pek yom tutmamış gibi hissediyorum. Evet tek dondurulmuş embriyo transferi oldum

Amin canım benim aminn, diyorum ya ben pek tutmuş gibi hissetmiyorum ama hayırlısı allahtan hemde çoook erken ya dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Üstünden bel gün geçti daha
Aynen ya bende 8 kasimda oldum ayni senin gibi dondurulmus 5.ci gun embriyosu olarak o yuzden cok sasirdim baya erken ama kendini belli etmiş Guzum yaaa

Aynen ya bende 8 kasimda oldum ayni senin gibi dondurulmus 5.ci gun embriyosu olarak o yuzden cok sasirdim baya erken ama kendini belli etmiş Guzum yaaa
Yaaa bende 9 Kasımda olmuştum Lütfen sonucun çıkınca haber ver olur mu. kanda görmeyince içim rahata ermeyecek gibi, inşallah emeklerimizin karşılığını alıp mutluluktan uçarız

Yaaa bende 9 Kasımda olmuştum Lütfen sonucun çıkınca haber ver olur mu. kanda görmeyince içim rahata ermeyecek gibi, inşallah emeklerimizin karşılığını alıp mutluluktan uçarız
Insallah canim benim yaaa
18 kasimda vericem bende kan du bakalim
Evde test yapmaya cesaretim yok aslinda direk kanda ögrenmek istiyorum cunki bu benim 3.cu denemem dier 2sinde yapmistim ve baya uzulmustum

Insallah canim benim yaaa
18 kasimda vericem bende kan du bakalim
Evde test yapmaya cesaretim yok aslinda direk kanda ögrenmek istiyorum cunki bu benim 3.cu denemem dier 2sinde yapmistim ve baya uzulmustum
İçinden ne yapmak geliyorsa onu yap. Kendini nasıl iyi hissedersen o şekilde hareket et. Diğer denemelerin arasında kaç ay vardı? O süreç nasıl ilerliyor acaba? Bana da ilk denemem tutmayacak gibi geliyor merak ediyorum diğer süreçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…