Cnm ya aminn tabii ki her zaman ediyorum gercekten insaallah burdan herkesten guzel haber alirsak o kadar sevineceğimki. Sıra sizlerde insallah cnmVenüsüm maşallahh allah analı babalı sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inşallahBizlere dua et minnakınla
Valla Canım transfere gelirken duş alın ama kokulu deoderont parfum vs gibi seyler kullanmayın işte vajinal fitilinizi yapmayın dediler sadece haplarınızı için progestan ignenizi yanınıza alın gibi bilgiler verildi bunun dısında hiçbir yasak uyarı vs hiçbişey söylenmedi ki covid testi istendi bide o yaniBu konularda nasil bilgiler verildi. Bize hiçbir şey söylenmedi. Biz kendimiz bebekler için olan ürünlere geçtik
Dur cnm korkma bana da sadece transferde parfum kullanmayin iste makyaj falan dediler. Bi de transferden sonra ayakta duş alın. O da idrar yolu enfeksiyonuna karsi sanırım transfer esnasında biraz hassaslasiuor o bolge ya o acidan. Yani bir gün oncesi icin bisey demediler. Ama deidgim gibi transfer sonrasi sacini yikadigin zaman suyu vajinal nolgene gelmesin basini egip yıkarsan sorun olmaz Allah in izniyleBanaa hiçbişey demediler ki yaaTransfer günü parfüm vs kullanmayın dediler o standart bilmiyorum ki doğal siklus diyemi acaba farkediyor mu acaba onuda bilmiyrmki ama korktm biraz şimdi valla inşallh bişey olmaz ya
Tamam Kuzum İnşallah ya valla Moralim düzelsin diye kalkıştım biraz moralim bozuldu şimdiDur cnm korkma bana da sadece transferde parfum kullanmayin iste makyaj falan dediler. Bi de transferden sonra ayakta duş alın. O da idrar yolu enfeksiyonuna karsi sanırım transfer esnasında biraz hassaslasiuor o bolge ya o acidan. Yani bir gün oncesi icin bisey demediler. Ama deidgim gibi transfer sonrasi sacini yikadigin zaman suyu vajinal nolgene gelmesin basini egip yıkarsan sorun olmaz Allah in izniyle
Peki nasıl doğal siklus çok ilaç kullanıyorsunuzBende doğal siklusla transfer olacağım yarın İnşallah 3.gün Embriyosu 2 Adet DondurulmuşEylülde Sadece Klomenle yumurta takibi yapıldı opu oldum .Son Adet 2.kontrolümden beri Divina - Corasprin - Dekort - Folik - Azitro - Prograf Tablet - Litunus fitil ve peogestan iğne her gün Ve Proluton 5 günde 1 iğne verildi Yarın transfer sonrası ilaçlar tekrar düzenlenecek dendi bakalım
Merhabaaaa , hangi bilgileri yazmak gerek ?@essin_a @parpalina053Kubii38 cinnabon @-Arwen- S Svdsevde @esmaasamsun
Merhaba kızlarım, tabloyu doldururken bazı bilgileriniz eksik kaldı. Eğer eklememi istiyorsanız bilgilerinizi yazabilir misiniz rica etsem
Moralini bozma canım. Yarın hastaneye gittiğinde doktoruna söyle yaptırdığın işlemleri. Sana en doğru yanıtı o verir. Eğer yaptırmanda sakınca görürse ertelemeni tavsiye ederimTamam Kuzum İnşallah ya valla Moralim düzelsin diye kalkıştım biraz moralim bozuldu şimdiAllah korusun inşallh bişey olmaz Hayırlısına Transferim yapılsın gerekirse 1 hafta yıkanmam valla
Kaçıncı gün embriyosu, kaç tane embriyo transfer edeceğiniz ve transfer tarihinizMerhabaaaa , hangi bilgileri yazmak gerek ?
Ben de 8 kasımda transfer oldum, belirtim olsun diye bekliyorum halâKızlar merhaba ben 7kasımda transfer oldum 5.gün taze embriyo. Test günüm 17sinde transferden beri adet sancısı şişlik bel ağrısı çekiyorum günümden önce test de yapmak istemiyorum moralim bozulmasın diye sadece uzanıyorum sizce normal mi test yapıp önlem almalımıyım yoksa beklemeye devam edeyim mi ?
Hergün progestan iğne için sağlık ocağına gidiyorum eczaneye girmemek için zor tutuyorum kendimiBen de 8 kasımda transfer oldum, belirtim olsun diye bekliyorum halâbence güzel devam ediyorsun, test için de perşembe gününü bekle. Olumsuz test sonucu alırsan moralini önceden bozma
harıka canım, cok guzel gecsın ınsallah sımsıkı tutunsunYaa ne bileyim valla Öyle Bende öyle düşünüyorum Rabbim Yazdıysa diye İnşallh Yarın Öğlen kısmetse transfer kuzum
Peki nasıl doğal siklus çok ilaç kullanıyorsunuz
Sürec nasıl ilerledi rahim kaç mm kalınlığına ulaştı
Yumurta catlayincami ignelere basladin
Ayyy gozun aydin canimmm sonunda mujdeli haberi almissin Darisi bize olsunCnm ya aminn tabii ki her zaman ediyorum gercekten insaallah burdan herkesten guzel haber alirsak o kadar sevineceğimki. Sıra sizlerde insallah cnm
8.11 de 3. Gün embriyosu transfer edildi. 2 embriyo transfer edildi. Taze transfer.Kaçıncı gün embriyosu, kaç tane embriyo transfer edeceğiniz ve transfer tarihiniz
Bana 19.11 dedilerKIZLAR 8 KASIMDA TRANSFERI GERCEKLESTIRENLER KAN VERME GUNUNUZ 18 KASIM 'MI ACABA ?
Canım cuma günü gittiğimde Rahim kalınlığım 10.5 di Yumurta en büyğü yanlıs hatırlamıyrsam 15 felandı İşte Divina günde 4 kullanıyordum 2 daha ekletti corasprin ve dekort Bu adetimin 5. Günü muayene vermişlerdi ona devam dediler ilave olarak diğer yazdıklarımız eklendi işte c tesi itibari ile kullanacaksın dediler Salı Transfer Dediler Bende Anlamadım Doğalı neresinde bu işin ama sanırım riske girmek istemediği için böyle çok ilaç eklendiPeki nasıl doğal siklus çok ilaç kullanıyorsunuz
Sürec nasıl ilerledi rahim kaç mm kalınlığına ulaştı
Yumurta catlayincami ignelere basladin
İnşallah öyle bişeye gerek kalmazMoralini bozma canım. Yarın hastaneye gittiğinde doktoruna söyle yaptırdığın işlemleri. Sana en doğru yanıtı o verir. Eğer yaptırmanda sakınca görürse ertelemeni tavsiye ederim