Yok cnm carsamba tekrar test istediler.Tekrarlayacagim testi.
Seni ultrason a mi cagirdilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm carsamba tekrar test istediler.Tekrarlayacagim testi.
Seni ultrason a mi cagirdilar
Adetle olan ilişkisi ne canım?Benm hicbirseyim yok ama bunlar adete yakın belli olur bence.
Canımmmm Hepiniz çok güzelsiniz Ben Opuya hazırlanırken Dr uma sormustm bu surecte sacımı boyayabilir miyim kimyasal vs diye Bana dediki Tabiki Boyatacksın kendini motive edeceksin Moralmen yüksek olacaksın hatta eşinin kredi kartını patlatacaksın diye makara yaptı :) Ben gittim Ombre yaptırdım Keratin bakımı yaptırdım Oou öncesi Tabii Yinede Dr unuza sorun canımoy sen cok güzelsin zatennnn,
boya ısını bende bu ara dusundum deee vazgectım yumoşlar perşembe toplancak, kalsın dedım şimdi,
sende mı sonra yapsan acaba ?
ınsallah sımsıkı tutunsun canım, guzel hayırlı haberlerını beklıyorum
hadı yaa belkıde yanlıs bılıyoruz kuzum, sorarım bende bı doktoruma ,Canımmmm Hepiniz çok güzelsiniz Ben Opuya hazırlanırken Dr uma sormustm bu surecte sacımı boyayabilir miyim kimyasal vs diye Bana dediki Tabiki Boyatacksın kendini motive edeceksin Moralmen yüksek olacaksın hatta eşinin kredi kartını patlatacaksın diye makara yaptı :) Ben gittim Ombre yaptırdım Keratin bakımı yaptırdım Oou öncesi Tabii Yinede Dr unuza sorun canım
Bizim doğal siklüs ya adete kadar diyorum adete kadar dediğim test gününe kadar demek istedim canm kızlar :)Adetle olan ilişkisi ne canım?
Valla haklısın o yüzden bende büyük buluşma öncesi yapayım dedimHehe bebişler bizi pasaklı hale getiricek her şekilde beğenmek zorundalar
Bilemedimki Opu Öncesi Druma sordugumda Tabiki boyatacaksın moral olacak vs takılma boyat demişti bende şimdi transfer öncesi sormadım tekrar ama transferden sonra yaptıramıcam diye şimdiden boyatıyorum Hatta kuafor koltugundan yazıyorum şimdi Yüzdeyüz Bitkisel değil ama bitki özlü dahadq boyatmam zaten sadece dip boya yaptırıyorum Şimdi Biraz korkmadım değilBoya olayi transferde sikinti olmasin cok ciddi kimyasal.ozaman banyo ederken bile aromatik seyler dus jeli kullanilmasin felan diyorlar.aman iyi arastirin
Sor kuzum Aynn bende şimdi transfer öncesi sormadım ama ne bileyim hiçbişeye yasak koymadı diye kalkıstım böyle Transfere giderken zaten parfumler kokular sampuanlar vs konsnda bilgi verildihadı yaa belkıde yanlıs bılıyoruz kuzum, sorarım bende bı doktoruma ,
hadı ınsallaahh cok guzel haberlerını beklıyorum
evet onu bende okumuştum,Sor kuzum Aynn bende şimdi transfer öncesi sormadım ama ne bileyim hiçbişeye yasak koymadı diye kalkıstım böyle Transfere giderken zaten parfumler kokular sampuanlar vs konsnda bilgi verildi
Amin canım Evet Yarın inşallah benimde büyük buluşmam bebişlerimle Bi Aksilik çıkmazsa inşallahCnm aminn amin cok tesekkur ederim. Sen de insallah guzel haberler vereceksin bize. Rabbim burdaki arkadaslarin hepsine nasip etsin senin yarin mi transfer
Valla canım Artık çok geç sürdüler bile boyayı bide saolsun benim gittiğim merkeze ulasmak bi hayli zor telefonla sordugunun cevabını 2 günde ancak alıyorsun Allahın İzniyle Bişey Olmaz İnşallah ya Transfer sonrası makyaj bile yapmam vallaevet onu bende okumuştum,
duj jelı ,parfum vs kullanılmaması gerekıyor dıye ..
sen doktoruna sor bence yınede aklında kalmasın
olsun ozaman sen ıcını ferah tut,Valla canım Artık çok geç sürdüler bile boyayı bide saolsun benim gittiğim merkeze ulasmak bi hayli zor telefonla sordugunun cevabını 2 günde ancak alıyorsun Allahın İzniyle Bişey Olmaz İnşallah ya Transfer sonrası makyaj bile yapmam valla
Bu konularda nasil bilgiler verildi. Bize hiçbir şey söylenmedi. Biz kendimiz bebekler için olan ürünlere geçtikSor kuzum Aynn bende şimdi transfer öncesi sormadım ama ne bileyim hiçbişeye yasak koymadı diye kalkıstım böyle Transfere giderken zaten parfumler kokular sampuanlar vs konsnda bilgi verildi
Venüsüm maşallahh allah analı babalı sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inşallah Bizlere dua et minnakınlaArkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606
2 gün sonra tekrarlarayacgim. Tabiiki cok heyecan yapmadım en sonki tedavimde pozitif olmasina ragmen kalp atisini duymmaistik. Simdi daha umutluyum ama.
Heee tamam canım şimdi anladımBizim doğal siklüs ya adete kadar diyorum adete kadar dediğim test gününe kadar demek istedim canm kızlar :)
Aopuda değil ama transferde diyorlar.transferden birgun omce mutlaka dikkat edin diyorlar.insallah saba sikinti olmasinda bn sadece uyarmak istedimCanımmmm Hepiniz çok güzelsiniz Ben Opuya hazırlanırken Dr uma sormustm bu surecte sacımı boyayabilir miyim kimyasal vs diye Bana dediki Tabiki Boyatacksın kendini motive edeceksin Moralmen yüksek olacaksın hatta eşinin kredi kartını patlatacaksın diye makara yaptı :) Ben gittim Ombre yaptırdım Keratin bakımı yaptırdım Oou öncesi Tabii Yinede Dr unuza sorun canım
tabii ekleyebilirsin canimE essin_a @parpalina053 Kubii38 @sevdalikus -Arwen- @Sevde43 @esmaasamsun
Merhaba kızlarım, tabloyu doldururken bazı bilgileriniz eksik kaldı. Eğer eklememi istiyorsanız bilgilerinizi yazabilir misiniz rica etsem kleyebilirsin
Yaa ne bileyim valla Öyle Bende öyle düşünüyorum Rabbim Yazdıysa diye İnşallh Yarın Öğlen kısmetse transfer kuzumolsun ozaman sen ıcını ferah tut,
Allahın ıznıyle olmaz kuzum ya, Rabbım ol dedıkten sonra hersey boş aslında
ne zaman transfer ?
Banaa hiçbişey demediler ki yaa Transfer günü parfüm vs kullanmayın dediler o standart bilmiyorum ki doğal siklus diyemi acaba farkediyor mu acaba onuda bilmiyrmki ama korktm biraz şimdi valla inşallh bişey olmaz yaAopuda değil ama transferde diyorlar.transferden birgun omce mutlaka dikkat edin diyorlar.insallah saba sikinti olmasinda bn sadece uyarmak istedim