2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Canımmmm Hepiniz çok güzelsiniz Ben Opuya hazırlanırken Dr uma sormustm bu surecte sacımı boyayabilir miyim kimyasal vs diye Bana dediki Tabiki Boyatacksın kendini motive edeceksin Moralmen yüksek olacaksın hatta eşinin kredi kartını patlatacaksın diye makara yaptı :) Ben gittim Ombre yaptırdım Keratin bakımı yaptırdım Oou öncesi Tabii Yinede Dr unuza sorun canım

hadı yaa belkıde yanlıs bılıyoruz kuzum, sorarım bende bı doktoruma ,
hadı ınsallaahh cok guzel haberlerını beklıyorum

Merhaba herkese, bu dönemde Acıbadem Maslak tüp bebek merkezinde işlem yaptıran var mı aramızda. embriyo gelişimi ile ilgili artık bilgi vermiyoruz dediler, sadece ilk gün arayıp kaç tane döllenmiş onu söylediler. Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu?

Boya olayi transferde sikinti olmasin cok ciddi kimyasal.ozaman banyo ederken bile aromatik seyler dus jeli kullanilmasin felan diyorlar.aman iyi arastirin
Bilemedimki Opu Öncesi Druma sordugumda Tabiki boyatacaksın moral olacak vs takılma boyat demişti bende şimdi transfer öncesi sormadım tekrar ama transferden sonra yaptıramıcam diye şimdiden boyatıyorum Hatta kuafor koltugundan yazıyorum şimdi Yüzdeyüz Bitkisel değil ama bitki özlü dahadq boyatmam zaten sadece dip boya yaptırıyorum Şimdi Biraz korkmadım değil

hadı yaa belkıde yanlıs bılıyoruz kuzum, sorarım bende bı doktoruma ,
hadı ınsallaahh cok guzel haberlerını beklıyorum
Sor kuzum Aynn bende şimdi transfer öncesi sormadım ama ne bileyim hiçbişeye yasak koymadı diye kalkıstım böyle Transfere giderken zaten parfumler kokular sampuanlar vs konsnda bilgi verildi

Sor kuzum Aynn bende şimdi transfer öncesi sormadım ama ne bileyim hiçbişeye yasak koymadı diye kalkıstım böyle Transfere giderken zaten parfumler kokular sampuanlar vs konsnda bilgi verildi
evet onu bende okumuştum,
duj jelı ,parfum vs kullanılmaması gerekıyor dıye ..
sen doktoruna sor bence yınede aklında kalmasın

evet onu bende okumuştum,
duj jelı ,parfum vs kullanılmaması gerekıyor dıye ..
sen doktoruna sor bence yınede aklında kalmasın
Valla canım Artık çok geç sürdüler bile boyayı bide saolsun benim gittiğim merkeze ulasmak bi hayli zor telefonla sordugunun cevabını 2 günde ancak alıyorsun Allahın İzniyle Bişey Olmaz İnşallah ya Transfer sonrası makyaj bile yapmam valla

olsun ozaman sen ıcını ferah tut,
Allahın ıznıyle olmaz kuzum ya, Rabbım ol dedıkten sonra hersey boş aslında
ne zaman transfer ?

Bu konularda nasil bilgiler verildi. Bize hiçbir şey söylenmedi. Biz kendimiz bebekler için olan ürünlere geçtik

Venüsüm maşallahh allah analı babalı sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inşallah Bizlere dua et minnakınla

Aopuda değil ama transferde diyorlar.transferden birgun omce mutlaka dikkat edin diyorlar.insallah saba sikinti olmasinda bn sadece uyarmak istedim

Aopuda değil ama transferde diyorlar.transferden birgun omce mutlaka dikkat edin diyorlar.insallah saba sikinti olmasinda bn sadece uyarmak istedim
Banaa hiçbişey demediler ki yaa Transfer günü parfüm vs kullanmayın dediler o standart bilmiyorum ki doğal siklus diyemi acaba farkediyor mu acaba onuda bilmiyrmki ama korktm biraz şimdi valla inşallh bişey olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…