2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Yaaaaaa gerçekten mii çokk sevdindim yaaaaaa darısı bize bende embriyo gelişim beklemesi deyim yumurta toplandı. Bizede dua et olur mu ne olursun değerin çok güzel maşallah rabbim nazalardan korusun kaçıncı günde kan verdin hiç idrar testi yaptın mı
10. Gün kan verdim transferi saymassak 5. Gunden itibaren idrar testi yaptim ilk basta asiri hayalet yani herkrsin gormeyecegi kadar silik gormustum sonra biraz koyulasti. Su an hic bir belirtim yok. Bi ara karnim guruldamisti o kadar

Igneyi vuruldugun gunü saymassak 11. Gün igne etkisi gecmis oluyor diye biliyorum cnm. Benim transferimin 6. Gününe denk gelmisti
Ben test yaptım çok aşırı silik çizgi var ama iğne etkisidir diye kararsizim normalde aslında ilk çok silik çıkar böyle oncekilerdede öyle olmuştu şimdi bilemiyorum tabi 🙈 negatif iğne etkisinden emin olayım dedim o yüzden yaptım yanılma olmasın sora diye ama belirsiz silik çıktı.

Ama bazi kisilerin beta hcg nin kana karismasi gec olabiliyor bunu göz ardi etmeyin. Mesela benim degerim yuksek olmasina ragmen 6. Gün bile baya hayaletinde hayaleti bi cizgi vardi.

Ama bazi kisilerin beta hcg nin kana karismasi gec olabiliyor bunu göz ardi etmeyin. Mesela benim degerim yuksek olmasina ragmen 6. Gün bile baya hayaletinde hayaleti bi cizgi vardi.
Evet benim 6nci gün pozitif gördüğüm oldu önceki günler negatif olup.

Ben sonucunu aldım değer 2 ye katlanmis.😁
İki günde arayla kan testini tekrarlayacagiz.
Allah hepimize hayırlısıyla sonuçlanacak sonuclar göstersin 🙂
Arkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606😍
2 gün sonra tekrarlarayacgim. Tabiiki cok heyecan yapmadım en sonki tedavimde pozitif olmasina ragmen kalp atisini duymmaistik. Simdi daha umutluyum ama.
Maşallah ne güzel pozitif haberlerle başladık haftaya🤗Allahım devamını getirsin inşallah kızlar değerleriniz katlanarak artsın sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz Allahım kucağınıza aldıgınız günlere göstersin 🙏🏻inşallah darısı bizlere olsun 🙏🏻

Arkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606😍
2 gün sonra tekrarlarayacgim. Tabiiki cok heyecan yapmadım en sonki tedavimde pozitif olmasina ragmen kalp atisini duymmaistik. Simdi daha umutluyum ama.
Tebrik ederim çok sevindim 🧿🧿🧿
Değerde güzel artmış kaç embiryoydu.

10. Gün kan verdim transferi saymassak 5. Gunden itibaren idrar testi yaptim ilk basta asiri hayalet yani herkrsin gormeyecegi kadar silik gormustum sonra biraz koyulasti. Su an hic bir belirtim yok. Bi ara karnim guruldamisti o kadar
Hadi inşallah sendede vardır rabbim seni mutlu etsin. İnşaAllah tutunur

İştee buu🥳🥳🥳🥳🥳🧿🧿🧿🙏Harika Çok Tebrik Ederim Canımm Katlanarak Artsın İnşallah 🙏🥰Darısı Hepimizin Başına

Benim ilk beş gün kasık ağrım bel ağrım ve özel bölgeme doğru ağrı oldu dün akşamdan beri ağrım yok acaba benimki negatifmi😞

X