2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Boya olayi transferde sikinti olmasin cok ciddi kimyasal.ozaman banyo ederken bile aromatik seyler dus jeli kullanilmasin felan diyorlar.aman iyi arastirin

Hehe bebişler bizi pasaklı hale getiricek her şekilde beğenmek zorundalar

Tebrikler canım değerin oldukça yüksek çift embriyo transferi mi oldun?
Benim 140 3.gun 3mbiryosuydu
Insallah katlanarak devam eder

Boya olayi transferde sikinti olmasin cok ciddi kimyasal.ozaman banyo ederken bile aromatik seyler dus jeli kullanilmasin felan diyorlar.aman iyi arastirin
Ben de onu diyecektim ya boyatmasan mi acaba cnm bakimini yaptir tabii sen yine boneni sıkı sıkı tak transferde. Banyo yaparkende sacindan akan suyu vajinal bolgene gelmesin 1 hafta falan dikkat et cnm

oy sen cok güzelsin zatennnn,
boya ısını bende bu ara dusundum deee vazgectım yumoşlar perşembe toplancak, kalsın dedım şimdi,
sende mı sonra yapsan acaba ?
ınsallah sımsıkı tutunsun canım, guzel hayırlı haberlerını beklıyorum

Adete yakın derken negatif olabilirmi yani benim gibi olan yokmu hiç acaba herkeste belirti yok
Zaman gectikce belirtiler çıkar yani demek istedim valla benm de yok bilmiyorum sonuç ne olur belki sora kendini belli eder negatif olcak diye birşey yok canm dur bakalim

Zaman gectikce belirtiler çıkar yani demek istedim valla benm de yok bilmiyorum sonuç ne olur belki sora kendini belli eder negatif olcak diye birşey yok canm dur bakalim

Gebelik belirtileri zaten hormonlarin yükselmesiyle ortaya çıkan bir durum, biz daha transfer olmadan hormon almaya başladığımız için vücudumuzda bebekten önce bişeyler değişiyor o yüzden hissetmiyoruz. Beta Hcg iyice yükselince hissedeceksinizdir. 1 kasımda transfer oldum 7 kasımda pozitif sonuç aldım gebelik belirtilerim daha iki gündür başladı. bel ağrısı kasık ağrısı, bele bıçak saplanması gibi durumlar yaşayanlarında normal bu durumlar doktorum bana bu durumların olabileceğini korkmamam gerektiğini söylemişti ama olmadı, oladabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…