- 18 Ağustos 2015
- 216
- 174
- 37
Boya olayi transferde sikinti olmasin cok ciddi kimyasal.ozaman banyo ederken bile aromatik seyler dus jeli kullanilmasin felan diyorlar.aman iyi arastirinEvet Canım Sona KaldımŞimdi bugun kendimi motive edecek şeyler yapıyorum Güzellik Merkezine geldim Buradan çıkıp kuaföre gidip saclarımı boyatacagım Yarında bebişlerime kavusmaya gideceğim Bebişlerim Annesini Begensin ve gitmek istemesin diye
Benm hicbirseyim yok ama bunlar adete yakın belli olur bence.Benim ilk beş gün kasık ağrım bel ağrım ve özel bölgeme doğru ağrı oldu dün akşamdan beri ağrım yok acaba benimki negatifmi
Hehe bebişler bizi pasaklı hale getiricek her şekilde beğenmek zorundalarEvet Canım Sona KaldımŞimdi bugun kendimi motive edecek şeyler yapıyorum Güzellik Merkezine geldim Buradan çıkıp kuaföre gidip saclarımı boyatacagım Yarında bebişlerime kavusmaya gideceğim Bebişlerim Annesini Begensin ve gitmek istemesin diye
Tebrikler canım değerin oldukça yüksek çift embriyo transferi mi oldun?Arkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606
2 gün sonra tekrarlarayacgim. Tabiiki cok heyecan yapmadım en sonki tedavimde pozitif olmasina ragmen kalp atisini duymmaistik. Simdi daha umutluyum ama.
Insallah katlanarak devam ederBenim 140 3.gun 3mbiryosuydu
ayy süper canım bize umut oldunDeğerlerin kaç canım?
Ben en son 360 ta kan testi yaptırmayı bıraktım ultrason tarihi verdi doktor ama hep acaba 360 yeterlimiydi diye kafam yoruluyortekrar kan testi yaptirasim var.
Cnm aminn amin cok tesekkur ederim. Sen de insallah guzel haberler vereceksin bize.İştee buuHarika Çok Tebrik Ederim Canımm Katlanarak Artsın İnşallah Darısı Hepimizin Başına
Evt cnm cift embriyo transfer oldum. 4bb kaliteleri. Darisi sizlere insallahh. AminnnTebrikler canım değerin oldukça yüksek çift embriyo transferi mi oldun?
Insallah katlanarak devam eder
Muhtemelen ikiside tutunmuşEvt cnm cift embriyo transfer oldum. 4bb kaliteleri. Darisi sizlere insallahh. Aminnn
Ben de onu diyecektim ya boyatmasan mi acaba cnm bakimini yaptir tabii sen yine boneni sıkı sıkı tak transferde. Banyo yaparkende sacindan akan suyu vajinal bolgene gelmesin 1 hafta falan dikkat et cnmBoya olayi transferde sikinti olmasin cok ciddi kimyasal.ozaman banyo ederken bile aromatik seyler dus jeli kullanilmasin felan diyorlar.aman iyi arastirin
Aminn cnm cok sagol. Rabbim sizlere de nasip etsin.Muhtemelen ikiside tutunmuşRabbim nazarlardan korusun saglikla kucağına almayı nasip etsin
oy sen cok güzelsin zatennnn,Evet Canım Sona KaldımŞimdi bugun kendimi motive edecek şeyler yapıyorum Güzellik Merkezine geldim Buradan çıkıp kuaföre gidip saclarımı boyatacagım Yarında bebişlerime kavusmaya gideceğim Bebişlerim Annesini Begensin ve gitmek istemesin diye
Adete yakın derken negatif olabilirmi yani benim gibi olan yokmu hiç acaba herkeste belirti yokBenm hicbirseyim yok ama bunlar adete yakın belli olur bence.
Zaman gectikce belirtiler çıkar yani demek istedim valla benm de yok bilmiyorum sonuç ne olur belki sora kendini belli eder negatif olcak diye birşey yok canm dur bakalimAdete yakın derken negatif olabilirmi yani benim gibi olan yokmu hiç acaba herkeste belirti yok
maşallaaahh cok sevındım yaa,Ben sonucunu aldım değer 2 ye katlanmis.
İki günde arayla kan testini tekrarlayacagiz.
Allah hepimize hayırlısıyla sonuçlanacak sonuclar göstersin
Benim henüz transfer yapılmadı, yapılınca hemen güncelleme yapıp bildireceğimE essin_a @parpalina053 @Kubii38 @sevdalikus @-Arwen- @Sevde43 @esmaasamsun
Merhaba kızlarım, tabloyu doldururken bazı bilgileriniz eksik kaldı. Eğer eklememi istiyorsanız bilgilerinizi yazabilir misiniz rica etsem
Tekrarlayacagim testi.2 adet 4bb di cnm bakalim hayirlisi. Seni d tebrik ederim cok guzel artmis degerin masallah. 2 gun sonra tekrarlayacakmisin yoksa direk ultrason tarihi mi verdiler
Zaman gectikce belirtiler çıkar yani demek istedim valla benm de yok bilmiyorum sonuç ne olur belki sora kendini belli eder negatif olcak diye birşey yok canm dur bakalim
EMerhaba kızlar ben de bugün transferimi oldum hastane odasından yazıyorum2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Beni de ekleyebilir misiniz listeye?
Yaaaaa Çok Sevindim Katlanarak Artsın İnşallah
Teşekkür ederim çok sağolun.maşallaaahh cok sevındım yaa,
hayırlı olsun canım ınsallah darısı bızlere olsun ,
saglıkla kucagına al yavrunu ,
amiiinn canım amiinnnn,Teşekkür ederim çok sağolun.
Kasım ayı bereketle gelsin herkes pozitif haberi versin