2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

10. Gün kan verdim transferi saymassak 5. Gunden itibaren idrar testi yaptim ilk basta asiri hayalet yani herkrsin gormeyecegi kadar silik gormustum sonra biraz koyulasti. Su an hic bir belirtim yok. Bi ara karnim guruldamisti o kadar

Igneyi vuruldugun gunü saymassak 11. Gün igne etkisi gecmis oluyor diye biliyorum cnm. Benim transferimin 6. Gününe denk gelmisti
Ben test yaptım çok aşırı silik çizgi var ama iğne etkisidir diye kararsizim normalde aslında ilk çok silik çıkar böyle oncekilerdede öyle olmuştu şimdi bilemiyorum tabi negatif iğne etkisinden emin olayım dedim o yüzden yaptım yanılma olmasın sora diye ama belirsiz silik çıktı.

Ama bazi kisilerin beta hcg nin kana karismasi gec olabiliyor bunu göz ardi etmeyin. Mesela benim degerim yuksek olmasina ragmen 6. Gün bile baya hayaletinde hayaleti bi cizgi vardi.

Ben test yaptım çok aşırı silik çizgi var ama iğne etkisidir diye kararsizim normalde aslında ilk çok silik çıkar böyle oncekilerdede öyle olmuştu şimdi bilemiyorum tabi
Aaa super haber cnm yarin ayni saatte tekrarla bakalim. Kac gün gecti igneden sonra

Ama bazi kisilerin beta hcg nin kana karismasi gec olabiliyor bunu göz ardi etmeyin. Mesela benim degerim yuksek olmasina ragmen 6. Gün bile baya hayaletinde hayaleti bi cizgi vardi.
Evet benim 6nci gün pozitif gördüğüm oldu önceki günler negatif olup.

Ben sonucunu aldım değer 2 ye katlanmis.
İki günde arayla kan testini tekrarlayacagiz.
Allah hepimize hayırlısıyla sonuçlanacak sonuclar göstersin
Maşallah ne güzel pozitif haberlerle başladık haftayaAllahım devamını getirsin inşallah kızlar değerleriniz katlanarak artsın sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz Allahım kucağınıza aldıgınız günlere göstersin inşallah darısı bizlere olsun

Tebrik ederim çok sevindim
Değerde güzel artmış kaç embiryoydu.

10. Gün kan verdim transferi saymassak 5. Gunden itibaren idrar testi yaptim ilk basta asiri hayalet yani herkrsin gormeyecegi kadar silik gormustum sonra biraz koyulasti. Su an hic bir belirtim yok. Bi ara karnim guruldamisti o kadar
Hadi inşallah sendede vardır rabbim seni mutlu etsin. İnşaAllah tutunur

İştee buuHarika Çok Tebrik Ederim Canımm Katlanarak Artsın İnşallah Darısı Hepimizin Başına

Benim ilk beş gün kasık ağrım bel ağrım ve özel bölgeme doğru ağrı oldu dün akşamdan beri ağrım yok acaba benimki negatifmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…