10. Gün kan verdim transferi saymassak 5. Gunden itibaren idrar testi yaptim ilk basta asiri hayalet yani herkrsin gormeyecegi kadar silik gormustum sonra biraz koyulasti. Su an hic bir belirtim yok. Bi ara karnim guruldamisti o kadarYaaaaaa gerçekten mii çokk sevdindim yaaaaaa darısı bize bende embriyo gelişim beklemesi deyim yumurta toplandı. Bizede dua et olur mu ne olursun değerin çok güzel maşallah rabbim nazalardan korusun kaçıncı günde kan verdin hiç idrar testi yaptın mı
Maşallahh canımm, inşallah kucağına almak da nasip olur
Amin cnm amin hep dualarimdasiniz. Gercekten herkes icin ayri ayri sevinecggim insallah.Maşallahdarısı basimiza olsun
İğne etkisi için en erken ne zaman yapalım test canim?Amin cnm insallah hepimize nasip olsun
Amin cnm amin hep dualarimdasiniz. Gercekten herkes icin ayri ayri sevinecggim insallah.
Igneyi vuruldugun gunü saymassak 11. Gün igne etkisi gecmis oluyor diye biliyorum cnm. Benim transferimin 6. Gününe denk gelmistiİğne etkisi için en erken ne zaman yapalım test canim?
Ben test yaptım çok aşırı silik çizgi var ama iğne etkisidir diye kararsizim normalde aslında ilk çok silik çıkar böyle oncekilerdede öyle olmuştu şimdi bilemiyorum tabiIgneyi vuruldugun gunü saymassak 11. Gün igne etkisi gecmis oluyor diye biliyorum cnm. Benim transferimin 6. Gününe denk gelmisti
Aaa super haber cnm yarin ayni saatte tekrarla bakalim. Kac gün gecti igneden sonraBen test yaptım çok aşırı silik çizgi var ama iğne etkisidir diye kararsizim normalde aslında ilk çok silik çıkar böyle oncekilerdede öyle olmuştu şimdi bilemiyorum tabi
4 kasim vuruldum canm bidaha tekrarlamak gerek muallak durum. İğne olmasa var derdim ama ilk benm böyle çıkıyor çünküAaa super haber cnm yarin ayni saatte tekrarla bakalim. Kac gün gecti igneden sonra
Evet benim 6nci gün pozitif gördüğüm oldu önceki günler negatif olup.Ama bazi kisilerin beta hcg nin kana karismasi gec olabiliyor bunu göz ardi etmeyin. Mesela benim degerim yuksek olmasina ragmen 6. Gün bile baya hayaletinde hayaleti bi cizgi vardi.
Ben sonucunu aldım değer 2 ye katlanmis.
İki günde arayla kan testini tekrarlayacagiz.
Allah hepimize hayırlısıyla sonuçlanacak sonuclar göstersin
Maşallah ne güzel pozitif haberlerle başladık haftayaArkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606
2 gün sonra tekrarlarayacgim. Tabiiki cok heyecan yapmadım en sonki tedavimde pozitif olmasina ragmen kalp atisini duymmaistik. Simdi daha umutluyum ama.
İnşallah yaValla Belirtisi Olmayanlardan hep pozitif güzel sonuçlar alıyoruz ben bu topiğin ugruna inanıyorum inşallah herkes Bebişlerine kavusacak burda ben inanıyorum
Evt gercekten oyle hadi sizden de guzel haberler bekliyoruzEvet benim 6nci gün pozitif gördüğüm oldu önceki günler negatif olup.
Tebrik ederim çok sevindimArkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606
2 gün sonra tekrarlarayacgim. Tabiiki cok heyecan yapmadım en sonki tedavimde pozitif olmasina ragmen kalp atisini duymmaistik. Simdi daha umutluyum ama.
Benim 140 3.gun 3mbiryosuyduDeğerlerin kaç canım?
Ben en son 360 ta kan testi yaptırmayı bıraktım ultrason tarihi verdi doktor ama hep acaba 360 yeterlimiydi diye kafam yoruluyortekrar kan testi yaptirasim var.
Bende idrar olarak okudumEvt gercekten oyle hadi sizden de guzel haberler bekliyoruz. Kana karismasi gec oluyor demisim idrara diyecek yerde
2 adet 4bb di cnm bakalim hayirlisi. Seni d tebrik ederim cok guzel artmis degerin masallah. 2 gun sonra tekrarlayacakmisin yoksa direk ultrason tarihi mi verdilerTebrik ederim çok sevindim
Değerde güzel artmış kaç embiryoydu.
Hadi inşallah sendede vardır rabbim seni mutlu etsin. İnşaAllah tutunur10. Gün kan verdim transferi saymassak 5. Gunden itibaren idrar testi yaptim ilk basta asiri hayalet yani herkrsin gormeyecegi kadar silik gormustum sonra biraz koyulasti. Su an hic bir belirtim yok. Bi ara karnim guruldamisti o kadar
Yaaaaa Çok Sevindim Katlanarak Artsın İnşallahBen sonucunu aldım değer 2 ye katlanmis.
İki günde arayla kan testini tekrarlayacagiz.
Allah hepimize hayırlısıyla sonuçlanacak sonuclar göstersin
İştee buuArkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606