Belirtisizker kulübü olarak belirtisi olmayıp hamile kalanlar rehber olacağız bizaynı ya aynı sıfır belirti niye böyledün gece annem dua ederek yatmış rüyasında yeşil pantolon giydiğini görmüş
Prulotex ücretli aynen ama onun yerine kalçadan olan vurulabilirsin oda çok etkili ben hep reçeteyle aldım ilaclarimiKızlar birde ben transferimi klinikte oldum o yüzden tüm ilaçlarımı parayla satın alıyordum. Sonra eczacı dedi ki bunları devlette herhangi bir kadın doğumcuya yazdırabilirsiniz. Hatta bazılarını aile hekimi bile yazıyormuş. Transfer sonrası ilac masrafimiz yarı yarıya düştü. Sadece benim ilaclarimdan prolutexi karşılamadı devlet.
Ben hep parayla aldımKızlar birde ben transferimi klinikte oldum o yüzden tüm ilaçlarımı parayla satın alıyordum. Sonra eczacı dedi ki bunları devlette herhangi bir kadın doğumcuya yazdırabilirsiniz. Hatta bazılarını aile hekimi bile yazıyormuş. Transfer sonrası ilac masrafimiz yarı yarıya düştü. Sadece benim ilaclarimdan prolutexi karşılamadı devlet.
Evet Canım Sona KaldımOhh sonunda günün geldi çattıSona kaldın farkında mısın? Hadi bakalım güzel geçsin, sımsıkı tutunsun sana inşallah canım
Valla Belirtisi Olmayanlardan hep pozitif güzel sonuçlar alıyoruz ben bu topiğin ugruna inanıyorum inşallah herkes Bebişlerine kavusacak burda ben inanıyorumBelirtisizker kulübü olarak belirtisi olmayıp hamile kalanlar rehber olacağız bizartık girgiea vuruyorum ama inşallah hep güleriz )
İnşallah canım yaaa buradaki tüm arkadaşlarımın yüzü güler canı gönülden diliyorumValla Belirtisi Olmayanlardan hep pozitif güzel sonuçlar alıyoruz ben bu topiğin ugruna inanıyorum inşallah herkes Bebişlerine kavusacak burda ben inanıyorum
Amin inşallah ya durursa çok korkuyorum
Amin inşaallahGüzel haberler alasın, o aldığın güzel haberin meyvesi sana hayırlı ve sağlıklı evlat olarak dönsün
Korkma canım, benim 10 taneden 3 e düştü kalan embriyolari 1 gün daha beklettiler 6. Gün 3 tane daha devam etti. Ve benim en iyi kalitem 3AB onu transfer oldum. Pozitif oldu. İnan Ne kalitesi önemli ne sayısı 1 tane bile olsa tutunacaksa tutunuyor.Amin inşallah ya durursa çok korkuyorum
Değerlerin kaç canım?Ben sonucunu aldım değer 2 ye katlanmis.
İki günde arayla kan testini tekrarlayacagiz.
Allah hepimize hayırlısıyla sonuçlanacak sonuclar göstersin
Ay inşaAllah , ama bizim farklı oldu 8 yumurta toplandı bir kısmı tesa ile bir kısmı normal numune verirken döllendirmek istediler. İnşaAllah 5 i de ilerler tutunur inşaAllahKorkma canım, benim 10 taneden 3 e düştü kalan embriyolari 1 gün daha beklettiler 6. Gün 3 tane daha devam etti. Ve benim en iyi kalitem 3AB onu transfer oldum. Pozitif oldu. İnan Ne kalitesi önemli ne sayısı 1 tane bile olsa tutunacaksa tutunuyor.
Yaaaaaa gerçekten mii çokk sevdindim yaaaaaa darısı bize bende embriyo gelişim beklemesi deyim yumurta toplandı. Bizede dua et olur mu ne olursun değerin çok güzel maşallah rabbim nazalardan korusun kaçıncı günde kan verdin hiç idrar testi yaptın mıArkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606
2 gün sonra tekrarlarayacgim. Tabiiki cok heyecan yapmadım en sonki tedavimde pozitif olmasina ragmen kalp atisini duymmaistik. Simdi daha umutluyum ama.
Maşallahh canımm, inşallah kucağına almak da nasip olurArkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606
2 gün sonra tekrarlarayacgim. Tabiiki cok heyecan yapmadım en sonki tedavimde pozitif olmasina ragmen kalp atisini duymmaistik. Simdi daha umutluyum ama.
MaşallahArkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606