2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Prulotex ücretli aynen ama onun yerine kalçadan olan vurulabilirsin oda çok etkili ben hep reçeteyle aldım ilaclarimi

Ben hep parayla aldım Yazıldığını bilmiyordum, rapor gerekli sanıyordum

Ohh sonunda günün geldi çattı Sona kaldın farkında mısın? Hadi bakalım güzel geçsin, sımsıkı tutunsun sana inşallah canım
Evet Canım Sona Kaldım Şimdi bugun kendimi motive edecek şeyler yapıyorum Güzellik Merkezine geldim Buradan çıkıp kuaföre gidip saclarımı boyatacagım Yarında bebişlerime kavusmaya gideceğim Bebişlerim Annesini Begensin ve gitmek istemesin diye

Belirtisizker kulübü olarak belirtisi olmayıp hamile kalanlar rehber olacağız biz artık girgiea vuruyorum ama inşallah hep güleriz )
Valla Belirtisi Olmayanlardan hep pozitif güzel sonuçlar alıyoruz ben bu topiğin ugruna inanıyorum inşallah herkes Bebişlerine kavusacak burda ben inanıyorum

Ben sonucunu aldım değer 2 ye katlanmis.
İki günde arayla kan testini tekrarlayacagiz.
Allah hepimize hayırlısıyla sonuçlanacak sonuclar göstersin
Değerlerin kaç canım?

Ben en son 360 ta kan testi yaptırmayı bıraktım ultrason tarihi verdi doktor ama hep acaba 360 yeterlimiydi diye kafam yoruluyor tekrar kan testi yaptirasim var.

Ay inşaAllah , ama bizim farklı oldu 8 yumurta toplandı bir kısmı tesa ile bir kısmı normal numune verirken döllendirmek istediler. İnşaAllah 5 i de ilerler tutunur inşaAllah

Arkakadaşlar, yumurta toplama icin gün sayanlar, yumurtalardan haber bekleyenler, transfere hazırlananlar, test icin gunünü bekleyenler hepinize Rabbimden guzel sonuclar nasip etmesini diliyorum. Ben sabah kanımı verdim biraz önce sonucumu aldın degerim 606
2 gün sonra tekrarlarayacgim. Tabiiki cok heyecan yapmadım en sonki tedavimde pozitif olmasina ragmen kalp atisini duymmaistik. Simdi daha umutluyum ama.

Yaaaaaa gerçekten mii çokk sevdindim yaaaaaa darısı bize bende embriyo gelişim beklemesi deyim yumurta toplandı. Bizede dua et olur mu ne olursun değerin çok güzel maşallah rabbim nazalardan korusun kaçıncı günde kan verdin hiç idrar testi yaptın mı

Maşallahh canımm, inşallah kucağına almak da nasip olur

Maşallah darısı basimiza olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…