2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Sayfalardaki başlıklara bakınca insan niye benim belirtim yok diye düşünmeden edemiyor.. bi kadının mesajını gördüm 7 gün belirtisi olmamış ama pozitif sonuçlanmış. Umut fakirin ekmeği 😂 bekleyeceğiz 🙈
Canım benimde hiçbir belirtim olmadı. Hiçbir şey hissetmiyorum kesin tutmadı diyordum. Hatta dayanamayıp 6. Gün sabah idrar testi yaptım sadece benim görebileceğim ince bir çizgi çıktı 😁 normalde 9. Gün kan testi verecekken 7. Gün verdik ve sonuç pozitif çıktı. Merak etme belirtiler herkeste erken olmayabiliyormuş. Benim yeni başladı aşırı ishal ve mide bulantım var. O hiçbir şey hissetmeyen ben dün gece gözümü kırpamadım tuvalete taşınmaktan 🙈

Merhaba kızlar ben 4 kez transfere hazirlaniyorm bu sefer doğal siklus deniyecek aranızda deneyen yapan varmi
Bende doğal siklusla transfer olacağım yarın İnşallah 3.gün Embriyosu 2 Adet Dondurulmuş 🙏 Eylülde Sadece Klomenle yumurta takibi yapıldı opu oldum .Son Adet 2.kontrolümden beri Divina - Corasprin - Dekort - Folik - Azitro - Prograf Tablet - Litunus fitil ve peogestan iğne her gün Ve Proluton 5 günde 1 iğne verildi Yarın transfer sonrası ilaçlar tekrar düzenlenecek dendi bakalım 🙏

Canım benimde hiçbir belirtim olmadı. Hiçbir şey hissetmiyorum kesin tutmadı diyordum. Hatta dayanamayıp 6. Gün sabah idrar testi yaptım sadece benim görebileceğim ince bir çizgi çıktı 😁 normalde 9. Gün kan testi verecekken 7. Gün verdik ve sonuç pozitif çıktı. Merak etme belirtiler herkeste erken olmayabiliyormuş. Benim yeni başladı aşırı ishal ve mide bulantım var. O hiçbir şey hissetmeyen ben dün gece gözümü kırpamadım tuvalete taşınmaktan 🙈
Ya sana danışsam bi yorum yapar mısın
transferimin 4. günü 2. denemem
annem dün gece dua ederek yatmış işimiz olduysa yeşil beyaz olmmadıysa kırmızı siyah göreyim diye istihare gibi yeşil pantolon giydiğini, görmüş sabah ağlayarak aradı beni o da çok üzülüyo olmuyo diye

Bende ilaç olarak

3×1 estrofem (hap)
3x1 dupaston (hap)
3×1 progestan (fitil)
1×1 prolutex (iğne)
1×1 oksapar (iğne)
1×1 corasprin (hap)
1x1 vifolic (hap)

Kullanıyorum. Dün gece az uyudum sabah gözümü açtım saat 11 bucuk ilaçların zamanını geçirdim sandım nasil panikledim. Meğer sabah kalkıp ignemi falan vurmuşum eşim uyandırmış. O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki insan kendinden şüphe ediyor acaba unuttum mu diye 🙄

Ya sana danışsam bi yorum yapar mısın
transferimin 4. günü 2. denemem
annem dün gece dua ederek yatmış işimiz olduysa yeşil beyaz olmmadıysa kırmızı siyah göreyim diye istihare gibi yeşil pantolon giydiğini, görmüş sabah ağlayarak aradı beni o da çok üzülüyo olmuyo diye
Yaparım tabi ki canım danışabilirsin. Benimde eşim Her gece karnıma ayetel kursi okuyor. Hepimiz madden yapılacak herşeyi yapıyoruz sonra maneviyata tutunuyoruz.

Yaşadığım bağırsak sorunundan mıdır , yoksa dediğin gibi herkeste farklı olmasından mıdır bilmiyorum canım. Yine de ümidimi kaybetmedim. Olmazsa da vardır bi hayr.. senin adına çok sevindim canım, biz de peşinden geliriz inşallah 😂🥰🥰🥰

Bende doğal siklusla transfer olacağım yarın İnşallah 3.gün Embriyosu 2 Adet Dondurulmuş 🙏 Eylülde Sadece Klomenle yumurta takibi yapıldı opu oldum .Son Adet 2.kontrolümden beri Divina - Corasprin - Dekort - Folik - Azitro - Prograf Tablet - Litunus fitil ve peogestan iğne her gün Ve Proluton 5 günde 1 iğne verildi Yarın transfer sonrası ilaçlar tekrar düzenlenecek dendi bakalım 🙏
Ohh sonunda günün geldi çattı🧿😂 Sona kaldın farkında mısın? 😂😂 Hadi bakalım güzel geçsin, sımsıkı tutunsun sana inşallah canım 💕❤️🥰

Yaşadığım bağırsak sorunundan mıdır , yoksa dediğin gibi herkeste farklı olmasından mıdır bilmiyorum canım. Yine de ümidimi kaybetmedim. Olmazsa da vardır bi hayr.. senin adına çok sevindim canım, biz de peşinden geliriz inşallah 😂🥰🥰🥰
Herkeste farklı oluyor bende kendimi bagirsak enfeksiyonu oldum heralde diye panikletiyorum dünden beri sabah doktorumuz normal bir durum acile gidip vitaminli serum taktir ihmal etme enfeksiyon olsa ateş olur dedi biraz rahatladık. İnşallah bolca güzel haberler alacağız. Pozitiften sonra kese kese den sonra kalp atışı dinleme serüvenlerimizi paylaşacağız burada.

Herkeste farklı oluyor bende kendimi bagirsak enfeksiyonu oldum heralde diye panikletiyorum dünden beri sabah doktorumuz normal bir durum acile gidip vitaminli serum taktir ihmal etme enfeksiyon olsa ateş olur dedi biraz rahatladık. İnşallah bolca güzel haberler alacağız. Pozitiften sonra kese kese den sonra kalp atışı dinleme serüvenlerimizi paylaşacağız burada.
Aminnnn İnşallah canım, Allah’a sığındık artık🤲🏻🤲🏻💕

Kızlar birde ben transferimi klinikte oldum o yüzden tüm ilaçlarımı parayla satın alıyordum. Sonra eczacı dedi ki bunları devlette herhangi bir kadın doğumcuya yazdırabilirsiniz. Hatta bazılarını aile hekimi bile yazıyormuş. Transfer sonrası ilac masrafimiz yarı yarıya düştü. Sadece benim ilaclarimdan prolutexi karşılamadı devlet.

Kızlar bugun arandım 8 yumurta toplandı 2 tanesi anormal çıktı 5 tane normal ilerliyor dediler çarşmba günü tekrar aranacam lütfen kızlar dualarınızı bekliyorum 🤲🏻🤲🏻😔 çok heycanlanlıyım

Transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah pozitif degeride görürüz, gebeliğimizde sağlıkla ilerler inşallah 🙏🏻 kanda pozitifi gören arkadaşlarında inşallah diğerleri katlanarak artar sağlıkla gebelikleri devam eder 🙏🏻Benim de transferin 5.günü dediğiniz gibi belirti arıyorum ama hala tık yok sadece adet olacakmış gibi olan sancı var beklemek zor insan sabredemiyor tabide inşallah hayırlısı ilegüzel sonuçları alırız hepimiz 🙏🏻🌺😊

X