- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
MaşallahTazeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahTazeydi
Ben de şişli memorialdayım cnm ebriyolog yüzde vermedi bana orta kalite dendi. Doktor ikiside 4 bb oldugu icin transferde bi tanesi biraz daha iyi dedi. Sen ne zaman transfer olacaksinMerhaba canım benim de 4bb kalitede embriyom var pgtli bana da şişli memoriel orta kalite dedi ama iyi tutma potansiyeli yüksek dedi embriyoloji hatta yüksek bir yüzde verdi embriyolog.
Cnm doktoruna denk gelmek gerek kesinlikle ben de pazar günü versem iyi olur aslında ama ters bi doktora denk gelirsem gerilir strese girerim diye pazartesiyi bekleyecegimTeşekkür ederim. Test günüm pazartesi.
İnsaalah sağlıklı sağlıklı artar değer
Devlet hastanesi acilde kan testi yaparlar mı acaba pazartesi de test vereceğim ya elimde bir değer olmuş olur.
Cnm hiç öyle düsünme 5. Denemesinde ilk defa devlette pozitif alan var. Yani o kadar iyi merkezlerde pozitif görmeyip devlette görebiliyorsun pozitifi. Tamaman nasip meselesi. Insallah sen de tez zamanda kavusursunnKeşke canım inşallah 3tane rapor hakkı veriyorlar onuda devlette deney olarak kullanıyorlar sonra asgari ücretle özel hastanelerde nasıl tedavi olursak olalım kaç yılda biriktirip gidiyoruz ama rabbim yardımcımız olsun inşallah
Geldim hastanede bekliyorum test yapar mı bilmem ama kasık ve bel ağrım cokCnm doktoruna denk gelmek gerek kesinlikle ben de pazar günü versem iyi olur aslında ama ters bi doktora denk gelirsem gerilir strese girerim diye pazartesiyi bekleyecegim
Hadi bakalım cnm o zaman öyle de kasık agrim cok diye tüp bebek tedavisi gördüm diye yapar diye düsünüyorum testiGeldim hastanede bekliyorum test yapar mı bilmem ama kasık ve bel ağrım cok
Aynen öyle diyeceğim de bugün başlayan bu ağrı da veriyor beni.Hadi bakalım cnm o zaman öyle de kasık agrim cok diye tüp bebek tedavisi gördüm diye yapar diye düsünüyorum testi
Canım ben aralıkta olacağım benim 2 tane bir 6ab bir 4bb var bakalım inşallah bu sefer tutar. Haziranda olduğum 6bb kimyasal olmuştu . Bu sefer histeroskopi oldum bakalım umudum var Seninde güzel haberlerin gelir inşallahBen de şişli memorialdayım cnm ebriyolog yüzde vermedi bana orta kalite dendi. Doktor ikiside 4 bb oldugu icin transferde bi tanesi biraz daha iyi dedi. Sen ne zaman transfer olacaksin
Hadi insallah senin ki de olumlu olur cnm. Benim de haziranda 5aa ve 4aa iki adet transfer olmustum pozitifi gördüm ikisi de tuttu ama ama birisi boş kese olarak, birisi de gelişmedi ve kalp atisi hic duyulmadı cnm. Hayırlısı hakkımızda pozitifi görmeyle de bitmiyor cnm gercektenCanım ben aralıkta olacağım benim 2 tane bir 6ab bir 4bb var bakalım inşallah bu sefer tutar. Haziranda olduğum 6bb kimyasal olmuştu . Bu sefer histeroskopi oldum bakalım umudum var Seninde güzel haberlerin gelir inşallah
Hatırlıyorum canım aynı zaman transfer olduk konuştuk grupta da o zaman . Hayırlısı olsun zamanı belki de şimdi . Bu sefer ikimizinde yüzü gülsün inşallahHadi insallah senin ki de olumlu olur cnm. Benim de haziranda 5aa ve 4aa iki adet transfer olmustum pozitifi gördüm ikisi de tuttu ama ama birisi boş kese olarak, birisi de gelişmedi ve kalp atisi hic duyulmadı cnm. Hayırlısı hakkımızda pozitifi görmeyle de bitmiyor cnm gercekten
4bb evet orta kalite. Sonuçta A kalite degil. Ama doktorum hamilelik şansi a kadar olan bir embriyo dedi. Sadece a b olayi embriyoloqun degerlendirmesi. Onemli olam genetik yapisinin normal olmasi dedi. Iki embriyo transferi oldum ama digeri compactdi. 4 gunde donduruldu gelişimi yavaşdi. 22 yumurtadan geriye onlar kalmişdi.Cok sevindim ya saglıkla büyüsün ve kucaginiza almak nasip olsun insallah 4bb icin bazi yerler orta kalite bazı yerler iyi diyor. Benim merkez orta kalite dedi. Bu arada degeriniz cok guzel cift embriyo mu transfer olmustunuz acaba
Evt seni nicki ni hatırladım cnm ben de. Aminn aminn insallah bizim ve burdaki herkesin Rabbim yüzünü, yüzümüzü güldürsün saglıkla insallah.Hatırlıyorum canım aynı zaman transfer olduk konuştuk grupta da o zaman . Hayırlısı olsun zamanı belki de şimdi . Bu sefer ikimizinde yüzü gülsün inşallah
Degere bakılırsa ikiside tutmuş gorünüyor ama tabii kese görünce kesinleşir insallah saglıkla artsın4bb evet orta kalite. Sonuçta A kalite degil. Ama doktorum hamilelik şansi a kadar olan bir embriyo dedi. Sadece a b olayi embriyoloqun degerlendirmesi. Onemli olam genetik yapisinin normal olmasi dedi. Iki embriyo transferi oldum ama digeri compactdi. 4 gunde donduruldu gelişimi yavaşdi. 22 yumurtadan geriye onlar kalmişdi.
Kalitelere takılmayın benim 5Aa genetikten temiz embriyom kimyasal oldu.nasip tamamen herşey4bb evet orta kalite. Sonuçta A kalite degil. Ama doktorum hamilelik şansi a kadar olan bir embriyo dedi. Sadece a b olayi embriyoloqun degerlendirmesi. Onemli olam genetik yapisinin normal olmasi dedi. Iki embriyo transferi oldum ama digeri compactdi. 4 gunde donduruldu gelişimi yavaşdi. 22 yumurtadan geriye onlar kalmişdi.
Bu kişinin embriyolarınin gelişimine göre değişiyor 2.3.4.5.gunde yapabilirler hayırlı olsunHerkese merhaba. Cuma günü opu yapıldı. Bugün telefon ettiler ilaçları kullanın sizi transfer gününü bildirmek üzere haber verecekler diye. Taze transfer genelde hangi gün yapılıyor? 3. Gün mü yoksa 5. Gün mü?
Çok teşekkürler. Beklemedeyiz şuanda...Bu kişinin embriyolarınin gelişimine göre değişiyor 2.3.4.5.gunde yapabilirler hayırlı olsun
Evet ben de oyle ihtimal ettim bakalim hayirlisiDegere bakılırsa ikiside tutmuş gorünüyor ama tabii kese görünce kesinleşir insallah saglıkla artsın
Evet canim. B kalitem tuttu benim deKalitelere takılmayın benim 5Aa genetikten temiz embriyom kimyasal oldu.nasip tamamen herşey
Tebrik Ederim Sağlıkla kucagınıza alırsınız insallah Değere göre çift transfer mi sizinde4bb embriyo trsnsferi oldum 31 ekim. 10 gun degerim 608. Yani pozitif. Umutlu ol. Kalitesi guzel dedi doktorum bana