Bi damacana yollar mısınız acabaa??Ben şuan sıkışma seanslarindayimmillet bir bardak suyla ben kovayla içsem anca....
Hayırlısı olsun canım inşallahAynı gün transferimiz olmuşbenim dün sadece regli sancım gibi ağrım vardı. Başka hiç belirtim yoktu. Bugün o da kalmadı. İnsallah negatif olmaz
İnşallah hepimizin pozitif olur da emeklerimize değer canımHayırlısı olsun canım inşallahbenim gece 1.30 gibi de adet sancım oldu ama dediğim gibi bu sabah itibari ile hiçbir belirtim yok. Belirti olmadan da sonuç alan bir çok insan var , içimizi karartmayalım
Hayır canım 18 Kasım denildi. 18 Kasım da doğum günümİnşallah hepimizin pozitif olur da emeklerimize değer canımsenin de test günün 17’si mi?
Benimde 3 Kasım 3.gun embiryolari test günüm 14 Kasımsiz ekleyemiyormuşsunuz kızçeler. Ben yazanları ekliyorum bilginiz olsun
Yaa ne güzelHayır canım 18 Kasım denildi. 18 Kasım da doğum günümheyecanlıyım. Adana başkentte tedavi görüyorum, sen neredesin
Ekliyorum canımBenimde 3 Kasım 3.gun embiryolari test günüm 14 Kasım
Can-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar aYaa ne güzelbana da 17’Si dediler, evlilik yıldönümümüz Ben Şişli Memorial’da tedavi görüyorum
Can-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız o güzel gündeYaa ne güzelbana da 17’Si dediler, evlilik yıldönümümüz Ben Şişli Memorial’da tedavi görüyorum
benimde 1 Kasım'da transfer oldu 5.hün embriyosu 12 Kasım test günümsiz ekleyemiyormuşsunuz kızçeler. Ben yazanları ekliyorum bilginiz olsun
İnşallhh canım umarım bugun belli olur artık normalde bugun benim bugun yumurtlama günüm Önümüzdeki hafta transfer demişti ama benim regl döngüm hep 26 günRica ederim canım, sağ olsunSmileess gösterdi nereden yapacağımı tarihin belli olsun seni de eklerim
Beni çok düşündüren konu bu ben çok sıkışık duramıyorumBen şuan sıkışma seanslarindayimmillet bir bardak suyla ben kovayla içsem anca....
Ben bu sefer durdum niyeyse normalde duramazdim ama şuan iyim :))Beni çok düşündüren konu bu ben çok sıkışık duramıyorumFazla olunca dayanamayacak noktaya geliyorum inşallh öyle çok bekletmezler beni :)
Ahh canım hadi hayırlısı olsun kavuştun sende bebişlerine
Hadi artık seni bekliyoruz güzel bı kervan olalım sıra sıra peşpeşe pozitif sağlıklı haberlerleAhh canım hadi hayırlısı olsun kavuştun sende bebişlerine
Opuda kullanmistim canmKızlar aranızda gonapeptyl kullanan oldumu ?
Adetime bir hafta kala doktorum bunu kullanmamı istediyumurtalarını baskılasın diye cok var cünkü pcosum. Tüp bebeğe başlıyorum bendeOpuda kullanmistim canm