2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Aynı gün transferimiz olmuş benim dün sadece regli sancım gibi ağrım vardı. Başka hiç belirtim yoktu. Bugün o da kalmadı. İnsallah negatif olmaz
Hayırlısı olsun canım inşallah benim gece 1.30 gibi de adet sancım oldu ama dediğim gibi bu sabah itibari ile hiçbir belirtim yok. Belirti olmadan da sonuç alan bir çok insan var , içimizi karartmayalım

Hayırlısı olsun canım inşallah benim gece 1.30 gibi de adet sancım oldu ama dediğim gibi bu sabah itibari ile hiçbir belirtim yok. Belirti olmadan da sonuç alan bir çok insan var , içimizi karartmayalım
İnşallah hepimizin pozitif olur da emeklerimize değer canım senin de test günün 17’si mi?

İnşallah hepimizin pozitif olur da emeklerimize değer canım senin de test günün 17’si mi?
Hayır canım 18 Kasım denildi. 18 Kasım da doğum günüm heyecanlıyım. Adana başkentte tedavi görüyorum, sen neredesin

Hayır canım 18 Kasım denildi. 18 Kasım da doğum günüm heyecanlıyım. Adana başkentte tedavi görüyorum, sen neredesin
Yaa ne güzel bana da 17’Si dediler, evlilik yıldönümümüz Ben Şişli Memorial’da tedavi görüyorum

Yaa ne güzel bana da 17’Si dediler, evlilik yıldönümümüz Ben Şişli Memorial’da tedavi görüyorum
Can-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar a
Can-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız o güzel günde mesaj yazmaya tam alışamadım buraya , kusura bakma canım

Rica ederim canım, sağ olsun Smileess gösterdi nereden yapacağımı tarihin belli olsun seni de eklerim
İnşallhh canım umarım bugun belli olur artık normalde bugun benim bugun yumurtlama günüm Önümüzdeki hafta transfer demişti ama benim regl döngüm hep 26 gün yani reglime 13 gün kaldı Bu hafta transfer yapılırsa 12 gün beklememe gerek kalmamıs mı oluyor acaba Regl günümde olmazsam pozitif olmaz mı benim hiç şaşmaz çünkü kendimi bildim bileli döngüm hep böyle birtek opu sonrası 4 gün normal döngümden önce olmustum sonra yine bu ay 26 ya döndüm Ay benim kafam iice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…