Yaa evet , ben de karıştırıyorumSmileess le ayni gün transferiniz hayırlı olsun. Guzel sonuclar alın insallah. Aslında bi tablo yapılsa super olur burda kim hangi gündü hep karısti
Ahh Az kalmış sizinde yaa ne güzel hepimizin peşpeşe Valla takip edemiyorum artık kimin ne zamandı neydi zaman yaklastıkca bende iyice heyecan yapıyorumSık sık girip durum güncelleyin arkadaslar kim yumurta toplattı kim transfer yaptırdı kimin kacıncı günü kafamda deli sorular Herkes sık sık durum güncellemesi yapsın ne olur
Evet ya çok kararsız kaldım endiselerim vardı ama dedimki nasip neyse o olacak yicek lokmaları neyse olacak canimÇifte karar verdin dimiHadi hayırlısı olsun bakalım banada sorarlarsa malum zalım doktorum galiba sanırsam bende çift dicem heralde
Tüp bebek annesi olmak böyle birşey hücrelerle bile ieltisime geçiyoruzValla inan ki bendekonuşuyorum kendi kendime bak evladım okadar emek veriyorum doğmadan beni yoruyorsun bari doğdultan sonra yorma beni evladım ne olursun hayırla sabırla saflıkla gel seni bekliyoruz diyorum inşaAllah bu heyecanlı bekleyişlerimiz mutluluk gözyaşlarımız olsun
Aminn cumlemizinnnMerhaba
Transfer yaptıran tüm anne adaylarına başarılar dilerim. Rabbim sesinizi duysun ve her biriniz bebek sahibi olun inşallah.
Aynı gündeyizBizim transferimiz de bugün inşallahAllah hepimize hayırlı şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Smileess sen bebislerini güzelce alda gel cnm insallah sağlıkla pozitif sonuclar da almak nasip olsun. Aminn
@Merveecn senin de bisey kalmamış gününe cnm ya peşpeşe oluyor ne guzel hep birliktr cogalsin guzel haberler burda insallahh. Aminn.
A Angelbabybey tabii senin kararın ama eşinle konuşup degerlendirin cnm cift gercekten oranı artıyor. Senden de guzel haberler bekliyoruz.
Evet ya katılıyorum böyle birsey yapalımSmileess le ayni gün transferiniz hayırlı olsun. Guzel sonuclar alın insallah. Aslında bi tablo yapılsa super olur burda kim hangi gündü hep karısti
Ayy insallahhh tatlimm o günleride göstersin mevlammmSmileess canııııımm inşallah sürecin çok güzel geçer, bebişlerimiz sımsıkı tutunur. Onların yok gazıydı, kakasıydı diye konuşacağımız aşamasına geçeriz
Ben oldum olası ikiz bebek severim.tedavi için bile 35 e girmemi bekledim ki çift embiryo olsun. Transfer günü doktor kalitesi güzel 2 varsa iki transfer edeceğiz dediğindeA Angelbabybey tüp bebekte çoğul gebelik daha sıklıkla oluyor değil mi? İki embriyonun birisi ikiz olsa, oldu 3 çocukYanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ben hep bu açıdan bakıyorum. İnşallah hayırlısı neyse o olur canım
Allah gönlüne göre versin canımBen oldum olası ikiz bebek severim.tedavi için bile 35 e girmemi bekledim ki çift embiryo olsun. Transfer günü doktor kalitesi güzel 2 varsa iki transfer edeceğiz dediğinde
Tamam ama bunlar bölünüp 4 olmaz demi demiştim.
Çok ütopik birşey o olmaz.
Tek olabiliri 2 olabilir yada hiç olmaya da bilir demisti
Aslında benim merak ettiğim bu embiryolar tek yumurta ikizleri de kaçıncı gün bolundukleri. Zaten ilk gunler biliniyorsa 5.gun transferleri korkmamali
Canım kızlar unuttuklarım varsa kusura bakmasın, çok kullanıcı adı var aklımda tutamıyorum. Eksik olan varsa tabloya kendini eklesin. Transfer gününüzü vs yazabilirsinizMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
Amin.Allah gönlüne göre versin canımBen araştırmıştım birkaç gün önce 7-8. günü bölündüklerini öğrendim. Resmi buldum atayım sana
rahım duvarı kalınlasıyor o yuzden oluyor canım, aşılama zamanı bende kullanmıştımKızlar bir şey sorucam. Sabah akşam lutinus fitil kullanıyorum. Fitili artık çok itemiyorum. Biraz itmeye zorladım ama duvar varmış gibiydi. Sizlerin de öyle mi?
Cnm eline saglik cok guzel olmus pzotiflerle dolsun insallahCanım kızlar unuttuklarım varsa kusura bakmasın, çok kullanıcı adı var aklımda tutamıyorum. Eksik olan varsa tabloya kendini eklesin. Transfer gününüzü vs yazabilirsiniz
Canım biz yazamıyoruz sanki bende 5.gün embriyo iyi kalite tek embriyo, 9 kasım transfer günüm beni de ekleyebilir misinCanım kızlar unuttuklarım varsa kusura bakmasın, çok kullanıcı adı var aklımda tutamıyorum. Eksik olan varsa tabloya kendini eklesin. Transfer gününüzü vs yazabilirsiniz
Eşim ikizden korkuyor valla bide yakın zamanda arkadasımın ikizlerini gördü 19 aylıklar ikiside yine diş sürecinde iice gözü korktu adamınSmileess sen bebislerini güzelce alda gel cnm insallah sağlıkla pozitif sonuclar da almak nasip olsun. Aminn
@Merveecn senin de bisey kalmamış gününe cnm ya peşpeşe oluyor ne guzel hep birliktr cogalsin guzel haberler burda insallahh. Aminn.
A Angelbabybey tabii senin kararın ama eşinle konuşup degerlendirin cnm cift gercekten oranı artıyor. Senden de guzel haberler bekliyoruz.
Buyur burdan Yak@Merveecn Günler transfere kadar ne kadar hızlı geçiyorsa, transferden sonra bir o kadar da geçmiyorŞıp diye bitsin sürecin inşallah canım
A Angelbabybey tüp bebekte çoğul gebelik daha sıklıkla oluyor değil mi? İki embriyonun birisi ikiz olsa, oldu 3 çocukYanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ben hep bu açıdan bakıyorum. İnşallah hayırlısı neyse o olur canım
@cagla1508 hooop bir transferimiz dahakolaylıklar dilerim canım
Bende çocukluğumdan beri ne hikmetse çevremde çok oldugundan belki hep derdim benim ikizlerim olsun biri kız bir erkek olsun kendimi bildim bileli hep böyle dönem dönem annem hatta eşim bile bana bunu hatırlatıyor Tüp bebek sürecine girmemiz hatta sadece 2 embriyo oluşması ve ikisinin transferi vs.Hep Aklımda bu söylemlerim geliyorBen oldum olası ikiz bebek severim.tedavi için bile 35 e girmemi bekledim ki çift embiryo olsun. Transfer günü doktor kalitesi güzel 2 varsa iki transfer edeceğiz dediğinde
Tamam ama bunlar bölünüp 4 olmaz demi demiştim.
Çok ütopik birşey o olmaz.
Tek olabiliri 2 olabilir yada hiç olmaya da bilir demisti
Aslında benim merak ettiğim bu embiryolar tek yumurta ikizleri de kaçıncı gün bolundukleri. Zaten ilk gunler biliniyorsa 5.gun transferleri korkmamali
Eline Sağlık canım çok iyi olmuş böyleMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
Hadi hayırlısı olsun inşallah sizinde bugun 2 transferimiz var sanırım ikinizdende en güzel haberleri duyacağız insallahBizim transferimiz de bugün inşallahAllah hepimize hayırlı şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Rica ederim canım, sağ olsunEline Sağlık canım çok iyi olmuş böyleBenimde 3.gün Embriyosu Bugun inşallah transfer tarihim belli olacak Sanırım biz ekleme yapamıyoruz değil mi
Bismillah daha yeni yola çıktı annesi :)) tabiki şuan net çizgi görmen imkansız birazcik daha canm yerleşsin iyice :) güzel haberlerin olsun senindeMerhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 8 kasımda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm. Dün hafif bel ağrım ve kasıklarımda ağrı , batmalar oldu. Şuan hiçbir şey yok , gayet iyiyim :) bir de gittim erken gebelik testi yaptım , tabi negatif çıktı erken olduğu için sanırım.
Aynı gün transferimiz olmuşMerhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 8 kasımda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm. Dün hafif bel ağrım ve kasıklarımda ağrı , batmalar oldu. Şuan hiçbir şey yok , gayet iyiyim :) bir de gittim erken gebelik testi yaptım , tabi negatif çıktı erken olduğu için sanırım.