2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Çifte karar verdin dimi Hadi hayırlısı olsun bakalım banada sorarlarsa malum zalım doktorum galiba sanırsam bende çift dicem heralde
Evet ya çok kararsız kaldım endiselerim vardı ama dedimki nasip neyse o olacak yicek lokmaları neyse olacak canim
Tüp bebek annesi olmak böyle birşey hücrelerle bile ieltisime geçiyoruz
Merhaba
Transfer yaptıran tüm anne adaylarına başarılar dilerim. Rabbim sesinizi duysun ve her biriniz bebek sahibi olun inşallah.
Aminn cumlemizinnn
Bizim transferimiz de bugün inşallah Allah hepimize hayırlı şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Aynı gündeyiz sende kolayca olsun güzel sonuclarla
Amin hepimizin canimm
Smileess le ayni gün transferiniz hayırlı olsun. Guzel sonuclar alın insallah. Aslında bi tablo yapılsa super olur burda kim hangi gündü hep karısti
Evet ya katılıyorum böyle birsey yapalım
Smileess canııııımm inşallah sürecin çok güzel geçer, bebişlerimiz sımsıkı tutunur. Onların yok gazıydı, kakasıydı diye konuşacağımız aşamasına geçeriz
Ayy insallahhh tatlimm o günleride göstersin mevlammm

Ben oldum olası ikiz bebek severim.tedavi için bile 35 e girmemi bekledim ki çift embiryo olsun. Transfer günü doktor kalitesi güzel 2 varsa iki transfer edeceğiz dediğinde
Tamam ama bunlar bölünüp 4 olmaz demi demiştim.
Çok ütopik birşey o olmaz.
Tek olabiliri 2 olabilir yada hiç olmaya da bilir demisti

Aslında benim merak ettiğim bu embiryolar tek yumurta ikizleri de kaçıncı gün bolundukleri. Zaten ilk gunler biliniyorsa 5.gun transferleri korkmamali

Allah gönlüne göre versin canım Ben araştırmıştım birkaç gün önce 7-8. günü bölündüklerini öğrendim. Resmi buldum atayım sana

Eklentiler

• C250C8F4-2AD8-4876-BAC9-A3B521C78407.png
    210,5 KB · Görüntüleme: 59
Canım kızlar unuttuklarım varsa kusura bakmasın, çok kullanıcı adı var aklımda tutamıyorum. Eksik olan varsa tabloya kendini eklesin. Transfer gününüzü vs yazabilirsiniz

Kızlar bir şey sorucam. Sabah akşam lutinus fitil kullanıyorum. Fitili artık çok itemiyorum. Biraz itmeye zorladım ama duvar varmış gibiydi. Sizlerin de öyle mi?
rahım duvarı kalınlasıyor o yuzden oluyor canım, aşılama zamanı bende kullanmıştım

Canım kızlar unuttuklarım varsa kusura bakmasın, çok kullanıcı adı var aklımda tutamıyorum. Eksik olan varsa tabloya kendini eklesin. Transfer gününüzü vs yazabilirsiniz
Cnm eline saglik cok guzel olmus pzotiflerle dolsun insallah biz yazabiliyomuyuz tabloya baktim ama yazma yerini göremedim sanırım sadece sen ekleyebiliyorsun. Bana da 5. Gün 4bb, transferde 4 kasım yazabilirsin cnm

Kızlar merhaba transfer sonrası nasıl geçiyor günleriniz neler yapıyorsunuz ? Günler geçmek bilmiyorBen 10 gün rapor aldım evdeyim sağolsun annem ve eşimde çok destek oluyor Bu süreçte beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz? Ben hergün avakoda tüketmeye dikkat ediyorum ve kahvaltıda havuç suyu içiyorum çay kahve tüketmiyorum

Canım biz yazamıyoruz sanki bende 5.gün embriyo iyi kalite tek embriyo, 9 kasım transfer günüm beni de ekleyebilir misin

Eşim ikizden korkuyor valla bide yakın zamanda arkadasımın ikizlerini gördü 19 aylıklar ikiside yine diş sürecinde iice gözü korktu adamın

Buyur burdan Yak Biz 2 yi düşünürken şimdi 3 oldu Şaka bir yana korkuyoruz ama taktir Allahın Nasipte kısmette ne varsa olsun içimizde bir kalp atsın neler yaşıyoruz Önemli olan saglıkla olmaları o yuzden bir tane diledik İki olmuş üç olmuş başüstüne napalım Ay bide Tüp bebektede Etkisi olur mu bilmiyorum ama Benim genetiktede anne tarafındada baba tarafında ikizler var

Bende çocukluğumdan beri ne hikmetse çevremde çok oldugundan belki hep derdim benim ikizlerim olsun biri kız bir erkek olsun kendimi bildim bileli hep böyle dönem dönem annem hatta eşim bile bana bunu hatırlatıyor Tüp bebek sürecine girmemiz hatta sadece 2 embriyo oluşması ve ikisinin transferi vs.Hep Aklımda bu söylemlerim geliyor Çok içten istedim galiba öyle olacak bide biri kız biri erkek olursa değmeyin keyfime Ballı lokmalar

Eline Sağlık canım çok iyi olmuş böyle Benimde 3.gün Embriyosu Bugun inşallah transfer tarihim belli olacak Sanırım biz ekleme yapamıyoruz değil mi

Eline Sağlık canım çok iyi olmuş böyle Benimde 3.gün Embriyosu Bugun inşallah transfer tarihim belli olacak Sanırım biz ekleme yapamıyoruz değil mi
Rica ederim canım, sağ olsun Smileess gösterdi nereden yapacağımı tarihin belli olsun seni de eklerim

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 8 kasımda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm. Dün hafif bel ağrım ve kasıklarımda ağrı , batmalar oldu. Şuan hiçbir şey yok , gayet iyiyim :) bir de gittim erken gebelik testi yaptım , tabi negatif çıktı erken olduğu için sanırım.

Bismillah daha yeni yola çıktı annesi :)) tabiki şuan net çizgi görmen imkansız birazcik daha canm yerleşsin iyice :) güzel haberlerin olsun seninde

Aynı gün transferimiz olmuş benim dün sadece regli sancım gibi ağrım vardı. Başka hiç belirtim yoktu. Bugün o da kalmadı. İnsallah negatif olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…