Çift dedim canım nasip neyse o olur canmCnm sen karar verdin mi tek mi embriyo koydurcan cift mi
Benimde transferim cmtesi olacak Allah'ın izniyle bekliyorum son iğneleri vuruyorum kızlar bende yaklaşıyorum
Kız korkuyorum yumurtalar boş çıkarsa o arama esnasında kalbim çıkacak gibi oluyor gözlerim doluyor bu kalite ulaştı söyleyince çok Duygusallaşıyorum. İnşallah güzel yumurtalarım olurda çift transfer etmek istiyorum Allah'ın izniyleZaman çabuk geçiyor bı bakmışsın olmussun
Ah hadi inşalllh olsun tadını çıkar bebişlerinle ilk buluşman olacakÖğlen olurum canım inşallah sıkışmakti etmekti :) sonrada sira sende bakalım hepimizin kopkolay olsun surecimiz
Sağol canım inşallah hepimizin yüzü gülsün mutlu kapatalım bu sayfaları sonucumuz hayırlısı olsun
Ahh Az kalmış sizinde yaa ne güzel hepimizin peşpeşe Valla takip edemiyorum artık kimin ne zamandı neydi zaman yaklastıkca bende iyice heyecan yapıyorumBenimde transferim cmtesi olacak Allah'ın izniyle bekliyorum son iğneleri vuruyorum kızlar bende yaklaşıyorum
Her aşamasını duygularımızla ilmek ilmek örüyoruz her aşaması heycanli endişeli kaygılı ama ben opu öncesi yimurtalarimla bile konuşuyordumKız korkuyorum yumurtalar boş çıkarsa o arama esnasında kalbim çıkacak gibi oluyor gözlerim doluyor bu kalite ulaştı söyleyince çok Duygusallaşıyorum. İnşallah güzel yumurtalarım olurda çift transfer etmek istiyorum Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim inşallah seninde hayırla sabırla gelir etiket edelim ki bildirim gelsinAhh Az kalmış sizinde yaa ne güzel hepimizin peşpeşe Valla takip edemiyorum artık kimin ne zamandı neydi zaman yaklastıkca bende iyice heyecan yapıyorumSık sık girip durum güncelleyin arkadaslar kim yumurta toplattı kim transfer yaptırdı kimin kacıncı günü kafamda deli sorular Herkes sık sık durum güncellemesi yapsın ne olur
Çifte karar verdin dimiÇift dedim canım nasip neyse o olur canm
Valla inan ki bendeHer aşamasını duygularımızla ilmek ilmek örüyoruz her aşaması heycanli endişeli kaygılı ama ben opu öncesi yimurtalarimla bile konuşuyordumyani güzel ama farklı duygular inşallah hep iyi şeyler hakkında hayieli şeyler duyarsın Allah büyük
Hayır sormadan söyle hocam yaşım malum de sorma maddiyattan dolayı çift transfer istiyorum de birşey demezler ha isteğe göre yani. İnşaAllaj olur ikiside tutar. Dua ediyorum burdaki herkeseÇifte karar verdin dimiHadi hayırlısı olsun bakalım banada sorarlarsa malum zalım doktorum galiba sanırsam bende çift dicem heralde
Amin inşallah canımTeşekkür ederim inşallah seninde hayırla sabırla gelir etiket edelim ki bildirim gelsininşallah hiçkimsenin emeği boşa gitmesin valla grup kuralım birbirinize bilgi veririz
Canım zaten yaştan dolayı direk 2 düşünüyor dr um bide elimde hepi topu 3.gün 2 embriyom var zaten sanırım o ikisini düşünüyor da ben çok emin değilim işte ikizdenHayır sormadan söyle hocam yaşım malum de sorma maddiyattan dolayı çift transfer istiyorum de birşey demezler ha isteğe göre yani. İnşaAllaj olur ikiside tutar. Dua ediyorum burdaki herkese
Bizim transferimiz de bugün inşallahAllah hepimize hayırlı şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.