2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Zaman çabuk geçiyor bı bakmışsın olmussun
Kız korkuyorum yumurtalar boş çıkarsa o arama esnasında kalbim çıkacak gibi oluyor gözlerim doluyor bu kalite ulaştı söyleyince çok Duygusallaşıyorum. İnşallah güzel yumurtalarım olurda çift transfer etmek istiyorum Allah'ın izniyle

V venuskiz ve N nibu22
Öğlen olurum canım inşallah sıkışmakti etmekti :) sonrada sira sende bakalım hepimizin kopkolay olsun surecimiz
Ah hadi inşalllh olsun tadını çıkar bebişlerinle ilk buluşman olacak Sorunsuz olsun sağlıklı olsun insallah Motivasyonun yüksek olsun artık biraz sıkışcaz yapcak bişey yok Sendende güzel haber alalım

Sağol canım inşallah hepimizin yüzü gülsün mutlu kapatalım bu sayfaları sonucumuz hayırlısı olsun

Benimde transferim cmtesi olacak Allah'ın izniyle bekliyorum son iğneleri vuruyorum kızlar bende yaklaşıyorum
Ahh Az kalmış sizinde yaa ne güzel hepimizin peşpeşe Valla takip edemiyorum artık kimin ne zamandı neydi zaman yaklastıkca bende iyice heyecan yapıyorum Sık sık girip durum güncelleyin arkadaslar kim yumurta toplattı kim transfer yaptırdı kimin kacıncı günü kafamda deli sorular Herkes sık sık durum güncellemesi yapsın ne olur

Her aşamasını duygularımızla ilmek ilmek örüyoruz her aşaması heycanli endişeli kaygılı ama ben opu öncesi yimurtalarimla bile konuşuyordum yani güzel ama farklı duygular inşallah hep iyi şeyler hakkında hayieli şeyler duyarsın Allah büyük

Teşekkür ederim inşallah seninde hayırla sabırla gelir etiket edelim ki bildirim gelsin inşallah hiçkimsenin emeği boşa gitmesin valla grup kuralım birbirinize bilgi veririz

Valla inan ki bende konuşuyorum kendi kendime bak evladım okadar emek veriyorum doğmadan beni yoruyorsun bari doğdultan sonra yorma beni evladım ne olursun hayırla sabırla saflıkla gel seni bekliyoruz diyorum inşaAllah bu heyecanlı bekleyişlerimiz mutluluk gözyaşlarımız olsun

Çifte karar verdin dimi Hadi hayırlısı olsun bakalım banada sorarlarsa malum zalım doktorum galiba sanırsam bende çift dicem heralde
Hayır sormadan söyle hocam yaşım malum de sorma maddiyattan dolayı çift transfer istiyorum de birşey demezler ha isteğe göre yani. İnşaAllaj olur ikiside tutar. Dua ediyorum burdaki herkese

Hayır sormadan söyle hocam yaşım malum de sorma maddiyattan dolayı çift transfer istiyorum de birşey demezler ha isteğe göre yani. İnşaAllaj olur ikiside tutar. Dua ediyorum burdaki herkese
Canım zaten yaştan dolayı direk 2 düşünüyor dr um bide elimde hepi topu 3.gün 2 embriyom var zaten sanırım o ikisini düşünüyor da ben çok emin değilim işte ikizden Hem çok isterim hem korkuyorum bayagı karısığım yani aman sanırım bende riske giremeyeceğim çift isteyeceğim

Smileess sen bebislerini güzelce alda gel cnm insallah sağlıkla pozitif sonuclar da almak nasip olsun. Aminn
M Merveecn senin de bisey kalmamış gününe cnm ya peşpeşe oluyor ne guzel hep birliktr cogalsin guzel haberler burda insallahh. Aminn.
A Angelbabybey tabii senin kararın ama eşinle konuşup degerlendirin cnm cift gercekten oranı artıyor. Senden de guzel haberler bekliyoruz.

M Merveecn Günler transfere kadar ne kadar hızlı geçiyorsa, transferden sonra bir o kadar da geçmiyor Şıp diye bitsin sürecin inşallah canım

A Angelbabybey tüp bebekte çoğul gebelik daha sıklıkla oluyor değil mi? İki embriyonun birisi ikiz olsa, oldu 3 çocuk Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ben hep bu açıdan bakıyorum. İnşallah hayırlısı neyse o olur canım

cagla1508 hooop bir transferimiz daha kolaylıklar dilerim canım

Smileess canııııımm inşallah sürecin çok güzel geçer, bebişlerimiz sımsıkı tutunur. Onların yok gazıydı, kakasıydı diye konuşacağımız aşamasına geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…