2. gün bitti, kaldı 7 günDoktorunuzun söylediği günde vermenizi öneririm zaten olabilecek en yakın güne veriyorlar bende inanılmaz zor sabrettim çok zor bir süreç zaman çabucak aksın sizin için inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. gün bitti, kaldı 7 günDoktorunuzun söylediği günde vermenizi öneririm zaten olabilecek en yakın güne veriyorlar bende inanılmaz zor sabrettim çok zor bir süreç zaman çabucak aksın sizin için inşallah
İki pozitif haberiniz var demi kızlar darısı bizeAyy çok sevindimm, bir pozitif haberimiz daha Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım
Güzel haberlerle gelirisn inşallah bizede dua edermisinizHayırlı haberler alırsınız inşallah benim de yarın test günüm dualarınızı eksik etmeyin
Yaaa gerçekten miii hadi inşaAllahhYaptım cnm yine cok silik cizgi çıktı ama sanki daha belirgindi ama dedigim gibi heyecan yapmıyorum hic daha önceki tecrübemizden dolayı. Insallah bu sefer her sey cok güzel olur.
Güzel haberlerinizide okuruz inşallah2. gün bitti, kaldı 7 gün
Ay inşallah yaHerkeste farklı olur tabi ama uzun süredir progestan kullandığım için adet görmeniz pek mümkün değil yüksek ihtimal tutunma lekelenmesi diye söyledi doktorum şimdilik dediği gibi çıktı bakalım gün aşırı kan tahliline devam Rabbim umudunuzu söndürmesin sizinde inşallah
Cnm hic korkma itelemekten cünkü ne kadar itelesen de bebegin tutundugu yer cok farkli. Zaten transfer esnasında rahme giriyor ya doktor hani hissetmissindir orası farkli bir alan yani.Pazartesiyi iple çekiyoruz o halde
içime su serptin, korkudan çok da itelemek istemedim fitili. Testi kaçıncı gün yapayım bilemiyorum Evet canım, progestan dex iğne de kullanıyorum.
Hadi insallah guzel haberler verirsiniz bizeHayırlı haberler alırsınız inşallah benim de yarın test günüm dualarınızı eksik etmeyin
Yaa yeni fitil yapsam mı ki? 2-3 parmak genişliğinde girdi. Sonra da geri aktıCnm hic korkma itelemekten cünkü ne kadar itelesen de bebegin tutundugu yer cok farkli. Zaten transfer esnasında rahme giriyor ya doktor hani hissetmissindir orası farkli bir alan yani.
Aslında herkesin beta hcg sinin idrara karişma günü farklı kimisi gec kimisi cok erken karisiyor.
Yok cnm yeni yapmana gerek yok ama sabahkini itebildigin kadar it iceriye korkma yaniYaa yeni fitil yapsam mı ki? 2-3 parmak genişliğinde girdi. Sonra da geri aktı
Tamam canım çok sağ ol öyle yapayımYok cnm yeni yapmana gerek yok ama sabahkini itebildigin kadar it iceriye korkma yani
Ederiz tabi canımm Senin transferin ne zamandı?Güzel haberlerle gelirisn inşallah bizede dua edermisiniz
İnsaalahGüzel düşünelim inşallah güzel olsun tutunma ağrılarıdır inşallah
Tabiki de ederim isteyen herkese nasip olur inşallahGüzel haberlerle gelirisn inşallah bizede dua edermisiniz
Öğlen olurum canım inşallah sıkışmakti etmekti :) sonrada sira sende bakalım hepimizin kopkolay olsun surecimizYarın transfer günündü dimi kuzum ? Benimde yarın 3.muayenem artık bana da gün verir inşallh Hangi saatler olacak transferin Smileess
Aminn canimHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle canımm
Test yapmana kaç gün kaldı canım
Ay hadi İnşallah aynen kanda güzel sonyclar olsun bekleyen herkesin güzel sonuclari olsunYaptım cnm yine cok silik cizgi çıktı ama sanki daha belirgindi ama dedigim gibi heyecan yapmıyorum hic daha önceki tecrübemizden dolayı. Insallah bu sefer her sey cok güzel olur.
Cnm sen karar verdin mi tek mi embriyo koydurcan cift miÖğlen olurum canım inşallah sıkışmakti etmekti :) sonrada sira sende bakalım hepimizin kopkolay olsun surecimiz