2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Rahim dinlendiriliyor büyük ihtimal opudan sora çok erken adet olunuyor zaten diğer adette de ilaç vericek sanırım veya kendiliğinden adet olcaksiniz belli olmuyor ufak gecikmeler yaşanıyor eğer düzenliyse bazen şaşar bazen şaşmaz.

Anladım önceki düzenimize göre oluyor genelde yani. Teşekkürler bilgi için

Ben opu dan 1 hafta sonra adet oldum sonra Yasmin verdiler diğer adetim de gecikmedi o yüzden

Benim bugün karnım agriyor kizlar bi de adet öncesi guruldardi öyle gurulduyor transfer sonrası 3. Günüm. Moralim baya bozuldu. Hersey Allah tan tabii olacaksa ne engel olabilir ki.
Hayır cnaım sakın üzülme bak hisset onları müzik aç topa yap birşeyler yap kendini verme , bu kez daha iyi olacak güzel şeyler düşün, rabbim onu sana kabul etmişse etmiştir. Sen ne kadar umutsuz olsanda önemli değil sabret . Olacak güzel haberler ile geleceksin beklediğin vefanın karşılıgını illaki alacagız hepimizz

Ya cnm cok tesekkur ederim bu tedavide saglam psikoliji lazım arada git geller olabiliyor. Rabbim en dogrusunuz bilir tabiiki. Aminn amin hepimiz insallah

Tedaviniz Hayırlı Olsun Az Olsun Öz Olsun İnşallah Güzel Haberlerle

Arkadaşlar bu Embriyo Kalitesi neye göre veriliyor benim 2 dondurulmus embriyom var 3.gün donduruldu bana A-b gibi birşey söylenmedi 2 side 7 hücreli gelişimleri güzel Şansa Bırakmak İstemedik Dordunduk Dendi Ama Kalite Anlamında bişey denmedi Yani 7 Hücreli Nasıl olmuş oluyor Benimde transferime az kaldı ve sanırım ikisi birlikte donduruldu ve ikisi beraber transfer edilecek demek oluyor sanırım Malesef Merkezim ve Dr um bu konuda çok kıt Agzından laf alamıyosun hatta dondurma sonrası ilk muayenede bişeyler sormak istedim neler yapıldı nasıl ilerleyeceğiz vs gibi bide testledi dr um Sen Türkiyenin En iyi tüp bebek merkezindesin Fazla İnternete Takılma Gereken neyse o yapılacak gibi bana resmen Cahil İnsan Muamelesi Yaptı Yani O güne kadar hersey cok iyidi o gün bana yüzde 50 şansınız var Zaten Amh düşük ki 1.04 Amh değerim yok yaşın kac 37 vs Erkek Faktörü var belli olmaz vs gibi konuşup beni aşırı derecede demorilize etti .Derdi Embriyo Havuzu Olusturmaktı ben olusan iki tanesini transfer istedim gerçi bu diyalogtan sonra tutacağı inancımı da kaybettimde Nasip Allah Bilir İmkanım Olsa Orada Transfer Olmayacağım Bu kalite konusunda bilgisi olan arkadaşlarım cvb verirseniz çok sevinirim

Aynı durumu ben medikalde yaşadım doktora soru soramıyorum beni mutlu etmiyorlardı resmen paramızla rezil olduk. Zaten olmadıda pişman oldum. Sizinle bir olan durumunuzu bilip ona göre davranan bir doktor bulmak çok zor, kaliteleri iste embriyo kalitesi demek. Amh okadar düşük değil önemli olan ultrasonda yumurta sayım benim doktorum böyle demişti. Hatta benimde amh değerim ilki 2.24 daha sonra 1.34 oldu şuan ise yine bir tüp bebek tedavisindeyim amh değerim 0.5 ama ultrasonla bakıldı baya yumurtanız var dedi . Bazen kanda doğru çıkmaz dedi. Umarım rabbim gönlüne göre verir. Herzaman dua et.

Benim bugün karnım agriyor kizlar bi de adet öncesi guruldardi öyle gurulduyor transfer sonrası 3. Günüm. Moralim baya bozuldu. Hersey Allah tan tabii olacaksa ne engel olabilir ki.
Anne adayımızz moralini lütfen yüksek tut Smileess ın da dediği gibi regli ve gebelik belirtileri aynı olabiliyor Güzeli düşünüp çağır ki güzel olsun

Tedavin hayırlı olsun canım. Aksi durum yaşamana üzüldüm açıkçası. Yeterince psikolojik savaş verdiğimiz bir tedavi sürecinde doktorun sıcaklığı iyi hissettiriyor muhakkak. Embriyoların kalitesi için hastanenin laboratuvarını arayıp kalitelerini öğrenmek istiyorum dersen, seni geri çevireceklerini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…