Rahim dinlendiriliyor büyük ihtimal opudan sora çok erken adet olunuyor zaten diğer adette de ilaç vericek sanırım veya kendiliğinden adet olcaksiniz belli olmuyor ufak gecikmeler yaşanıyor eğer düzenliyse bazen şaşar bazen şaşmaz.Merhaba. Opu işlemim oldu ancak embriyolar dondurulacak. Bu şekilde transfer olan var mı acaba ? Yani sanırım ilaçların etkisiyle bir yalsncı adet oluyormuş sonra kendiliğinden gelen bir adeti bekleyip ondan sonra transfer olacakmış. Bu konuda pek bilgim yok 2. Adet çok geç bi zamanda mı geliyor yoksa düzeniniz neyse ona göre mi oluyor bilginiz varsa yazarsanız memnun olurum
Anladım önceki düzenimize göre oluyor genelde yani. Teşekkürler bilgi içinRahim dinlendiriliyor büyük ihtimal opudan sora çok erken adet olunuyor zaten diğer adette de ilaç vericek sanırım veya kendiliğinden adet olcaksiniz belli olmuyor ufak gecikmeler yaşanıyor eğer düzenliyse bazen şaşar bazen şaşmaz.
Kişiye göre çok değişiyor ben öyle hiç yaşamadım rica ederimAnladım önceki düzenimize göre oluyor genelde yani. Teşekkürler bilgi için
Ben opu dan 1 hafta sonra adet oldum sonra Yasmin verdiler diğer adetim de gecikmedi o yüzdenMerhaba. Opu işlemim oldu ancak embriyolar dondurulacak. Bu şekilde transfer olan var mı acaba ? Yani sanırım ilaçların etkisiyle bir yalsncı adet oluyormuş sonra kendiliğinden gelen bir adeti bekleyip ondan sonra transfer olacakmış. Bu konuda pek bilgim yok 2. Adet çok geç bi zamanda mı geliyor yoksa düzeniniz neyse ona göre mi oluyor bilginiz varsa yazarsanız memnun olurum
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir:) 4bb 4 BC di kaliteleriCok tebrik ederim cok sevindim deger cok güzel. Belki de ikizlar geliyor.Emriyoların kalitesi neydi acaba
Benim ateş öksürük grip hepsi aynı anda olunca korkmuştum ama çok şükür pozitifi gördüm. İnşallah sizinde değeriniz kat kat artar
Gerçekten mi beta HCG değerin kaç çıltı canım doktorun kimdi canım nasıl oldu
Canım banada öyle dediler şuan bende dondurulmuş transfer yapacaklar sağlıklı transfer olması için dedilerBen opu dan 1 hafta sonra adet oldum sonra Yasmin verdiler diğer adetim de gecikmedi o yüzden
Hayır cnaım sakın üzülme bak hisset onları müzik aç topa yap birşeyler yap kendini verme , bu kez daha iyi olacak güzel şeyler düşün, rabbim onu sana kabul etmişse etmiştir. Sen ne kadar umutsuz olsanda önemli değil sabret . Olacak güzel haberler ile geleceksin beklediğin vefanın karşılıgını illaki alacagız hepimizzBenim bugün karnım agriyor kizlar bi de adet öncesi guruldardi öyle gurulduyortransfer sonrası 3. Günüm. Moralim baya bozuldu. Hersey Allah tan tabii olacaksa ne engel olabilir ki.
Sen kendin mi istedin. Yoksa neye göre karar veriyorlar canım bende çift transfer istiyorumAmiiin inşallah teşekkür ederim. 5.gun embriyosu çift transfer. Dördüncü denememdi
Bende iki istiyeceğim öyle tercih etmeyi düşünüyorumSen kendin mi istedin. Yoksa neye göre karar veriyorlar canım bende çift transfer istiyorum
Yaa cnm ne güzel benim ikisi de 4bb orta kalite diye biraz üzülmüstüm acikcası bu habere daha cok sevindimTeşekkür ederim canım inşallah öyledir:) 4bb 4 BC di kaliteleri
Ya cnm cok tesekkur ederim bu tedavide saglam psikoliji lazım arada git geller olabiliyor. Rabbim en dogrusunuz bilir tabiiki. Aminn amin hepimiz insallahHayır cnaım sakın üzülme bak hisset onları müzik aç topa yap birşeyler yap kendini verme , bu kez daha iyi olacak güzel şeyler düşün, rabbim onu sana kabul etmişse etmiştir. Sen ne kadar umutsuz olsanda önemli değil sabret . Olacak güzel haberler ile geleceksin beklediğin vefanın karşılıgını illaki alacagız hepimizz
Bende canım sende mi Memorial hastanesidesin hangi doktor canımBende iki istiyeceğim öyle tercih etmeyi düşünüyorum
Benim olumsuz denemelerim olunca şans artsın diye çift e karar verdik canımm doktorumla ortak kararımızdi. Yaşım da 33 onun etkisi de varSen kendin mi istedin. Yoksa neye göre karar veriyorlar canım bende çift transfer istiyorum
Hiç üzülme kuzum 2bb tutan var. 4 bb iyi kalitede diyor embriyologlar. Biz çok takıyoruz bende ilk duyduğumda senin gibi düşünüyordum:)Yaa cnm ne güzel benim ikisi de 4bb orta kalite diye biraz üzülmüstüm acikcası bu habere daha cok sevindim
Tedaviniz Hayırlı Olsun Az Olsun Öz Olsun İnşallah Güzel HaberlerleKızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutarBüyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun
Aynı durumu ben medikalde yaşadım doktora soru soramıyorum beni mutlu etmiyorlardı resmen paramızla rezil olduk. Zaten olmadıda pişman oldum. Sizinle bir olan durumunuzu bilip ona göre davranan bir doktor bulmak çok zor, kaliteleri iste embriyo kalitesi demek. Amh okadar düşük değil önemli olan ultrasonda yumurta sayım benim doktorum böyle demişti. Hatta benimde amh değerim ilki 2.24 daha sonra 1.34 oldu şuan ise yine bir tüp bebek tedavisindeyim amh değerim 0.5 ama ultrasonla bakıldı baya yumurtanız var dedi . Bazen kanda doğru çıkmaz dedi. Umarım rabbim gönlüne göre verir. Herzaman dua et.Arkadaşlar bu Embriyo Kalitesi neye göre veriliyor benim 2 dondurulmus embriyom var 3.gün donduruldu bana A-b gibi birşey söylenmedi 2 side 7 hücreli gelişimleri güzel Şansa Bırakmak İstemedik Dordunduk Dendi Ama Kalite Anlamında bişey denmedi Yani 7 Hücreli Nasıl olmuş oluyor Benimde transferime az kaldı ve sanırım ikisi birlikte donduruldu ve ikisi beraber transfer edilecek demek oluyor sanırım Malesef Merkezim ve Dr um bu konuda çok kıt Agzından laf alamıyosun hatta dondurma sonrası ilk muayenede bişeyler sormak istedim neler yapıldı nasıl ilerleyeceğiz vs gibi bide testledi dr um Sen Türkiyenin En iyi tüp bebek merkezindesin Fazla İnternete Takılma Gereken neyse o yapılacak gibi bana resmen Cahil İnsan Muamelesi Yaptı Yani O güne kadar hersey cok iyidi o gün bana yüzde 50 şansınız var Zaten Amh düşük ki 1.04 Amh değerim yok yaşın kac 37 vs Erkek Faktörü var belli olmaz vs gibi konuşup beni aşırı derecede demorilize etti .Derdi Embriyo Havuzu Olusturmaktı ben olusan iki tanesini transfer istedim gerçi bu diyalogtan sonra tutacağı inancımı da kaybettimde Nasip Allah Bilir İmkanım Olsa Orada Transfer OlmayacağımBu kalite konusunda bilgisi olan arkadaşlarım cvb verirseniz çok sevinirim
Anne adayımızz moralini lütfen yüksek tutBenim bugün karnım agriyor kizlar bi de adet öncesi guruldardi öyle gurulduyortransfer sonrası 3. Günüm. Moralim baya bozuldu. Hersey Allah tan tabii olacaksa ne engel olabilir ki.
Tedavin hayırlı olsun canım. Aksi durum yaşamana üzüldüm açıkçası. Yeterince psikolojik savaş verdiğimiz bir tedavi sürecinde doktorun sıcaklığı iyi hissettiriyor muhakkak. Embriyoların kalitesi için hastanenin laboratuvarını arayıp kalitelerini öğrenmek istiyorum dersen, seni geri çevireceklerini sanmıyorumArkadaşlar bu Embriyo Kalitesi neye göre veriliyor benim 2 dondurulmus embriyom var 3.gün donduruldu bana A-b gibi birşey söylenmedi 2 side 7 hücreli gelişimleri güzel Şansa Bırakmak İstemedik Dordunduk Dendi Ama Kalite Anlamında bişey denmedi Yani 7 Hücreli Nasıl olmuş oluyor Benimde transferime az kaldı ve sanırım ikisi birlikte donduruldu ve ikisi beraber transfer edilecek demek oluyor sanırım Malesef Merkezim ve Dr um bu konuda çok kıt Agzından laf alamıyosun hatta dondurma sonrası ilk muayenede bişeyler sormak istedim neler yapıldı nasıl ilerleyeceğiz vs gibi bide testledi dr um Sen Türkiyenin En iyi tüp bebek merkezindesin Fazla İnternete Takılma Gereken neyse o yapılacak gibi bana resmen Cahil İnsan Muamelesi Yaptı Yani O güne kadar hersey cok iyidi o gün bana yüzde 50 şansınız var Zaten Amh düşük ki 1.04 Amh değerim yok yaşın kac 37 vs Erkek Faktörü var belli olmaz vs gibi konuşup beni aşırı derecede demorilize etti .Derdi Embriyo Havuzu Olusturmaktı ben olusan iki tanesini transfer istedim gerçi bu diyalogtan sonra tutacağı inancımı da kaybettimde Nasip Allah Bilir İmkanım Olsa Orada Transfer OlmayacağımBu kalite konusunda bilgisi olan arkadaşlarım cvb verirseniz çok sevinirim