- 4 Haziran 2022
- 113
- 129
Anladım canım inşallah bu tedavinde güzel sonuçlar alırsın ve sağlıkla ilerlerCanım benim değerim 19.7 çıktı tekrar 2 gün sonra tekrar verdim 10.9 düştü. Olmadı yani
4 yumurta toplandı 2si döllendi, bekliyorum şimdilik. Ben sadece gonal f yapmıyodum ama gonal f 200lük başladım sonra 150ye düşürüldü son gün de 75. Dualarımız hep birbirimizle zaten, bu süreci yaşayan bilir maddi manevi zorluğunu, fiziksel ve psikolojik nasıl yıprattığını. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını pozitifle alırızCanım benim amh 0.5 ne kadar toplandı senden ya korkuyorum ya az çıkıp içi boş çıkarsaevet bende öyle yapıyorum iğne lazım olunca vuruyorum. 187.5 dedi sen kaç vuruyordun bugun gidiyorum kontrole canım lütfen banada dua edermisin rabbim kimsenin emeğini ve umudunu kaybettirmesin
Transferini ipek hocamı yapacakEsas doktorum İpek hoca ama çok az randevu verdiler ona. Yarın transferim var inşallah canım
İnşallah çok güzel olacak sonucun canım allah yardımcın olsun, duam seninleEsas doktorum İpek hoca ama çok az randevu verdiler ona. Yarın transferim var inşallah canım
İnşallah rabbim senin elinden tutar yüzüne bakar . Herşeyde bir hayır var illaki rabbim neylerse güzel eyler en hayırlısını eyler4 yumurta toplandı 2si döllendi, bekliyorum şimdilik. Ben sadece gonal f yapmıyodum ama gonal f 200lük başladım sonra 150ye düşürüldü son gün de 75. Dualarımız hep birbirimizle zaten, bu süreci yaşayan bilir maddi manevi zorluğunu, fiziksel ve psikolojik nasıl yıprattığını. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını pozitifle alırız
Tedirgin olacak hicbirseyiniz yok değeriniz çok güzel.Biyokimyasal da değeriniz Kaçtı acaba? Benim transferin 11.gunu değerim 900 çıktı henüz kese kontrolune gitmedim değer güzel dediler ama şimdi tedirgin oldum açıkçası
Aminnnn bu ikinci tüp bebek denemem bakalım bu nasıl olacak. İnşallah sonu güzel olsun hayırlı olsun.Anladım canım inşallah bu tedavinde güzel sonuçlar alırsın ve sağlıkla ilerlersonuç görmek de yetmiyormuş hep Bir tedirginlik. Rabbim hepinizin emeğini boş çıkarmasın kucaklarimiz dolsun inşallah
Maşallah Allah kucağına nasip etsin kaçıncı gün embriyosu idi tek mi transfer oldunuz.Biyokimyasal da değeriniz Kaçtı acaba? Benim transferin 11.gunu değerim 900 çıktı henüz kese kontrolune gitmedim değer güzel dediler ama şimdi tedirgin oldum açıkçası
Benim opu sonrası ağrılarım biraz hafifledi gibiTransfer olan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı ? Perşembe günü transfer oldum ben. Bugun bi halsizlik falan var üzerimde ellerim falan titriyor acaba ilaçlardan mı oldu anlamadım .
Benim ateş öksürük grip hepsi aynı anda olunca korkmuştum ama çok şükür pozitifi gördüm. İnşallah sizinde değeriniz kat kat artarTedirgin olacak hicbirseyiniz yok değeriniz çok güzel.
Kimyasal da artış olmuyor düşüş eğilimine geçiyormuş
Bende transferden çıktım arabaya binme ele öksürük hapşırma başladı
Yani hemen düşse aşık ben panik yapmalıyım.
Ama Allah'ın izniyle minnaklar benle diye düşünüyorum.
Teste daha 1 haftam var
Amiiin inşallah teşekkür ederim. 5.gun embriyosu çift transfer. Dördüncü denememdiMaşallah Allah kucağına nasip etsin kaçıncı gün embriyosu idi tek mi transfer oldunuz.
Cok tebrik ederim cok sevindim deger cok güzel. Belki de ikizlar geliyor.Amiiin inşallah teşekkür ederim. 5.gun embriyosu çift transfer. Dördüncü denememdi
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızAmiiin inşallah teşekkür ederim. 5.gun embriyosu çift transfer. Dördüncü denememdi
Benimde aynı ateş öksürük hapşırık vardı birde opu sonrası benim baya ağrım oldu ciğerlerim ağrıyorduBenim ateş öksürük grip hepsi aynı anda olunca korkmuştum ama çok şükür pozitifi gördüm. İnşallah sizinde değeriniz kat kat artar
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı oluyor modunu bozma inşallahBenim bugün karnım agriyor kizlar bi de adet öncesi guruldardi öyle gurulduyortransfer sonrası 3. Günüm. Moralim baya bozuldu. Hersey Allah tan tabii olacaksa ne engel olabilir ki.
Banada ikiz gibi geldiCok tebrik ederim cok sevindim deger cok güzel. Belki de ikizlar geliyor.Emriyoların kalitesi neydi acaba