2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Yumurta toplama döneminde Yücel hocaydı canım. Transferde çoğunlukla Türkan hocaya verdiler randevuyu
Bende ipek hanımda görüyorum. Canım bu döngü değişiyor mu? İpek hanım izinliydi diye beni unut beye verdiler. Bugun kontrolüm var yumoşların durumunu öğrenmek için sen hangi aşamadasın

Canım bende senin gibiyim şuan gonalf iğnesi vuruyorum benimde yarın yumurta gelişimi için çağırdılar ondan süreç nasıl oluyor canım şuan sen hangi aşamadasın canım
Ben cumartesi opu oldum, bir iki güne transfer olacak.

Yumurtalar yeteri büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi veriliyor, iğneyi gece yapıyorsun iki gün sonra da opu yani yumurta toplama oluyor. Eşinden de sperm. Bunları lab ortamında döllüyorlar ertesi gün seni arayıp kaçının döllendiğini, sonraki günlerde de yine arayıp embriyoların gelişmesini ve transfer tarihini söylüyorlar. Taze transfer ise 3. veya 5.gün transferin oluyor.

Yumurtalar yeteri büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi veriliyor, iğneyi gece yapıyorsun iki gün sonra da opu yani yumurta toplama oluyor. Eşinden de sperm. Bunları lab ortamında döllüyorlar ertesi gün seni arayıp kaçının döllendiğini, sonraki günlerde de yine arayıp embriyoların gelişmesini ve transfer tarihini söylüyorlar. Taze transfer ise 3. veya 5.gün transferin oluyor.
Bana dondurulmuş transfer dediler ve embriyoların genetiğine bakılacak dendi. Şimdi benimde opu nezaman olur

İnşallah sizlere güzel haberler gelir saglıklı kaliteli sana tutnurlar rabbim emeğini boşa götürmesin. İnşallah olur beta HCG değerin güzel güzel, sağlıklı olur. Rabbimden umut kesilmez. Amh değerin kaçtı

İnşallah sizlere güzel haberler gelir saglıklı kaliteli sana tutnurlar rabbim emeğini boşa götürmesin. İnşallah olur beta HCG değerin güzel güzel, sağlıklı olur. Rabbimden umut kesilmez. Amh değerin kaçtı
Teşekkür ederim amin inşallah. 0.98
Artık iğnemde kalmadı elinizde fazla varmı acaba kullanmadıgınız
Ne yazık ki iğnem yok, bana hep diğer kontrole gideceğim zamana kadar iğne verildi. Yani her kontrole gittiğimde iğnem bitmiş oluyodu yenisini alıyodum

Teşekkür ederim amin inşallah. 0.98

Ne yazık ki iğnem yok, bana hep diğer kontrole gideceğim zamana kadar iğne verildi. Yani her kontrole gittiğimde iğnem bitmiş oluyodu yenisini alıyodum
Canım benim amh 0.5 ne kadar toplandı senden ya korkuyorum ya az çıkıp içi boş çıkarsa 😔😔 evet bende öyle yapıyorum iğne lazım olunca vuruyorum. 187.5 dedi sen kaç vuruyordun bugun gidiyorum kontrole canım lütfen banada dua edermisin rabbim kimsenin emeğini ve umudunu kaybettirmesin

Bende öyle olmuştum ama seni üzmek istemem ebnim ki si biyokimyasal oldu canım inşalakh senin ki tutar hayırla dua ediyorum hepinize benimde şuan gonal f iğnesi vurma aşamasındayım yarın yumurta gelişimi kontrolüm var bende sizlerden dua isterim
Biyokimyasal da değeriniz Kaçtı acaba? Benim transferin 11.gunu değerim 900 çıktı henüz kese kontrolune gitmedim değer güzel dediler ama şimdi tedirgin oldum açıkçası

Hangi hastane maşallah maşallah çok şükür rabbim hayırla sağ salim kucagına almayı nasıp etsin
çook teşekkür ederim aminn ❤️🙏🏼
Ahhh ne güzell🧿🧿🧿 İlk pozitif haberimizi aldık, giderek artar inşallah 💜 Bebeğin sağlıklı, hayırlı olsun inşallah canım 💕💕💕💕
çoook teşekkür ederim, inşallah hep beraber sağlıkla olsun🧿🧿

Biyokimyasal da değeriniz Kaçtı acaba? Benim transferin 11.gunu değerim 900 çıktı henüz kese kontrolune gitmedim değer güzel dediler ama şimdi tedirgin oldum açıkçası
Canım benim değerim 19.7 çıktı tekrar 2 gün sonra tekrar verdim 10.9 düştü. Olmadı yani

Bende ipek hanımda görüyorum. Canım bu döngü değişiyor mu? İpek hanım izinliydi diye beni unut beye verdiler. Bugun kontrolüm var yumoşların durumunu öğrenmek için sen hangi aşamadasın
Esas doktorum İpek hoca ama çok az randevu verdiler ona. Yarın transferim var inşallah canım

X