2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlarr, kader ortaklarımm saat sabahın 6.30’u ve ben uyuyamıyorum bugün akşam üzeri 5-5.30 gibi embriyo transferim olacak. Lütfeenn dualarınızı eksik etmeyin O kadar imkansız bir sebepten tedaviye başladık ki .. Allah’tan ümit kesilmezmiş, hamd olsun Umarım embriyom bana tutunur ve sağlıklı, hayırlı evlat olur. Daha doğrusu hepimizinki öyle olur inşallahhh

Hadi herşey su gibi aksın meleğin sana tutunsun uyumamak çok normal bende transferden sora uykularım hep bölünüyor heycanliyiz ya ondan

Hemen koyverme
Bazı doktorlar sevmiyor herşeyi açıklamayı bize izah etmeliler evet ama başlamışsın bir kere tutunur da butun olumsuz dusuncelerin gider inşallah hemen koyverme kendini dondurulduysa demekki fena da değil kalite pek önemli dehil önemli olan sağlıkla tutup devam etmesi

Hadi herşey su gibi aksın meleğin sana tutunsun uyumamak çok normal bende transferden sora uykularım hep bölünüyor heycanliyiz ya ondan
Çok sağ ol canım Umutlarımız yeşersin, heyecanlarımız katlanıp artsın

Yeşersin dicektinnn bak heycandan şaşırdın aminn aminn hadi bende cuma günü kısmetse peşinizden geliyorum ama burnum hala gecmedi ya
Hahahahh klavyenin azizliğine uğradım, kelimeleri değiştirip duruyor son 3 sana da burnun için doğal şeyler denedin mi ?

Hadi insallah cok guzel gecsin transferin cnm burdan da guzel haberi vermek nasip olsun sana ve hepimize. Uyku sorunlari cok normal cnm ben hala uyuyamiuorum rahat bi sekilde

Hahahahh klavyenin azizliğine uğradım, kelimeleri değiştirip duruyor son 3 sana da burnun için doğal şeyler denedin mi ?
Çokta bitkisel şeylere dadanmak istemedim canm turşu suyu içtim sarımsak sogan yedim
Kuşburnu filan içiyorum bazen.

Adaçayı ile gargara filan yaptım sebze filan yiyorum cumaya kadar iyi olsam inşallah
Benm klavyede öyle ya bize duayı bile yanlış ettiriyor sorumlusu o

Hadi insallah cok guzel gecsin transferin cnm burdan da guzel haberi vermek nasip olsun sana ve hepimize. Uyku sorunlari cok normal cnm ben hala uyuyamiuorum rahat bi sekilde
Amiin inşallah canım, çok sağ ol kaçıncı gün test yapacaksın?

Doğru ya bitkisel şeyler kullanamıyorduk çabucak iyileşmeni diliyorum

Ahh o klavyee.. İnşallah yanlış dua kabul olmaz

Ben transferden çıkalı 5 gün oldu hâlâ uyku yok ve bebekler gelmeden uykusuz bıraktı bizleri

Kolay bir işler rahat olmaya bak
Hayırlısıyla tutunsun

2 emriyo transfer talebinde bulunsaniz daha iyi olmaz mi

bu nasıl bir uslup ve tavır ya ...
doktorun kim ?
yaklaşımını ve konuşma tarzını hiç sevmedim .. insanın doktorunun moral vermesi lazım ..
amh 1.04 düşük değil ki, 0,05 ile gebelik elde edenler var , bozma moralini lütfen ..
inşallahhh yavrun sımsıkı tutunur canım

Hangi merkez acaba? Böyle biseye hakları yokki. Siz orda bedava da tedavi olmuyorsunuz paranızla neden terslenesiniz ki, üstelik soru sormak aklıniza takılanları ögrenmek istemeniz cok doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…