Hadi herşey su gibi aksın meleğin sana tutunsunKızlarr, kader ortaklarımm saat sabahın 6.30’u ve ben uyuyamıyorumbugün akşam üzeri 5-5.30 gibi embriyo transferim olacak. Lütfeenn dualarınızı eksik etmeyin O kadar imkansız bir sebepten tedaviye başladık ki .. Allah’tan ümit kesilmezmiş, hamd olsun Umarım embriyom bana tutunur ve sağlıklı, hayırlı evlat olur. Daha doğrusu hepimizinki öyle olur inşallahhh
Hemen koyvermeArkadaşlar bu Embriyo Kalitesi neye göre veriliyor benim 2 dondurulmus embriyom var 3.gün donduruldu bana A-b gibi birşey söylenmedi 2 side 7 hücreli gelişimleri güzel Şansa Bırakmak İstemedik Dordunduk Dendi Ama Kalite Anlamında bişey denmedi Yani 7 Hücreli Nasıl olmuş oluyor Benimde transferime az kaldı ve sanırım ikisi birlikte donduruldu ve ikisi beraber transfer edilecek demek oluyor sanırım Malesef Merkezim ve Dr um bu konuda çok kıt Agzından laf alamıyosun hatta dondurma sonrası ilk muayenede bişeyler sormak istedim neler yapıldı nasıl ilerleyeceğiz vs gibi bide testledi dr um Sen Türkiyenin En iyi tüp bebek merkezindesin Fazla İnternete Takılma Gereken neyse o yapılacak gibi bana resmen Cahil İnsan Muamelesi Yaptı Yani O güne kadar hersey cok iyidi o gün bana yüzde 50 şansınız var Zaten Amh düşük ki 1.04 Amh değerim yok yaşın kac 37 vs Erkek Faktörü var belli olmaz vs gibi konuşup beni aşırı derecede demorilize etti .Derdi Embriyo Havuzu Olusturmaktı ben olusan iki tanesini transfer istedim gerçi bu diyalogtan sonra tutacağı inancımı da kaybettimde Nasip Allah Bilir İmkanım Olsa Orada Transfer OlmayacağımBu kalite konusunda bilgisi olan arkadaşlarım cvb verirseniz çok sevinirim
Çok sağ ol canımHadi herşey su gibi aksın meleğin sana tutunsunuyumamak çok normal bende transferden sora uykularım hep bölünüyor heycanliyiz ya ondan
Yeşersin dicektinnn bak heycandan şaşırdınÇok sağ ol canımUmutlarımız yeşermesin, heyecanlarımız katlanıp artsın
Hahahahh klavyenin azizliğine uğradım, kelimeleri değiştirip duruyorYeşersin dicektinnn bak heycandan şaşırdınaminn aminn hadi bende cuma günü kısmetse peşinizden geliyorum ama burnum hala gecmedi ya
Hadi insallah cok guzel gecsin transferin cnm burdan da guzel haberi vermek nasip olsun sana ve hepimize.Kızlarr, kader ortaklarımm saat sabahın 6.30’u ve ben uyuyamıyorumbugün akşam üzeri 5-5.30 gibi embriyo transferim olacak. Lütfeenn dualarınızı eksik etmeyin O kadar imkansız bir sebepten tedaviye başladık ki .. Allah’tan ümit kesilmezmiş, hamd olsun Umarım embriyom bana tutunur ve sağlıklı, hayırlı evlat olur. Daha doğrusu hepimizinki öyle olur inşallahhh
Çokta bitkisel şeylere dadanmak istemedim canm turşu suyu içtim sarımsak sogan yedimHahahahh klavyenin azizliğine uğradım, kelimeleri değiştirip duruyorson 3 sana da burnun için doğal şeyler denedin mi ?
Amiin inşallah canım, çok sağ olHadi insallah cok guzel gecsin transferin cnm burdan da guzel haberi vermek nasip olsun sana ve hepimize.Uyku sorunlari cok normal cnm ben hala uyuyamiuorum rahat bi sekilde
Doğru ya bitkisel şeyler kullanamıyordukÇokta bitkisel şeylere dadanmak istemedim canm turşu suyu içtim sarımsak sogan yedim
Kuşburnu filan içiyorum bazen.
Adaçayı ile gargara filan yaptım sebze filan yiyorum cumaya kadar iyi olsam inşallah
Benm klavyede öyle ya bize duayı bile yanlış ettiriyor sorumlusu o
İnşallah canım aynen :))Doğru ya bitkisel şeyler kullanamıyordukçabucak iyileşmeni diliyorum
Ahh o klavyee.. İnşallah yanlış dua kabul olmaz
Ben transferden çıkalı 5 gün oldu hâlâ uyku yokKızlarr, kader ortaklarımm saat sabahın 6.30’u ve ben uyuyamıyorumbugün akşam üzeri 5-5.30 gibi embriyo transferim olacak. Lütfeenn dualarınızı eksik etmeyin O kadar imkansız bir sebepten tedaviye başladık ki .. Allah’tan ümit kesilmezmiş, hamd olsun Umarım embriyom bana tutunur ve sağlıklı, hayırlı evlat olur. Daha doğrusu hepimizinki öyle olur inşallahhh
2 emriyo transfer talebinde bulunsaniz daha iyi olmaz miOğlum iyi kaliteydi çok şükür tuttuo konuyu doktorumuzla görüştük 2.deneme için şansımız kalsın diye 2 embriyo çözdürülecek daha iyi olan transfer edilecek umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
bu nasıl bir uslup ve tavır ya ...Arkadaşlar bu Embriyo Kalitesi neye göre veriliyor benim 2 dondurulmus embriyom var 3.gün donduruldu bana A-b gibi birşey söylenmedi 2 side 7 hücreli gelişimleri güzel Şansa Bırakmak İstemedik Dordunduk Dendi Ama Kalite Anlamında bişey denmedi Yani 7 Hücreli Nasıl olmuş oluyor Benimde transferime az kaldı ve sanırım ikisi birlikte donduruldu ve ikisi beraber transfer edilecek demek oluyor sanırım Malesef Merkezim ve Dr um bu konuda çok kıt Agzından laf alamıyosun hatta dondurma sonrası ilk muayenede bişeyler sormak istedim neler yapıldı nasıl ilerleyeceğiz vs gibi bide testledi dr um Sen Türkiyenin En iyi tüp bebek merkezindesin Fazla İnternete Takılma Gereken neyse o yapılacak gibi bana resmen Cahil İnsan Muamelesi Yaptı Yani O güne kadar hersey cok iyidi o gün bana yüzde 50 şansınız var Zaten Amh düşük ki 1.04 Amh değerim yok yaşın kac 37 vs Erkek Faktörü var belli olmaz vs gibi konuşup beni aşırı derecede demorilize etti .Derdi Embriyo Havuzu Olusturmaktı ben olusan iki tanesini transfer istedim gerçi bu diyalogtan sonra tutacağı inancımı da kaybettimde Nasip Allah Bilir İmkanım Olsa Orada Transfer OlmayacağımBu kalite konusunda bilgisi olan arkadaşlarım cvb verirseniz çok sevinirim
Herhangi bir belirtin var mı canım seninBen transferden çıkalı 5 gün oldu hâlâ uyku yokve bebekler gelmeden uykusuz bıraktı bizleri
Kolay bir işler rahat olmaya bak
Hayırlısıyla tutunsun
Yok bence sırt ağrılarım hafifledi.gogus şişkinliğim ve hassasiyeti azaldı.Herhangi bir belirtin var mı canım senin
Benimde hiç belirtim yok. Test yapsam mı yapmadam mı kararsızım. Erken mi acaba dahaYok bence sırt ağrılarım hafifledi.gogus şişkinliğim ve hassasiyeti azaldı.
Moral bozmamaya çalışıyorum
Sende durum ne
Aslında yarın 5. Günüm idrar testi yapmayı düşünüyorum cnm ama emin degilim cunkü catlatma ignesi oldum ya onun etkisi bi süre devam ediyor kararsizim o yüzden.Amiin inşallah canım, çok sağ olkaçıncı gün test yapacaksın?
Sizin kaçıncı günunüz transfer gününü saymassakBenimde hiç belirtim yok. Test yapsam mı yapmadam mı kararsızım. Erken mi acaba daha
Hangi merkez acaba? Böyle biseye hakları yokki. Siz orda bedava da tedavi olmuyorsunuz paranızla neden terslenesiniz ki, üstelik soru sormak aklıniza takılanları ögrenmek istemeniz cok doğal.Arkadaşlar bu Embriyo Kalitesi neye göre veriliyor benim 2 dondurulmus embriyom var 3.gün donduruldu bana A-b gibi birşey söylenmedi 2 side 7 hücreli gelişimleri güzel Şansa Bırakmak İstemedik Dordunduk Dendi Ama Kalite Anlamında bişey denmedi Yani 7 Hücreli Nasıl olmuş oluyor Benimde transferime az kaldı ve sanırım ikisi birlikte donduruldu ve ikisi beraber transfer edilecek demek oluyor sanırım Malesef Merkezim ve Dr um bu konuda çok kıt Agzından laf alamıyosun hatta dondurma sonrası ilk muayenede bişeyler sormak istedim neler yapıldı nasıl ilerleyeceğiz vs gibi bide testledi dr um Sen Türkiyenin En iyi tüp bebek merkezindesin Fazla İnternete Takılma Gereken neyse o yapılacak gibi bana resmen Cahil İnsan Muamelesi Yaptı Yani O güne kadar hersey cok iyidi o gün bana yüzde 50 şansınız var Zaten Amh düşük ki 1.04 Amh değerim yok yaşın kac 37 vs Erkek Faktörü var belli olmaz vs gibi konuşup beni aşırı derecede demorilize etti .Derdi Embriyo Havuzu Olusturmaktı ben olusan iki tanesini transfer istedim gerçi bu diyalogtan sonra tutacağı inancımı da kaybettimde Nasip Allah Bilir İmkanım Olsa Orada Transfer OlmayacağımBu kalite konusunda bilgisi olan arkadaşlarım cvb verirseniz çok sevinirim