2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Aynı durumu ben medikalde yaşadım doktora soru soramıyorum beni mutlu etmiyorlardı resmen paramızla rezil olduk. Zaten olmadıda pişman oldum. Sizinle bir olan durumunuzu bilip ona göre davranan bir doktor bulmak çok zor, kaliteleri iste embriyo kalitesi demek. Amh okadar düşük değil önemli olan ultrasonda yumurta sayım benim doktorum böyle demişti. Hatta benimde amh değerim ilki 2.24 daha sonra 1.34 oldu şuan ise yine bir tüp bebek tedavisindeyim amh değerim 0.5 ama ultrasonla bakıldı baya yumurtanız var dedi . Bazen kanda doğru çıkmaz dedi. Umarım rabbim gönlüne göre verir. Herzaman dua et.
Çok teşekkür ederim canım 🙏İlk takipte sag sol toplam 12-13 Yumurta sayılıyırdu hatta opu zamanına kadar böyledi İlk görüşmede muayenede çok iyi deniyordu ben doğal siklusla ilerledim sadece klomen ve son anda ovitrelle kullandım .Opu günü 6 yumurta toplandığını bunuda 2 sinin olgunlasmamıs olduğunu söyledi Embriyologlar Olgunlasmamıs olanı almalarının nedenide neyse artık 4 ü döllenmek için işleme alındı 2 si döllendi Yani o her gittiğimde sayılan sayılardan eser kalmamıstı 21 mm ler 19 mm ler vardı onlar her günü geçti geriden gelenleri topladılar zaten buna eminim Umarım Hakkımızda hayırlısı Olur .

Benim 3. Gün embiryosu olduğu için erken teste diye düşünüyorum. Ama Perşembe cuma idrar testi yapabilirim. Yani ancak o kadar sabredebilirim🙂
Benim 5. Gün embriyosu . 5. Gün yapıp sonuç alanlar var ama biraz korkuyorum yapmaya ama çok da merak ediyorum. Belki yarın yaparım bilemiyorum 🙂

Aslında yarın 5. Günüm idrar testi yapmayı düşünüyorum cnm ama emin degilim cunkü catlatma ignesi oldum ya onun etkisi bi süre devam ediyor kararsizim o yüzden.
Biraz daha sık dişini o zaman canım. Yok yere canını sıkma

Hemen koyverme
Bazı doktorlar sevmiyor herşeyi açıklamayı bize izah etmeliler evet ama başlamışsın bir kere tutunur da butun olumsuz dusuncelerin gider inşallah hemen koyverme kendini dondurulduysa demekki fena da değil kalite pek önemli dehil önemli olan sağlıkla tutup devam etmesi
Haklısın Canım Ama İnsan İşte İyi Şeyler Duymak İstiyor Bide Biz Erkek Faktörlüyüz Bana Amh düşük diye Doğal Siklus dendi mantıklıda geldi başta herşey çok iyidi tm abartılı övmüyordu kendimizi biliyoruz ama opu sonrası ne olduysa tavrı tarzı tamamen değişti Opu günü sperme Mikroçip uygulandımı diye sormak istedim çünkü Sperm Morfolojimiz çok bozuk O lafı değiştirip Mikroenjeksiyon o çok internet bakmayın tüm tüp bebeklerde öyle yapılıyor gibi sanki bilmiyoruz onu tersledi

Tedavin hayırlı olsun canım. Aksi durum yaşamana üzüldüm açıkçası. Yeterince psikolojik savaş verdiğimiz bir tedavi sürecinde doktorun sıcaklığı iyi hissettiriyor muhakkak. Embriyoların kalitesi için hastanenin laboratuvarını arayıp kalitelerini öğrenmek istiyorum dersen, seni geri çevireceklerini sanmıyorum

Çok teşekkür Ederim Canım Hepimiz güzel haberler veririz inşallah 🙏 Pek Sanmıyorum çünkü randevu alabilmek için bile saatlerde uğraşıyorum doğru düzgün muattap bulamıyoruz .Opu Oldum o sırada polip alındı bide balon takılmıs bunu çıkınca bşr hast bakıcımı bir hemşiremi ne olduğunu bile bilmiyorum acılar içinde kıvranırken Kendisinden öğrendim ne bir de gelip acıklama yaptı ne bişey bir hafta öyle gezdim Kendi dr um opu yapmamıstı zaten hastanenin sahibi olduğu için sonra balonu cıkarttırmak için gittiğimde de işte terslendim anlayacağın kurbanlık koyun misali gidip geliyoruz

Çok teşekkür Ederim Canım Hepimiz güzel haberler veririz inşallah 🙏 Pek Sanmıyorum çünkü randevu alabilmek için bile saatlerde uğraşıyorum doğru düzgün muattap bulamıyoruz .Opu Oldum o sırada polip alındı bide balon takılmıs bunu çıkınca bşr hast bakıcımı bir hemşiremi ne olduğunu bile bilmiyorum acılar içinde kıvranırken Kendisinden öğrendim ne bir de gelip acıklama yaptı ne bişey bir hafta öyle gezdim Kendi dr um opu yapmamıstı zaten hastanenin sahibi olduğu için sonra balonu cıkarttırmak için gittiğimde de işte terslendim anlayacağın kurbanlık koyun misali gidip geliyoruz
Ben senin yerinde olsam oraya sağlam bir tazminat davası açardım. Böyle şey mi olur? Babalarının hayırlarına tedavi etmiyorlar seni, para veriyorsun. Böyle iş mi olur ya hu?

bu nasıl bir uslup ve tavır ya ...
doktorun kim ?
yaklaşımını ve konuşma tarzını hiç sevmedim .. insanın doktorunun moral vermesi lazım ..
amh 1.04 düşük değil ki, 0,05 ile gebelik elde edenler var , bozma moralini lütfen ..
inşallahhh yavrun sımsıkı tutunur canım :KK200:
İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar Canım .İnanılmaz yoğun bir yer zaten hastanenin sahibi dünya kadar yol gidiyorum oraya gitmek için evet başarı oranları çok yüksek ama tavır tarz son ana kadar çok iyiydi ama son muayenede çok moralimi bozdu dediğim gibi o havuz yapmak istedi ben olan 2 tanesini transfer istedim bütğn mesele bu bence şunada da yoldayım yine yumurta takibi ve kan almamız var bakalım bugun ne diyecek bana ayırabildiği 3 dk nın içinde

İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar Canım .İnanılmaz yoğun bir yer zaten hastanenin sahibi dünya kadar yol gidiyorum oraya gitmek için evet başarı oranları çok yüksek ama tavır tarz son ana kadar çok iyiydi ama son muayenede çok moralimi bozdu dediğim gibi o havuz yapmak istedi ben olan 2 tanesini transfer istedim bütğn mesele bu bence şunada da yoldayım yine yumurta takibi ve kan almamız var bakalım bugun ne diyecek bana ayırabildiği 3 dk nın içinde
:KK43: evt aret kamar baya ünlü bir doktor, ama o kadarda para verıyoruz yani ilgilenmeleri gerekiyor.
aynen o havuz yapmak ıstemıs sanırım ondan ters davranmış, ama oda bi maaliyet havuzda aynı işlemleri bir kaç kere yapmak demek ..
inşallahhh sonucun çok guzel olsun, hıc moralını bozma sen

Hangi merkez acaba? Böyle biseye hakları yokki. Siz orda bedava da tedavi olmuyorsunuz paranızla neden terslenesiniz ki, üstelik soru sormak aklıniza takılanları ögrenmek istemeniz cok doğal.
İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar Canım .Evet Bizde Eşimle Şoka girdik zaten .Bizim İçin o 2 Embriyo bile hayaldi en başından beri Hikayemiz uzun ilk denememiz olsa da benim en çok canımı sıkan başta herşey çok güzel denip güzel motive edip opu sonrası daha fazla opu istemedim havuz istemedim olan 2 emriyomu denemek istedim ne olduysa o tavra girdi yada mikroçip uygulandımı diye sorduğumda öve öve bitiremedikleri merkezinde bu yöntem yok bunu örtbas etmek istedi bilmyorum .2 Ay sonunda bugun göreceğim kendisini iste yoldayım şimdi transfer öncesi 2. Muayenem

Ben senin yerinde olsam oraya sağlam bir tazminat davası açardım. Böyle şey mi olur? Babalarının hayırlarına tedavi etmiyorlar seni, para veriyorsun. Böyle iş mi olur ya hu?
Zaten Gerçekten aklımdan geçen şey bu .Eşim sakinleştiriyor beni Transferimiz yapılsın güzel olacak vs diye zaten olmazsa bir daha tekrar orayı asla düşünmüyorum O tavrı gördüğüm için

:KK43: evt aret kamar baya ünlü bir doktor, ama o kadarda para verıyoruz yani ilgilenmeleri gerekiyor.
aynen o havuz yapmak ıstemıs sanırım ondan ters davranmış, ama oda bi maaliyet havuzda aynı işlemleri bir kaç kere yapmak demek ..
inşallahhh sonucun çok guzel olsun, hıc moralını bozma sen
Evet ve inanılmaz pahalı bir hast. Ve Aşırı Derecede yogunlar elbette oda ekstra bir maliyet ve zaman kaybı gibi geliyor yani olacaksa tutacaksa inşallah şuan olan 2 embriyomuzda tuunur inşallh diye düşünüyorum artık zaman kaybetmek istemiyorum .her muayene için 2.5 saatlik yol gidiyorum 1 saat en az sıra bekleyip içeride geçirdiğim süre 3 dk .Bilmiyorum inşallah bu düşüncelerim Olumlu sonucumuzla geçer gider takibede oraya gitmeyi asla düşünmüyorum zaten hamilelik takibine inşallh bebişlerim tutunursa 🙏

Son düzenleme:
Evet ve inanılmaz pahalı bir hast. Ve Aşırı Derecede yogunlar her muayene için 2.5 saatlik yol gidiyorum 1 saat en az sıra bekleyip içeride geçirdiğim süre 3 dk .Bilmiyorum inşallah bu düşüncelerim Olumlu sonucumuzla geçer gider takibede oraya gitmeyi asla düşünmüyorum zaten hamilelik takibine inşallh bebişlerim tutunursa 🙏
ıstanbulda zaten bı yere gıtmek gelmek aşırı zorr...
Allah kolaylık versın canım ya.
ınsallah evet yavrularımız sımsıkı tutunsunda , başka yerde takibe gidersin :KK200:
yumurta takıbı mı yaptırıyorsun ıgnelerın kacıncı gunundesın ?

Çok teşekkür ederim canım 🙏İlk takipte sag sol toplam 12-13 Yumurta sayılıyırdu hatta opu zamanına kadar böyledi İlk görüşmede muayenede çok iyi deniyordu ben doğal siklusla ilerledim sadece klomen ve son anda ovitrelle kullandım .Opu günü 6 yumurta toplandığını bunuda 2 sinin olgunlasmamıs olduğunu söyledi Embriyologlar Olgunlasmamıs olanı almalarının nedenide neyse artık 4 ü döllenmek için işleme alındı 2 si döllendi Yani o her gittiğimde sayılan sayılardan eser kalmamıstı 21 mm ler 19 mm ler vardı onlar her günü geçti geriden gelenleri topladılar zaten buna eminim Umarım Hakkımızda hayırlısı Olur .
Merhaba yaşadığınız stresli şeyleri okudum inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Yani naçizane tavsiye vermek diye düşünebilirsiniz bu süreç sonrası bi yer düşünürseniz. Şişli memorialdayım gerçekten memnunum öyle dediğiniz gibi 2 3 dk lık muayeneler felan yok. Aklınızda bulunsun araştırmak soru sormak istersenşz de yazarsınız. İnşallah gerek kalmaz ve olumlu sonuçlanır 🙏🏻

ıstanbulda zaten bı yere gıtmek gelmek aşırı zorr...
Allah kolaylık versın canım ya.
ınsallah evet yavrularımız sımsıkı tutunsunda , başka yerde takibe gidersin :KK200:
yumurta takıbı mı yaptırıyorsun ıgnelerın kacıncı gunundesın ?
Kesinlikle öyle canım inşallah 🙏Yok Benim doğal siklus çok fazla iğnem ilacım yok ilk opu öncesi klomenle sadece yumurta büyütülüp Çatlatma iğnem oldu .2. Adetin 5. Günü gel denildi şimdi yine doğal siklusla takipteyim sadece Folik asit - Corasprin birde Dekort diye bir hap verdiler Aret Bey yoktu kongredeydi Opumu yapan dr 1 dk lık muayene sonrası bunları verdi bakalım işte bugun Aret Bey muayene edecek bakalım ne diyecek Adetimin 8.günü .Doğal Siklus Ama istediği gibi ilerleme olmazsa iğne de ekleme yapabilir opu önceside öyle kontroller de demişti ama klomene vucudum cvb verdiği için çatlatma harici iğne vermemişti .İşte bende bilmiyorum beni neyin beklediğini soramadığımız için 🤷🏻‍♀️

Kesinlikle öyle canım inşallah 🙏Yok Benim doğal siklus çok fazla iğnem ilacım yok ilk opu öncesi klomenle sadece yumurta büyütülüp Çatlatma iğnem oldu .2. Adetin 5. Günü gel denildi şimdi yine doğal siklusla takipteyim sadece Folik asit - Corasprin birde Dekort diye bir hap verdiler Aret Bey yoktu kongredeydi Opumu yapan dr 1 dk lık muayene sonrası bunları verdi bakalım işte bugun Aret Bey muayene edecek bakalım ne diyecek Adetimin 8.günü .Doğal Siklus Ama istediği gibi ilerleme olmazsa iğne de ekleme yapabilir opu önceside öyle kontroller de demişti ama klomene vucudum cvb verdiği için çatlatma harici iğne vermemişti .İşte bende bilmiyorum beni neyin beklediğini soramadığımız için 🤷🏻‍♀️
anladım kuzum sımdı dıger yorumunu da okudum 12 yumurtan varmıs sanırım ılk zamanlar ,
muayeneler cok kısa ya :KK43: ınsallah sonucun cok guzel olursa butun bunları unutursun canım yaa.
bende ıstanbuldayım koç unv. tedavı goruyorum suan ıgnenın 5.günündeyım bende yaşım 31.. bakalım neler beklıyor benı

X