2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Canım benim değerim 19.7 çıktı tekrar 2 gün sonra tekrar verdim 10.9 düştü. Olmadı yani
Anladım canım inşallah bu tedavinde güzel sonuçlar alırsın ve sağlıkla ilerler 🤲 sonuç görmek de yetmiyormuş hep Bir tedirginlik. Rabbim hepinizin emeğini boş çıkarmasın kucaklarimiz dolsun inşallah

Canım benim amh 0.5 ne kadar toplandı senden ya korkuyorum ya az çıkıp içi boş çıkarsa 😔😔 evet bende öyle yapıyorum iğne lazım olunca vuruyorum. 187.5 dedi sen kaç vuruyordun bugun gidiyorum kontrole canım lütfen banada dua edermisin rabbim kimsenin emeğini ve umudunu kaybettirmesin
4 yumurta toplandı 2si döllendi, bekliyorum şimdilik. Ben sadece gonal f yapmıyodum ama gonal f 200lük başladım sonra 150ye düşürüldü son gün de 75. Dualarımız hep birbirimizle zaten, bu süreci yaşayan bilir maddi manevi zorluğunu, fiziksel ve psikolojik nasıl yıprattığını. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını pozitifle alırız🙏🏻

4 yumurta toplandı 2si döllendi, bekliyorum şimdilik. Ben sadece gonal f yapmıyodum ama gonal f 200lük başladım sonra 150ye düşürüldü son gün de 75. Dualarımız hep birbirimizle zaten, bu süreci yaşayan bilir maddi manevi zorluğunu, fiziksel ve psikolojik nasıl yıprattığını. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını pozitifle alırız🙏🏻
İnşallah rabbim senin elinden tutar yüzüne bakar . Herşeyde bir hayır var illaki rabbim neylerse güzel eyler en hayırlısını eyler

Biyokimyasal da değeriniz Kaçtı acaba? Benim transferin 11.gunu değerim 900 çıktı henüz kese kontrolune gitmedim değer güzel dediler ama şimdi tedirgin oldum açıkçası
Tedirgin olacak hicbirseyiniz yok değeriniz çok güzel.
Kimyasal da artış olmuyor düşüş eğilimine geçiyormuş
Bende transferden çıktım arabaya binme ele öksürük hapşırma başladı
Yani hemen düşse aşık ben panik yapmalıyım.
Ama Allah'ın izniyle minnaklar benle diye düşünüyorum.
Teste daha 1 haftam var

Biyokimyasal da değeriniz Kaçtı acaba? Benim transferin 11.gunu değerim 900 çıktı henüz kese kontrolune gitmedim değer güzel dediler ama şimdi tedirgin oldum açıkçası
Maşallah Allah kucağına nasip etsin kaçıncı gün embriyosu idi tek mi transfer oldunuz.

Ben de tekmi çift mi olsam kararsızım kizlar sizler kaç tane koydurdunuz.

Transfer olan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı ? Perşembe günü transfer oldum ben. Bugun bi halsizlik falan var üzerimde ellerim falan titriyor acaba ilaçlardan mı oldu anlamadım .🫤

Transfer olan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı ? Perşembe günü transfer oldum ben. Bugun bi halsizlik falan var üzerimde ellerim falan titriyor acaba ilaçlardan mı oldu anlamadım .🫤
Benim opu sonrası ağrılarım biraz hafifledi gibi
Hafifde kasık ağrım var ama belki bu ilk günden beri de vardı da ben diğer ağrılardan fark edememiş olabilirim

Tedirgin olacak hicbirseyiniz yok değeriniz çok güzel.
Kimyasal da artış olmuyor düşüş eğilimine geçiyormuş
Bende transferden çıktım arabaya binme ele öksürük hapşırma başladı
Yani hemen düşse aşık ben panik yapmalıyım.
Ama Allah'ın izniyle minnaklar benle diye düşünüyorum.
Teste daha 1 haftam var
Benim ateş öksürük grip hepsi aynı anda olunca korkmuştum ama çok şükür pozitifi gördüm. İnşallah sizinde değeriniz kat kat artar

Merhaba. Opu işlemim oldu ancak embriyolar dondurulacak. Bu şekilde transfer olan var mı acaba ? Yani sanırım ilaçların etkisiyle bir yalsncı adet oluyormuş sonra kendiliğinden gelen bir adeti bekleyip ondan sonra transfer olacakmış. Bu konuda pek bilgim yok 2. Adet çok geç bi zamanda mı geliyor yoksa düzeniniz neyse ona göre mi oluyor bilginiz varsa yazarsanız memnun olurum 😇

X