2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Benim opu sonrası sırt ve ciğer ağrım devam ediyor.hatta transfer gecesi çok oldu. Üst Karnım falan kocaman.
Transfer sonrası 3. Gün ama vücutta bir değişiklik var mı bilmiyorum. Çünkü sadece sırt göğüs ağrısı çekiyorum nefes alınca batma falan var
Cnm doktora soyledin mi su toplama falan olmamış degil mi. Ohs olmuş olabilirsin ama bi süre sonra geciyor. Ben de 2. tedavimde hafif olmustum biliyorum

Kızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutar🙏🏻 Büyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun🍀
Hadi guzelce saglıkla ilerlesinler insallah. Bu arada tek mi cift mi transferiniz

Hadi guzelce saglıkla ilerlesinler insallah. Bu arada tek mi cift mi transferiniz
Amin inşallah, çok teşekkür ederim🙏🏻 Tek olacak sanıyorum 30 yaşındayım ilk denemem yasal olarak tek hakkın var dedi doktor, kendi doktorumla görüşemedik ama o da çoğul gebelikten hoşlanmıyor😅

Amin inşallah, çok teşekkür ederim🙏🏻 Tek olacak sanıyorum 30 yaşındayım ilk denemem yasal olarak tek hakkın var dedi doktor, kendi doktorumla görüşemedik ama o da çoğul gebelikten hoşlanmıyor😅
Tek veya çift tutacağı varsa tutuyor bende kararsızım ya çift mi olsam diye

Ayyyy inşallah canımm🥳🫶 Hepimiiizzz pozitif haberlerimizi verelim inşallah 🥰 Diğer transfer olan kızlar ne yaptı acaba🤔 Kimse yazmıyor 😂
Perşembe transfer oldum bende . Cumartesi kandan test vereceğim ama cumartesi nasıl gelecek vakit geçmiyor resmen🙃 birde siz nasıl besleniyorsunuz özellikle yaptığınız birşey var mı?

Perşembe transfer oldum bende . Cumartesi kandan test vereceğim ama cumartesi nasıl gelecek vakit geçmiyor resmen🙃 birde siz nasıl besleniyorsunuz özellikle yaptığınız birşey var mı?
Benim merkez agir spor harici hic bir kisitlama getirmiyor. Yemek icme konusunda da öyle. Ben de zaten bu sekilee inanıyorum tutacagi varsa tutar yaptigimiz veya yedigimiz seylerle alakalı olmaz diye dusunüyorum. Bu arada siz idrar testi yapmayı düsünuyormusunuz direk kan da mi ogreneceksiniz.

Benim merkez agir spor harici hic bir kisitlama getirmiyor. Yemek icme konusunda da öyle. Ben de zaten bu sekilee inanıyorum tutacagi varsa tutar yaptigimiz veya yedigimiz seylerle alakalı olmaz diye dusunüyorum. Bu arada siz idrar testi yapmayı düsünuyormusunuz direk kan da mi ogreneceksiniz.
Eşime kalsa şimdi alıp bakacak ama ben pek istemedim. Kanda öğrenirim büyük ihtimalle. Doktorum bana yediklerine dikkat et dedi. Özellikle çay, kahve vs içecekler ve hazır gıdalardan uzak durmamı söyledi. Avokado yemem gerekiyormuş ama tadı çok kötü geldi bana yiyemicem sanırım onu 😃

Eşime kalsa şimdi alıp bakacak ama ben pek istemedim. Kanda öğrenirim büyük ihtimalle. Doktorum bana yediklerine dikkat et dedi. Özellikle çay, kahve vs içecekler ve hazır gıdalardan uzak durmamı söyledi. Avokado yemem gerekiyormuş ama tadı çok kötü geldi bana yiyemicem sanırım onu 😃
Avakado kadın olduk artık bilmem kaç sefer deneyince alisiyosun ama bence arada ye güzel bı vitamein deposu :) hayırlısıyla pozitif olur 🤲

Heyecanın güzel sonuçlansın inşallah 🥳 ben kafein almıyorum. Günde bir bardak çayla sınırladım kendimi. Abur cuburdan uzak duruyorum ama arkadaşın dediği gibi tutacağı varsa tutuyor😂

Kızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutar🙏🏻 Büyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun🍀
Hayırlı olsun canım, inşallah 4ü de 3.güne sağlıkla ilerler 🤗 ne güzel salı günü bebişinle kavuşuyorsunuz 🌸

Selam kızlar yumurta rezervim düşük olduğu için yönlendirildim tüp bebeğe yeni başladım ilk denemem, 4 gündür iğne kullanıyorum bugün kontrolüm var yumurtaların gelişimine bakılacak. Transfer opu vs bişey konuşmadık şimdiye kadar ama doktorum tüm sürecin 17-18 gün olduğunu söyledi sanırım taze transfer yapılacak, tabi belli de olmuyo gidişata göre değişebilir ama kasım ortası sanıyorum transfer olacak. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz bu yıpratıcı sürecin sonunda🌸
Canım bende senin gibiyim şuan gonalf iğnesi vuruyorum benimde yarın yumurta gelişimi için çağırdılar ondan süreç nasıl oluyor canım şuan sen hangi aşamadasın canım

çooook teşekkürr ederim :) ben şimdilik hiçbir şey hissetmedim kasıklarda. İlaçları kullanmaya başladığımdan beri ara ara başım ağrıyordu. Ama dün bir migren atağı oldu felaket, baya uyudum. Kafeinsizlikten de olabilir, normalde çok kahve içerdim. Bir de çok susuyorum, dolayısıyla da sık idrar. Bakalımm neler olacakk🥰🥰🥰
Canım sonuçum nedir

Arkadaşlar merhaba. 24 Ekim de transfer oldum 3 gün sonra grip oldum. Su anda da tat koku almam gitti. Koronayim diye düşünüyorum kimseye de birşey diyemiyorum herkes çok umutlu:KK43: transferden sonra covid olup pozitifi gören var mı lütfen yardımcı olun çok kötüyüm:KK43:
Bende öyle olmuştum ama seni üzmek istemem ebnim ki si biyokimyasal oldu canım inşalakh senin ki tutar hayırla dua ediyorum hepinize benimde şuan gonal f iğnesi vurma aşamasındayım yarın yumurta gelişimi kontrolüm var bende sizlerden dua isterim

X