- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 34
Kaçıncı günündesin güzel sonuclar alırsın inşallahOlumsuz etkilemez demek isterimtransferden çıktığından beri nezle grip arasiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı günündesin güzel sonuclar alırsın inşallahOlumsuz etkilemez demek isterimtransferden çıktığından beri nezle grip arasiyim
Daha 1 hafta varmiş cnm o zamana kadar toparlarsın insallah.Nezle hafif grip gibiyim kızlar transferime 1 hafta var sizce olumsuz etkilenir mi?
Ay inşallah bende öyle inanıyorum istihrahat ediyorum iyi beslenmeye çalışıyorum sismemis bademciklerim şükürDaha 1 hafta varmiş cnm o zamana kadar toparlarsın insallah.
Bende yanıyorum biraz bide yumurtlama zamanı ya ondan da ateş yukselitor hepsi bı aradaSelam kızlar. Benim de sabah kalktığımda sesim kısılmıştı. Şimdi de ateşim var. Sanırım sırayla hastalık hepimize uğruyor. Geçmiş olsun
Amin 8nsaalah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızKaçıncı günündesin güzel sonuclar alırsın inşallah
Bebeğin sana tutunsun hayırlısı ile güzle haberlerini alalımAmin 8nsaalah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
3. Gün embiryosuydu bugün 3 gün transfer gününü sayarsak
İnşaallahBebeğin sana tutunsun hayırlısı ile güzle haberlerini alalım
Ben de salı günü transfer olucam inşallah kaliteli yumurtaların çıksın inşallahSalı opu, transfer de yakında inşallah :)
İnşallah, tatlı bebişlerimize kavuşmak nasip olsunBen de salı günü transfer olucam inşallah kaliteli yumurtaların çıksın inşallah
İnsallah canımİnşallah, tatlı bebişlerimize kavuşmak nasip olsun
Benim cuma gibi duruyor canim senin bebiş.yola çıkar ben transfer olana kadarBen de salı günü transfer olucam inşallah kaliteli yumurtaların çıksın inşallah
Persembe günü mü transfer oldunuz? Ben cuma günü oldum. Benden bir gün önce olmussunuz. Idrar testi yapacakmisın yoksa direk kanda bakmayı mı planlıyorsun.Amin 8nsaalah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
3. Gün embiryosuydu bugün 3 gün transfer gününü sayarsak
Ben de salı günü transfer olucam inşallah kaliteli yumurtaların çıksın inşallah
Benim cuma gibi duruyor canim senin bebiş.yola çıkar ben transfer olana kadar
Perşembe transfer oldum.pazartesi tahlil dediler ama Perşembe cuma idrar yaparım sabredemeyebilirim.Persembe günü mü transfer oldunuz? Ben cuma günü oldum. Benden bir gün önce olmussunuz. Idrar testi yapacakmisın yoksa direk kanda bakmayı mı planlıyorsun.
En başından beri sırayla gidiyor bizim süreçBenim cuma gibi duruyor canim senin bebiş.yola çıkar ben transfer olana kadar
Ayyyy inşallah canımm Hepimiiizzz pozitif haberlerimizi verelim inşallah Diğer transfer olan kızlar ne yaptı acaba Kimse yazmıyorHadi kızlar peşpeşe kasım ayında guzel haberler verelim insallah
Benim opu sonrası sırt ve ciğer ağrım devam ediyor.hatta transfer gecesi çok oldu. Üst Karnım falan kocaman.Ayyyy inşallah canımm Hepimiiizzz pozitif haberlerimizi verelim inşallah Diğer transfer olan kızlar ne yaptı acaba Kimse yazmıyor