2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Selam kızlar. Benim de sabah kalktığımda sesim kısılmıştı. Şimdi de ateşim var. Sanırım sırayla hastalık hepimize uğruyor. Geçmiş olsun 🙏

Persembe günü mü transfer oldunuz? Ben cuma günü oldum. Benden bir gün önce olmussunuz. Idrar testi yapacakmisın yoksa direk kanda bakmayı mı planlıyorsun.
Perşembe transfer oldum.pazartesi tahlil dediler ama Perşembe cuma idrar yaparım sabredemeyebilirim.
Sen ne yapmayı düşünüyorsun

Ayyyy inşallah canımm🥳🫶 Hepimiiizzz pozitif haberlerimizi verelim inşallah 🥰 Diğer transfer olan kızlar ne yaptı acaba🤔 Kimse yazmıyor 😂
Benim opu sonrası sırt ve ciğer ağrım devam ediyor.hatta transfer gecesi çok oldu. Üst Karnım falan kocaman.
Transfer sonrası 3. Gün ama vücutta bir değişiklik var mı bilmiyorum. Çünkü sadece sırt göğüs ağrısı çekiyorum nefes alınca batma falan var

Kızlar herkese selam, bugün opu oldum. 4 yumurta toplanmış, ne yazık ki beklenenden de düşük oldu. İnşallah kalitelidir ve tutar🙏🏻 Büyük ihtimalle salı transferim var, doktorum yumurta sayısı az olduğu için 5.güne ilerletip risk almayalım dedi ben de katılıyorum. Şans yanımda olsun🍀

X