2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Testi pozitif olup kese gören var mı acaba? İlaçlar aynı şekilde devam ediyor mu 12.hafta öncesi ilaçları bırakmanın bi sakıncası var mı merak ediyorum

Kızlar 8. Haftamın içindeyim kalp atışını duyduk. 6. Hafta yoğun kanamam olduğu için kan testi yapılıp oksapar biraktirdi doktorum. Kalp atışından sonra estrofem biraktirdi. 8. Haftada proluton kalçadan iğneyi biraktirdi. Progestan fitil, prolutex iğne ve dupaston hap devam ediyorum. 10. Haftadan sonra bunlari sırayla bırakacağız dedi. Prolutex iğne duruma göre 16. Haftaya kadar kullanabilirsin dedi.

Teşekkürler canım ben kontrollere farklı bir doktora gideceğim o ne diyecek merak ediyorum ama anlattığın gibi sırayla bırakılır sanıyorum birden hepsini bırakmak sıkıntı olabilir

Bende Antalya'da oldum gelecek tüp Bebek merkezinde ama bugün adet sancısı gibi bı sancı var 7.gun ve göğüsler aşırı sis çok acı veriyor
Benim pek bir belirtim yok gibi. Arada bel, kasık ve bacak ağrım oluyor ama ilaçlardan diye tahmin ediyorum. Birde dünden beri mide yanması başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…