Merhaba canım benimde 5. Gün embriyosuydu gidip keseyi gördük ve embriyo bölünüp iki kese oluşmuşKızlar 14. Gün tekrarladım testi 2548 çıktınormal dimi ikiz fln değildir ben anlamıyorum değerleri hiç
Canım senin kaçtı peki değerlerin? Şuan nasıl gidiyor?Merhaba canım benimde 5. Gün embriyosuydu gidip keseyi gördük ve embriyo bölünüp iki kese oluşmuş
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok şükür cuma günü keseyi gördüm ilaçları için doktor aynı devam et dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım ozaman ne diyecek
Maslak acıbademİzmir medicalpoint te oldum canm sen
Aynen 8 i canım sen de haber ver mutlaka aynı gidiyoruz meraklıyımSenin 8 indeydi dimi kese randevusu? Benim 10 undahaber ver mutlaka
Keseyi kaç da gördün canım hafta ?Çok şükür cuma günü keseyi gördüm ilaçları için doktor aynı devam et dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım ozaman ne diyecek
Ayyy ne güzel maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım yaşın kaçtı? :)Merhaba canım benimde 5. Gün embriyosuydu gidip keseyi gördük ve embriyo bölünüp iki kese oluşmuş
Testi pozitif olup kese gören var mı acaba? İlaçlar aynı şekilde devam ediyor mu 12.hafta öncesi ilaçları bırakmanın bi sakıncası var mı merak ediyorum
Bende aynı şeyi düşünüyorum kan pıhtılşmam yok ilk gebeliğimde kullanmadım iğne ama bu defa oksapar kullanıyorum ne kadar kullanıcam bırakınca skıntı oluyormu bilmiyorum aynı zamanda prolutex iğnede kullanıyorum doktorumda zaten açıklama yapmıyo sağolsun pozitif sonucu bile santraldeki sektetere söyledim 2 gün sonra tekrarla diye geri sekreter aradı o kdar ilgili yani doktorum
Teşekkürler canımKızlar 8. Haftamın içindeyim kalp atışını duyduk. 6. Hafta yoğun kanamam olduğu için kan testi yapılıp oksapar biraktirdi doktorum. Kalp atışından sonra estrofem biraktirdi. 8. Haftada proluton kalçadan iğneyi biraktirdi. Progestan fitil, prolutex iğne ve dupaston hap devam ediyorum. 10. Haftadan sonra bunlari sırayla bırakacağız dedi. Prolutex iğne duruma göre 16. Haftaya kadar kullanabilirsin dedi.
Antalyada nerde oldunuz peki?en hayırlısıyla sonuçlansın inşallah :) evet antalyadayım siz de mi antalyada oldunuz?
Bende Antalya'da oldum gelecek tüp Bebek merkezinde ama bugün adet sancısı gibi bı sancı var 7.gun ve göğüsler aşırı sis çok acı veriyorAntalyada nerde oldunuz peki?
Siz hangisinde oldunuz kaçıncı gündüAntalyada nerde oldunuz peki?
Hayırlı olsunGünaydın kızlar bu da bugün ki yaptığım test
Eki Görüntüle 3172303
Tebrikler canımGünaydın kızlar bu da bugün ki yaptığım test
Eki Görüntüle 3172303
Amin inşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrikler canımsağlıklı illerlesin inşallah
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Antalya tüp bebek merkezinde oldum. Bugün 6.günüm, 30 kasım 5.gün embriyosu transfer oldum.Siz hangisinde oldunuz kaçıncı gündü
Benim pek bir belirtim yok gibi. Arada bel, kasık ve bacak ağrım oluyor ama ilaçlardan diye tahmin ediyorum. Birde dünden beri mide yanması başladıBende Antalya'da oldum gelecek tüp Bebek merkezinde ama bugün adet sancısı gibi bı sancı var 7.gun ve göğüsler aşırı sis çok acı veriyor
5 hafta bir günlük dediler canımKeseyi kaç da gördün canım hafta ?