2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Benim de 28 kasım da transfer oldu ama daha test yaptırmadım cuma günü demişlerdi onu bekliyorum, sizin pozitif görünüyor inşallah artışı güzel olur sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bende 29 Kasım 3. Gün embriyoydu çift transfer yarın acaba erken gebelik yapsammi 2. Denemem çok korkuyorum arada adet sancısı gibi geliyor gidiyor göğüs hasaasiyeti yuksek

Bende 29 Kasım 3. Gün embriyoydu çift transfer yarın acaba erken gebelik yapsammi 2. Denemem çok korkuyorum arada adet sancısı gibi geliyor gidiyor göğüs hasaasiyeti yuksek
Benm de bu güne kadar epey gergindi göğüslerim ama bugün indi sanki regl ağrısı gibi gelip gidiyor, günler azaldıkça stresim yükseliyo

Benm de bu güne kadar epey gergindi göğüslerim ama bugün indi sanki regl ağrısı gibi gelip gidiyor, günler azaldıkça stresim yükseliyo
Aynen öyle nasıl sabredecez ya cumartesi de benim test günüm gebelik testi yaptinmi hic

Günaydın kızlar bugün transferimin 8.günü peçeteye silince çok çok az çok açık kahverengi leke geldi sadece peçeteye silince ama

Yerleşme lekesidir inşallah olabiliyor
İnşallah öyledir. İlk transferimde de 6.haftada lekeyle başladı sonrası düşük olmuştu ister istemez korkuyor insan gün içinde devam ederse merkezi aricam. Daha lan vermedim ama idrara göre pozitif görünüyor

Yaa kuzum doktordan çıktım şimdi kese 6 mm ölçüsü gördük şükür 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ctesi sende inşallah güzel haberler verirsin
Yaa çok sevindim kuzum. Belirtilerin neler şuan? Ben de arada adet ağrısı oluyor her seferinde korkuyorum karnımı ovalıyorum geçiyor.

Yaa çok sevindim kuzum. Belirtilerin neler şuan? Ben de arada adet ağrısı oluyor her seferinde korkuyorum karnımı ovalıyorum geçiyor.
Canım doktor dedi bundan sonra 2 hafta kaşık ağrısı adet olacakmış gibi ağrılar bel ağrısı yaşama ihtimalin yüksek dedi hapşırma öksürme gibi refleksler olduğunda rahimdeki küçük kılcal damarlar çatlayabilir kanama oluşabilir dedi o zaman bize mutlaka haber ver ilaç dozlarını değiştiriyoruz dedi ben şuan kan sulandırıcı olarak hem sabahları coraspirin hem de akşamları oksapar iğne vuruyorum doktor artık bir gün sadece oksapar yap diğer gün sadece Corasprin iç ikisini aynı gün alma artık dedi belirti olarak da artık mide bulantılarım sıklık gösterdi koku hassasiyetim arttı kaşık bel ağrım hep var zaten şükür ben hiç yerleşme kanaması ya da lekelenmeler yaşamadım şuana kadar nasip inşallah yaşamam bir de kalp çarpıntım çok olmaya başladı nefes alamazıyorum nefes nefese kalıyorum onun için de büyü kalp doktoruna gözüktüm :)

Merhaba progestan kullaniyor musunuz o da beni mefes nefese birakiyor en ufak bi iste asiri yorgunluk nefes nefese hali yuksek doz progestan yapıyor

çarpıntı hormonların etkisiyle olabilirmiş canım korkma. Ben de bulantı fln başlamadı koku da yok şuan sadece adet ağrısı oluyor. Cumartesi kese randevum bakalım nolcak fitil fln kullanıyormusun şuan

Merhaba progestan kullaniyor musunuz o da beni mefes nefese birakiyor en ufak bi iste asiri yorgunluk nefes nefese hali yuksek doz progestan yapıyor
Progestanı fitil olarak günde 2 kez alıyorum ama kardiyoloji doktoru gebelikte normalmolduğunu söyledi kalbimde bir sorun olmadığını stresten biraz uzak durmamı söyledi gebeliğin ilerleyen zamanlarında artarmış normalden hızlı atıyormuş kalbim o yüzden olduğunu söyledi düzenli tansiyon ölçütün dedi ama progestandan olur mu bilemedim canım sen ağızdan mı kullanıyorsun prıgestanı vajinal mi?

çarpıntı hormonların etkisiyle olabilirmiş canım korkma. Ben de bulantı fln başlamadı koku da yok şuan sadece adet ağrısı oluyor. Cumartesi kese randevum bakalım nolcak fitil fln kullanıyormusun şuan
Ayyy hadi inşallah eminim sen de kese göreceksin canım progestan fitil kullanıyorum günde 2 kez diğer ilaçlarım hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…