2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Benim transferim adete 4 gün kala yapıldı geç transfer olan arkadaşlar tamamen sizin rahim durumunza göre belirleniyor endişe etmeyin bence
Hayır rahım durumuna beni cagrmadı bıle doktorum direk 18. Gunu cagrdı kontrole 5 gunde progesteron kullandım sonra transfer oldu. Evet rahımın durumuna gore oluyor ama lucrın vurulunca daha farklı tedavı uygulayan doktorlarda var

Anladım herkeste farklı bir süreç izleniyor sanırım hakkımızda hayırlısı

Kızlar 14. Gün tekrarladım testi 2548 çıktı normal dimi ikiz fln değildir ben anlamıyorum değerleri hiç
Maşallah ilkiniz kac çıkmıştı? Bu deger ile kese gorunur bence

ben 7. Gün kan verdim idrarda negatif görünce 58 çıktı şaşırdım hatta 9. Gün tekrarladık172 çıktı sonra içime sinmedi 14. Gün bugün meraktan bidaha verdim
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın benim de 7. Gün bugün ama test yapmaya cesaretim yok bir belirtiniz var mıydı ?

Testi pozitif olup kese gören var mı acaba? İlaçlar aynı şekilde devam ediyor mu 12.hafta öncesi ilaçları bırakmanın bi sakıncası var mı merak ediyorum
Bende aynı şeyi düşünüyorum kan pıhtılşmam yok ilk gebeliğimde kullanmadım iğne ama bu defa oksapar kullanıyorum ne kadar kullanıcam bırakınca skıntı oluyormu bilmiyorum aynı zamanda prolutex iğnede kullanıyorum doktorumda zaten açıklama yapmıyo sağolsun pozitif sonucu bile santraldeki sektetere söyledim 2 gün sonra tekrarla diye geri sekreter aradı o kdar ilgili yani doktorum

Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın benim de 7. Gün bugün ama test yapmaya cesaretim yok bir belirtiniz var mıydı ?
amin hepimiz inş ara ara girip çıkan adet ağrısı vardı başka belirtim yoktu sanırım şuan ağız kuruluğu eklendi bir tek.

Aynı durumdayız bende hemşireyle görüştüm 2 gün sonra tekrarla ilaçlara devam dedi nerde transfer olmuştun

ben 7. Gün kan verdim idrarda negatif görünce 58 çıktı şaşırdım hatta 9. Gün tekrarladık172 çıktı sonra içime sinmedi 14. Gün bugün meraktan bidaha verdim
Canım ben de 12. Gün verdim 2 gün önce 513 çıktı içime sinmedi yapıcam demiştim ya senin de 14 günde o değer çıkmadı normal kese görmeye az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…