2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Hanımlar bende test verdim az önce 26 kasım transfer tarihim yani bugun 8. Günüm sonucum 12.88 geldi kimyasal olabilir mi daha önce hiç böyle değer görmedim
İyi düşünün iyi olsun geç tutunduysa düşük çıkabilir Allahtan ümit kesilmez inşallah sağlıkla ilerler

Eğer 10 dk içinde çıktıysa kuruma değildir kan versenize

Bence pozitif. Geç yumurtlamışsıındır. Birde tarlusal eger hamile değilsen çözülmeyi hamileyse tutunmasını sağlıyor diye biliyorum. Hayırlısı olsun hakkında canım :)

Yarın vereceğim dayanamadım fikir almak istedim yani şöyle oldu testi yaptım bir köşeye attım takip etmeden nasıl olsa yok diye ,15 dk içinde baktım ,bilemedim
Ordadır Allahın izniyle inşallah kan sonucunuzda güzel gelir hayırlısı olsun

Kızlar testi tekrarladım 50 çıkmıştı 8.gün akşam doktorum 48 saat sonra tekrarla dedi az önce yaptırdım 120 çıkmış yarın test günüm sabah ileticem doktoruma bakalım inşallah olumlu döner

Benimde bugün 10. gün oldu 4.gün embriyosu idi ama idrar tahlilim negatif çok üzgünüm, çarşamba günü kan vericem ama umudum tükendi

Benimde bugün 10. gün oldu 4.gün embriyosu idi ama idrar tahlilim negatif çok üzgünüm, çarşamba günü kan vericem ama umudum tükendi
Moralinizi bozmayın biri yazmıştı idrarda iki kere negatif gördüm kanda pozitif geldi diye.Gebelik testinin markası da önemli bence .days comforts,awox gibi markaların hatalı sonuç verdiğini yazmışlar foruma

Moralinizi bozmayın biri yazmıştı idrarda iki kere negatif gördüm kanda pozitif geldi diye.Gebelik testinin markası da önemli bence .days comforts,awox gibi markaların hatalı sonuç verdiğini yazmışlar foruma
Eczaden aldığım ovula diye bir kaset test, sabırla çarşambayı bekliyorum inşallah pozitif olur, inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun

bende lucrın vuruldum, doktorum gurkan bozdag ..
lucrın,zoladex, gonapeptyl aynı ilaçlar ..
gonapeptyl gunluk dozu ..
zoladex ve lucrın aylık.
Yok lucrini coğu doktor kullanıyor bülent hocanın methodu dediğim geç transfer olması adetın nerdeyse 23. Gunu falan transfer yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…