Sağlıkla büyüsn inşallahKızlar merhaba son beta hcg mi yaptırdım bugün bidaha yaptrmana gerek yok dedi doktorum 24 kasım 5.gün embriyosu transfer edildi
6.gün 16
8.gün 5o.
10.gün 12o
Bugün 12.gün 255 çıktı umarım sağlıkla devam eder kese beklemeye başlıyoruz artık
Allah yardımcın olsun arkadaşım, Allah babana şifa versin inşallah. Karar verme konusunda o kadar zor ki ben olsam şunu yapardım diyemiyorum, şimdi transfer olmanın iyi tarafı babana bu güzel haberi vermek, sanki bu daha ağır basıyo.Kızlar merhaba ,bazılarınız hatırlar ben kasım ayında transfer olmuştum negatif sonuçlandı önümüzdeki pazartesi günü tekrar transfer olacağım. Ancak bugün aldığım bir haberle kanser hastası olan babamın durumunun ağırlaştığını ve çok fazla zamanı kalmadığını öğrendim. Memlekete gideceğim ancak sizce transferi olup mu gitsem yoksa ertelesem mi ? Kafam çok karışık. Eğer ertelersem babam ölürse sonrasında uzun bir süre kendimi toparlayacağımı sanmıyorum 5-6 ay belki daha fazla ertelemiş olacağım. Eğer ertelemezsem acaba stres yüzünden tutmaz mı diye düşünüyorum. Bir yandan babama son zamanlarında hamilelik haberini vermek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Banada o ağır basıyor , kafam çok karışıkAllah yardımcın olsun arkadaşım, Allah babana şifa versin inşallah. Karar verme konusunda o kadar zor ki ben olsam şunu yapardım diyemiyorum, şimdi transfer olmanın iyi tarafı babana bu güzel haberi vermek, sanki bu daha ağır basıyo.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunMaşallah çok sevindim inşallah sağlıkları kucağınıza alırsınız yavrularınızı beta hcg testleriniz kaçtı peki
Canımm Çok Sevindim Senin Adına İkiz Bebiş Annesi Olacaksın ha ne güzel bir haberMerhaba canım benimde 5. Gün embriyosuydu gidip keseyi gördük ve embriyo bölünüp iki kese oluşmuş
Çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine İnşallah Sağlıkla Kucağına Alacağın günleride göreceksinKızlar 8. Haftamın içindeyim kalp atışını duyduk. 6. Hafta yoğun kanamam olduğu için kan testi yapılıp oksapar biraktirdi doktorum. Kalp atışından sonra estrofem biraktirdi. 8. Haftada proluton kalçadan iğneyi biraktirdi. Progestan fitil, prolutex iğne ve dupaston hap devam ediyorum. 10. Haftadan sonra bunlari sırayla bırakacağız dedi. Prolutex iğne duruma göre 16. Haftaya kadar kullanabilirsin dedi.
Zodalexten sonra adet oldunuz mu?Zoladex vuruldum ama ben onları aynı diye biliyorum yanılmıyorsam
Merhaba görüştünüz mü doktorunuzla? Umarım kötü bir şey yoktur. Normal regl tarihiniz mi akıntının geldiği gün? Benim de bugün 9. Gün normalde regl olmam gereken gün ve sanki olucam gibi kasık ağrım varKızlar herkese selam inşallah birileri görür mesajımı bugün transferimin 10.günü hatta 11. Güne geçtik ama az önce günlük pedi dolduracak kadar kahverengi akıntı gelmiş kenarları açık pembe karışımı. Hala devam ediyo az az sabah doktoru aramak için nasıl zaman geçecek bilmiyorum. Tutupta düşüyo mu bilmiyorum inşallah yerleşme kanamasıdır diyorum ama yerleşme bi kaç damla yazmışlar hep böyle olan var mı?
Merhaba görüştünüz mü doktorunuzla? Umarım kötü bir şey yoktur. Normal regl tarihiniz mi akıntının geldiği gün? Benim de bugün 9. Gün normalde regl olmam gereken gün ve sanki olucam gibi kasık ağrım var
Çok teşekkür ederim canim benim unuturmuyum seni hiç ederim ediyorum da burda herkese de zaten vala ikiz oldu ya biz çok istiyorduk Rabbim de duamızı kabul etti eğer hastaneden memnunsan devam et değilsen değiştir bence Rabbim inşallah bu yeni tedavinde bebislerinin haberlerini de almayı nasip etsinCanımm Çok Sevindim Senin Adına İkiz Bebiş Annesi Olacaksın ha ne güzel bir haberSağlıkla Sıkı Sıkı Tutunsunlar Annesine Ve Sağlıkla Kucağına Alırsın İnşallah Bebişlerini Canım Benim İçinde Dua et Olurmu ? Belki hatırlamazsın aynı gün transfer olmuştuk seninle benim olumsuz sonuclandı şimdi ocakta sil baştan başlayacagım bende aynı yerdemi devam edeyim değişeyim mi hast bilmyorum ama sanırım yine aynı yere şans vereceğim gibi hakkımda hayırlısı
Ewet adet oldum normalden 5 gün önce geldi o ay transfer oldumZodalexten sonra adet oldunuz mu?
Benim de 28 kasım da transfer oldu ama daha test yaptırmadım cuma günü demişlerdi onu bekliyorum, sizin pozitif görünüyor inşallah artışı güzel olur sağlıkla kucağınıza alırsınızGünaydın arkadaşlar ben 28 kasım da 3. Gün embriyosu orta kalite transferi oldum dün kan verdim bugün 22 çıktı. Test günüm cuma günü sizce değer normal mi
Evet cuma günü tekrar yaptırcam . Dayanamadım ben yaptırdım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBenim de 28 kasım da transfer oldu ama daha test yaptırmadım cuma günü demişlerdi onu bekliyorum, sizin pozitif görünüyor inşallah artışı güzel olur sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan var mı?Evet cuma günü tekrar yaptırcam . Dayanamadım ben yaptırdım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Göğüslerim çok gergin ve hassas kasım ağrım olmadı bel ağrım olduKasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan var mı?