Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır rahım durumuna beni cagrmadı bıle doktorum direk 18. Gunu cagrdı kontrole 5 gunde progesteron kullandım sonra transfer oldu. Evet rahımın durumuna gore oluyor ama lucrın vurulunca daha farklı tedavı uygulayan doktorlarda varBenim transferim adete 4 gün kala yapıldı geç transfer olan arkadaşlar tamamen sizin rahim durumunza göre belirleniyor endişe etmeyin bence
anladım canım ben henuz transfer olmadım bakalım :)Yok lucrini coğu doktor kullanıyor bülent hocanın methodu dediğim geç transfer olması adetın nerdeyse 23. Gunu falan transfer yapılıyor
Anladım herkeste farklı bir süreç izleniyor sanırım hakkımızda hayırlısıHayır rahım durumuna beni cagrmadı bıle doktorum direk 18. Gunu cagrdı kontrole 5 gunde progesteron kullandım sonra transfer oldu. Evet rahımın durumuna gore oluyor ama lucrın vurulunca daha farklı tedavı uygulayan doktorlarda var
Amin inşallah hepımız bebişlere kavusalımAnladım herkeste farklı bir süreç izleniyor sanırım hakkımızda hayırlısı
Maşallah çok yükselmiş çift embriyo mıydu:) bence ikiz olabilirrrrKızlar 14. Gün tekrarladım testi 2548 çıktı normal dimi ikiz fln değildir ben anlamıyorum değerleri hiç
Maşallah ilkiniz kac çıkmıştı? Bu deger ile kese gorunur benceKızlar 14. Gün tekrarladım testi 2548 çıktı normal dimi ikiz fln değildir ben anlamıyorum değerleri hiç
Yok 5. Gün tek embriyoMaşallah çok yükselmiş çift embriyo mıydu:) bence ikiz olabilirrrr
ben 7. Gün kan verdim idrarda negatif görünce 58 çıktı şaşırdım hatta 9. Gün tekrarladık172 çıktı sonra içime sinmedi 14. Gün bugün meraktan bidaha verdimMaşallah ilkiniz kac çıkmıştı? Bu deger ile kese gorunur bence
Maşallah çok güzel yükselmiş hayırlı olsun keseyi görünce yazın merak ettim ikiz mi diyeKızlar 14. Gün tekrarladım testi 2548 çıktı normal dimi ikiz fln değildir ben anlamıyorum değerleri hiç
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın benim de 7. Gün bugün ama test yapmaya cesaretim yok bir belirtiniz var mıydı ?ben 7. Gün kan verdim idrarda negatif görünce 58 çıktı şaşırdım hatta 9. Gün tekrarladık172 çıktı sonra içime sinmedi 14. Gün bugün meraktan bidaha verdim
Bende aynı şeyi düşünüyorum kan pıhtılşmam yok ilk gebeliğimde kullanmadım iğne ama bu defa oksapar kullanıyorum ne kadar kullanıcam bırakınca skıntı oluyormu bilmiyorum aynı zamanda prolutex iğnede kullanıyorum doktorumda zaten açıklama yapmıyo sağolsun pozitif sonucu bile santraldeki sektetere söyledim 2 gün sonra tekrarla diye geri sekreter aradı o kdar ilgili yani doktorumTesti pozitif olup kese gören var mı acaba? İlaçlar aynı şekilde devam ediyor mu 12.hafta öncesi ilaçları bırakmanın bi sakıncası var mı merak ediyorum
amin hepimiz inş ara ara girip çıkan adet ağrısı vardı başka belirtim yoktu sanırım şuan ağız kuruluğu eklendi bir tek.Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın benim de 7. Gün bugün ama test yapmaya cesaretim yok bir belirtiniz var mıydı ?
Aynı durumdayız bende hemşireyle görüştüm 2 gün sonra tekrarla ilaçlara devam dedi nerde transfer olmuştunBende aynı şeyi düşünüyorum kan pıhtılşmam yok ilk gebeliğimde kullanmadım iğne ama bu defa oksapar kullanıyorum ne kadar kullanıcam bırakınca skıntı oluyormu bilmiyorum aynı zamanda prolutex iğnede kullanıyorum doktorumda zaten açıklama yapmıyo sağolsun pozitif sonucu bile santraldeki sektetere söyledim 2 gün sonra tekrarla diye geri sekreter aradı o kdar ilgili yani doktorum
Canım ben de 12. Gün verdim 2 gün önce 513 çıktı içime sinmedi yapıcam demiştim ya senin de 14 günde o değer çıkmadı normal kese görmeye az kaldıben 7. Gün kan verdim idrarda negatif görünce 58 çıktı şaşırdım hatta 9. Gün tekrarladık172 çıktı sonra içime sinmedi 14. Gün bugün meraktan bidaha verdim
Senin 8 indeydi dimi kese randevusu? Benim 10 unda haber ver mutlakaCanım ben de 12. Gün verdim 2 gün önce 513 çıktı içime sinmedi yapıcam demiştim ya senin de 14 günde o değer çıkmadı normal kese görmeye az kaldı
Çok şükür cuma günü keseyi gördüm ilaçları için doktor aynı devam et dedi 10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım ozaman ne diyecekTesti pozitif olup kese gören var mı acaba? İlaçlar aynı şekilde devam ediyor mu 12.hafta öncesi ilaçları bırakmanın bi sakıncası var mı merak ediyorum
İzmir medicalpoint te oldum canm senAynı durumdayız bende hemşireyle görüştüm 2 gün sonra tekrarla ilaçlara devam dedi nerde transfer olmuştun