- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 34
Sabah kullanma canm sora kullanırsın gelirken kullanma inşallah bebişin sağlıkla tutunsunKizlar sabah 9 da cagirdilar transfer icin progestan fitili sabah yine de kullaniim mi ki kullanmayi dusunmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah kullanma canm sora kullanırsın gelirken kullanma inşallah bebişin sağlıkla tutunsunKizlar sabah 9 da cagirdilar transfer icin progestan fitili sabah yine de kullaniim mi ki kullanmayi dusunmuyorum
Herkes gecikiyor herkes doğal hamile kalsaydı ne güzel olurdu :)Ben ama gecikti 5 gün
Aynen :) sizin kaç gün gecikti test yaptınız mı ben hemşireye sordum bi hafta bekle olmazsan söktürücü kullan dediHerkes gecikiyor herkes doğal hamile kalsaydı ne güzel olurdu :)
Yaptım negatifti benm tam gecikmedi bugün yarın olmam lazım söktürücü hiç içmek istemiyorumAynen :) sizin kaç gün gecikti test yaptınız mı ben hemşireye sordum bi hafta bekle olmazsan söktürücü kullan dedi
Ben de içmek istemiyorum bakalım bekliyorumYaptım negatifti benm tam gecikmedi bugün yarın olmam lazım söktürücü hiç içmek istemiyorum
Bu ilaçlardan gına geldi doğal şekilde gelsin isteğim ama bakalımBen de içmek istemiyorum bakalım bekliyorum
Aynen ben bi umut bekliyorum yine de hayatımda derin geciktiğini bilmemBu ilaçlardan gına geldi doğal şekilde gelsin isteğim ama bakalım
Benm bazen olur o yüzden kestiremiyorum bakalım hiç adet gelecekmiş gibi ağrım filanda yok ortada vallaAynen ben bi umut bekliyorum yine de hayatımda derin geciktiğini bilmem
Aynen ara ara bi yokluyor o kadarBenm bazen olur o yüzden kestiremiyorum bakalım hiç adet gelecekmiş gibi ağrım filanda yok ortada valla
bizim ilk denememiz, kendi isteğimizle gönderdik taramaya. Ben 36 yaşındayım. Opu'da 6 yumurta toplandı, 5 i iyi durumda dedi doktorum opudan çıkınca. Sonra fakat 3'ü işleme alınmış ve üçü de döllenmiş. Birisi 5. gün, birisi 6. gün oldu. O 2 embriyoyu taramaya yolladık ve donduruldu, birisi normal çıktı. Benim doktorum ankara'da genart ile çalışıyor. Sizin transfer oldu mu?Benimkileri genetik taramaya göndermediler sizin hangi merkez kaçıncı deneme idi
Evet bugun 11 gibi transfer oldum benim de yaş 33 ilk deneme ama benim rahimde gecen sene tüpler polipler miyon lar hepsi toplandı eylülde de tedaviye başladık gecen ay işte opu oldu 13 yumurta toplandı 12 si döllendi 5. Güne 3 (5AA) embriyo donduruldu 6. Gün e de 2 adet donduruldu bugun de 1 adet 5. Gün (5AA) embriyosu çözülüp transfer edildi 1 kasım da da kan tahlili günü verildi hayırlısı bakalım bize hiç teklif etmediler bizimde ilk deneme olduğu için aklımıza gelmedibizim ilk denememiz, kendi isteğimizle gönderdik taramaya. Ben 36 yaşındayım. Opu'da 6 yumurta toplandı, 5 i iyi durumda dedi doktorum opudan çıkınca. Sonra fakat 3'ü işleme alınmış ve üçü de döllenmiş. Birisi 5. gün, birisi 6. gün oldu. O 2 embriyoyu taramaya yolladık ve donduruldu, birisi normal çıktı. Benim doktorum ankara'da genart ile çalışıyor. Sizin transfer oldu mu?
Ne güzel sayılar, sağlıkla güzel sonuç alırsınız umarım, biz de güzel haberlerinizi okuruz buradan! :) Benim ilk tüp bebek denemem ama 2021 yazında bir kimyasal gebelik olmuştu ve çok etkilenmiştim. tüp bebekte böyle bir ayıklama yöntemi olabileceğini öğrenince gönderelim dedikEvet bugun 11 gibi transfer oldum benim de yaş 33 ilk deneme ama benim rahimde gecen sene tüpler polipler miyon lar hepsi toplandı eylülde de tedaviye başladık gecen ay işte opu oldu 13 yumurta toplandı 12 si döllendi 5. Güne 3 (5AA) embriyo donduruldu 6. Gün e de 2 adet donduruldu bugun de 1 adet 5. Gün (5AA) embriyosu çözülüp transfer edildi 1 kasım da da kan tahlili günü verildi hayırlısı bakalım bize hiç teklif etmediler bizimde ilk deneme olduğu için aklımıza gelmedi
Çok iyi yapmışsınız hangi şehirde tedavi görüyorsunuz inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırızNe güzel sayılar, sağlıkla güzel sonuç alırsınız umarım, biz de güzel haberlerinizi okuruz buradan! :) Benim ilk tüp bebek denemem ama 2021 yazında bir kimyasal gebelik olmuştu ve çok etkilenmiştim. tüp bebekte böyle bir ayıklama yöntemi olabileceğini öğrenince gönderelim dedik
Insallah ya aceleye getirdiler sanki bana oyle mi gekiyor bilmiyorum insallah guzel haber alirimSabah kullanma canm sora kullanırsın gelirken kullanma inşallah bebişin sağlıkla tutunsun
Ben de aynı şeyi düşündüm hemşirelere sorduğumda bu ilaçlar kesilmeyecek dendi hatta 12:00 de transferden çıktım 1 saat yattım hastane de de sordum 13.00 de kullanmam gereken fitil vardı onu da kullan dediler ben ilaçları saati saatine kullandım siz Gine’de doktorunuza bi sorunKizlar sabah 9 da cagirdilar transfer icin progestan fitili sabah yine de kullaniim mi ki kullanmayi dusunmuyorum
Gelirken alması gerekeni çok erken alırsa veya bı seferlik almasa birşey olmaz canm 6 kez transfer oldum sorun olmuyor transfer aşamasında heryere fitil bulasir emmesi lazım transfer aşamasında fitil kalıntısı olmasa daha iyi.Ben de aynı şeyi düşündüm hemşirelere sorduğumda bu ilaçlar kesilmeyecek dendi hatta 12:00 de transferden çıktım 1 saat yattım hastane de de sordum 13.00 de kullanmam gereken fitil vardı onu da kullan dediler ben ilaçları saati saatine kullandım siz Gine’de doktorunuza bi sorun
İnşallah herşey yolunda gider transferin olur canım opudan 1 ay sonra olmuş oluyor anladım canimMerhaba, benim 28 eylülde opu oldum, 10 ekimde regl oldum. Benim de donduruldu genetik taramaya gittikleri için. yarından sonra bir kontrolüm daha var. 2 gün önce bu şekilde devam ederse haftaya perşembe (27 ekim) transfer dedi doktorum
inşallah çok teşekkür ederim. Ben Ankara'dayım. Siz?Çok iyi yapmışsınız hangi şehirde tedavi görüyorsunuz inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız
çook teşekkür ederim, hepimiz için yolunda gitsin inşallahİnşallah herşey yolunda gider transferin olur canım opudan 1 ay sonra olmuş oluyor anladım canim
Bende Ankaralıyım aslında da görev icabı istanbuldayım burdan gitmeden tedavimi olayım dedim her yer hastane ben Acıbadem de yim siz ?inşallah çok teşekkür ederim. Ben Ankara'dayım. Siz?