2022 ikizler burcu anneleri

ayy dünürüm geçmişler olsunnnnn
şimdi nasılsın
Teşekkür ederim ya zaten çok hafif bir varyantmis bugün baş ağrım geçti sadece hafif kemik ağrısı kaldı bu geceye bisey kalmaz herhalfe
Teşekkür ederim canim
Günydın herkese
Geçmiş olsun, beslenmene zaten dikkat ediyorsundur. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın
baldan_madam be Miracelik16 haberlerinizi bekliyoruz
Canım hicbirsey yemek istemedi ama sürekli sıvı tükettim corba elma ve havuç suyu evde o vardı ve inanılmaz su içtim öyle atlattım bile geçiyor artik bu sabah aç uyandım şimdi yiyeceğim

Günydın herkese
Geçmiş olsun, beslenmene zaten dikkat ediyorsundur. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın
baldan_madam be Miracelik16 haberlerinizi bekliyoruz
Günaydın canım, detaylı için gün verdiler 14 şubat'a iki sevgilimi göreceğim inşallah

Babalarından önce onları kutluyorum

Günaydın canım.
Ben sağa da yatıyorum arada, hatta sırt üstü bile yatıyorum biraz.
6.aydan sonra daha dikkat edicem.

Burun tıkanıklığına hava nemlendirici çok iyi geliyo, aklında bulunsun.

.

Günaydın canım.
Ben sağa da yatıyorum arada, hatta sırt üstü bile yatıyorum biraz.
6.aydan sonra daha dikkat edicem.

Burun tıkanıklığına hava nemlendirici çok iyi geliyo, aklında bulunsun.

.
Hep sola yatılmıyor ki Sabah kalkınca sol baldır çok ağrıyor. Bende arada sola doğru sırtüstü. Sabah da sağa dönüyorum artık.
Sağa dönüp hareket edince onun da hareketlerini hissediyorum

Hep sola yatılmıyor ki Sabah kalkınca sol baldır çok ağrıyor. Bende arada sola doğru sırtüstü. Sabah da sağa dönüyorum artık.
Sağa dönüp hareket edince onun da hareketlerini hissediyorum

Evet, ben de özellikle sabah uyanınca sağa dönüyorum hemen.
Hatta yüz üstü bile yatıyorum.

Yaaaa, demek hareketler başladı.

.

kuzum çok geçmiş olsun. Annenin yanında oluşu ne büyük şans umarım kolaylıkla atlatırsın sen de ailen de
Yok canım bende sadece burun akıntısı hapsırık var o da hava değişimi alerji yapıyor o olabilir diye düsünüyorum kendimi karantinaya aldım zaten ise de gitmiyorun
Geçmiş olsun canım. Umarım sana geçmeden atlatırsınız ben de yeni gördüm kusura bakma

Kızlar merhabalar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktordan geldim ben. Herşey yolunda çok şükür çok sağlıklı bebeğim
Yarım saat sürdü. Sata göre 20+6 yım ultrasonda 21+5 çıktı. 424 gram, 24.5 cm boyunca bir kızçem var
Eli hep yüzündeydi fotolarda ama bir kaç tane alabildik. Ekliyorum

Eklentiler

• IMG-20220128-WA0003.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 49
oyyyyyyyyyy allahım maşallah maşallah
sağlıkla gelsin. neredeyse yarım kg olmuş hakjsdhkad :)

Oyyyyy maşallah kuzucuğa, gözünüz aydın canım.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…