2022 ikizler burcu anneleri

selamlar🖖😍

valla daha doğmadılar ama benim izlemim şu ana kadar şöyle; bi kontrolde öpücükler bi başka kontrolde nanik😂 ikizler bebesi böyle bi şey galiba😂
😍😍😍 harika her kontrolde bi sürpriz🙊 bir sonraki ne zaman😋😋
Henüz pek bir şey anlamadım şahsen ben. 😉

Yani diğer burçlardan pek bir farkı yok şimdilik. 😂

Bir tek rollercoaster rollercoaster ’ın bebeği değişik. 🙈
Öpücük attı ve nanik yaptı geçen. 😂

.
:)))) daha var belki biz de bi nanik yakalarız❤️

İsmi Galiba Buldum ; İnci 🥰
İstedim ki Böyle; Emek Verilen; Kavuşması Zor Olan Bir Anlamı Olsun. Beklenen; sonunda kavuşunca özel olan.

Bu arada Gidip bebek mağazası gezdim
Allah'tan eve yakın Civil var.
Ağrı Filan Kalmadı.
Bunları aldım sadece 🙈
Eki Görüntüle 2996326

Yaaaaa, ismi de cicileri de çok güzelmiş. ❤️

.

İsmi Galiba Buldum ; İnci 🥰
İstedim ki Böyle; Emek Verilen; Kavuşması Zor Olan Bir Anlamı Olsun. Beklenen; sonunda kavuşunca özel olan.

Bu arada Gidip bebek mağazası gezdim
Allah'tan eve yakın Civil var.
Ağrı Filan Kalmadı.
Bunları aldım sadece 🙈
Eki Görüntüle 2996326
Ne güzel ciciler almışsın öyle🥰 güzel günlerde kullanın❣️

Kızlar merhaba ben galiba omikron oldum belirtiler aynı ilk ablam sonra annem şimdide ben oldum hastaneye gitcek halim yok zaten hava çok kötü şimdilik gidemiyorum direk karantina yaptik kendimize ama annem o kadar iyi bakıyor ki şuanda çok rahatım 🤣🤣 bir iki gün sürüyor hastalık sadece ama baş ağrısı kemik ağrısından daha kotu 🤦 parol içtikçe ateş terleme falan yapıyor isallah yarına daha iyi olacağım 🖐️🖐️

Kızlar merhaba ben galiba omikron oldum belirtiler aynı ilk ablam sonra annem şimdide ben oldum hastaneye gitcek halim yok zaten hava çok kötü şimdilik gidemiyorum direk karantina yaptik kendimize ama annem o kadar iyi bakıyor ki şuanda çok rahatım 🤣🤣 bir iki gün sürüyor hastalık sadece ama baş ağrısı kemik ağrısından daha kotu 🤦 parol içtikçe ateş terleme falan yapıyor isallah yarına daha iyi olacağım 🖐️🖐️
Geçmiş olsun canım, gün gün daha iyi olur hemen atlatırsın inşallah. Zor bir süreç yaşasan da yazdıkların ne kadar pozitif. Zaten modunu yüksek tutarsan daha kolay atlatıyormuşsun 🥰

zaten ilaç verseler de onların ilacını içemeyeceksin Allahtan annen var yanında o sana bakar🙏 çabucak geçsin gitsin inşallah 🙏🙏

Geçmiş olsun canım, gün gün daha iyi olur hemen atlatırsın inşallah. Zor bir süreç yaşasan da yazdıkların ne kadar pozitif. Zaten modunu yüksek tutarsan daha kolay atlatıyormuşsun 🥰

zaten ilaç verseler de onların ilacını içemeyeceksin Allahtan annen var yanında o sana bakar🙏 çabucak geçsin gitsin inşallah 🙏🙏
Aynen öyle iyi diyorum burda yakalandım kendi evimde asla atlatamazdım burda hasta olmayı bile özlemişim herşeyi getiriyor ovalıyor falan ♥️ ve evet ilaç vermiyorlarmis annemler Gripinle atlatti ben parolle atlaticam inşaallah

Günaydın canım
Daha iyi sayılırım, gece uykusu diye bir şeyim kalmadı sürekli sola yatmaya çalışmaktan. Bir de burnum tıkanıyor şu aralar o da uyutmuyor uykusuzluk da migren getiriyor. Buna da şükür 🥰

Kızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim😑
Geçmiş olsun canım, biraz gözlemle kendini
👩‍💻

yarın baldan_madam baldan_madam ve Balkiz94 Balkiz94 ın detaylıları var🚀

güzel haberle🧡
Canım benim detaylı cumartesi günü. Yarın nasipse yollar açık olursa saat 12.30 da Antep e gidip yaptıracağım 😊
baldan_madam baldan_madam güzel haberlerini bekliyoruz 😍

ayy dünürüm geçmişler olsunnnnn
şimdi nasılsın

Aynen öyle iyi diyorum burda yakalandım kendi evimde asla atlatamazdım burda hasta olmayı bile özlemişim herşeyi getiriyor ovalıyor falan ♥️ ve evet ilaç vermiyorlarmis annemler Gripinle atlatti ben parolle atlaticam inşaallah
Günydın herkese🦄
Geçmiş olsun, beslenmene zaten dikkat ediyorsundur. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın 🐝
baldan_madam baldan_madam be Miracelik16 Miracelik16 haberlerinizi bekliyoruz🙏🦋🐞

Günaydın canım
Daha iyi sayılırım, gece uykusu diye bir şeyim kalmadı sürekli sola yatmaya çalışmaktan. Bir de burnum tıkanıyor şu aralar o da uyutmuyor uykusuzluk da migren getiriyor. Buna da şükür 🥰

Geçmiş olsun canım, biraz gözlemle kendini

Canım benim detaylı cumartesi günü. Yarın nasipse yollar açık olursa saat 12.30 da Antep e gidip yaptıracağım 😊
baldan_madam baldan_madam güzel haberlerini bekliyoruz 😍

bugün Miracelik16 Miracelik16 nın da detaylısı var🎈

X