2022 ikizler burcu anneleri

selamlar

valla daha doğmadılar ama benim izlemim şu ana kadar şöyle; bi kontrolde öpücükler bi başka kontrolde nanik ikizler bebesi böyle bi şey galiba
harika her kontrolde bi sürpriz bir sonraki ne zaman
Henüz pek bir şey anlamadım şahsen ben.

Yani diğer burçlardan pek bir farkı yok şimdilik.

Bir tek rollercoaster ’ın bebeği değişik.
Öpücük attı ve nanik yaptı geçen.

.
:)))) daha var belki biz de bi nanik yakalarız

Yaaaaa, ismi de cicileri de çok güzelmiş.

.

Ne güzel ciciler almışsın öyle güzel günlerde kullanın

Kızlar merhaba ben galiba omikron oldum belirtiler aynı ilk ablam sonra annem şimdide ben oldum hastaneye gitcek halim yok zaten hava çok kötü şimdilik gidemiyorum direk karantina yaptik kendimize ama annem o kadar iyi bakıyor ki şuanda çok rahatım bir iki gün sürüyor hastalık sadece ama baş ağrısı kemik ağrısından daha kotu parol içtikçe ateş terleme falan yapıyor isallah yarına daha iyi olacağım

Geçmiş olsun canım, gün gün daha iyi olur hemen atlatırsın inşallah. Zor bir süreç yaşasan da yazdıkların ne kadar pozitif. Zaten modunu yüksek tutarsan daha kolay atlatıyormuşsun

zaten ilaç verseler de onların ilacını içemeyeceksin Allahtan annen var yanında o sana bakar çabucak geçsin gitsin inşallah

Geçmiş olsun canım, gün gün daha iyi olur hemen atlatırsın inşallah. Zor bir süreç yaşasan da yazdıkların ne kadar pozitif. Zaten modunu yüksek tutarsan daha kolay atlatıyormuşsun

zaten ilaç verseler de onların ilacını içemeyeceksin Allahtan annen var yanında o sana bakar çabucak geçsin gitsin inşallah
Aynen öyle iyi diyorum burda yakalandım kendi evimde asla atlatamazdım burda hasta olmayı bile özlemişim herşeyi getiriyor ovalıyor falan ve evet ilaç vermiyorlarmis annemler Gripinle atlatti ben parolle atlaticam inşaallah

Günaydın canım
Daha iyi sayılırım, gece uykusu diye bir şeyim kalmadı sürekli sola yatmaya çalışmaktan. Bir de burnum tıkanıyor şu aralar o da uyutmuyor uykusuzluk da migren getiriyor. Buna da şükür

Kızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
Geçmiş olsun canım, biraz gözlemle kendini

yarın baldan_madam ve Balkiz94 ın detaylıları var

güzel haberle
Canım benim detaylı cumartesi günü. Yarın nasipse yollar açık olursa saat 12.30 da Antep e gidip yaptıracağım
baldan_madam güzel haberlerini bekliyoruz

ayy dünürüm geçmişler olsunnnnn
şimdi nasılsın

Günydın herkese
Geçmiş olsun, beslenmene zaten dikkat ediyorsundur. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın
baldan_madam be Miracelik16 haberlerinizi bekliyoruz

bugün Miracelik16 nın da detaylısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…