- 24 Ocak 2022
- 236
- 887
- 31
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.041
selamlar
valla daha doğmadılar ama benim izlemim şu ana kadar şöyle; bi kontrolde öpücükler bi başka kontrolde nanikikizler bebesi böyle bi şey galiba
:)))) daha var belki biz de bi nanik yakalarızHenüz pek bir şey anlamadım şahsen ben.
Yani diğer burçlardan pek bir farkı yok şimdilik.
Bir tekrollercoaster ’ın bebeği değişik.
Öpücük attı ve nanik yaptı geçen.
.
harika her kontrolde bi sürpriz bir sonraki ne zaman
:)))) daha var belki biz de bi nanik yakalarız
Nasıl desem ki ANLATILMAZ yaşanırEeee kızlar anlatın bakalım nasıl bişimiş ikizler annesi olmak
Geçmiş olsun, sen mesafeyi koruKızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyi
İsmi Galiba Buldum ; İnci
İstedim ki Böyle; Emek Verilen; Kavuşması Zor Olan Bir Anlamı Olsun. Beklenen; sonunda kavuşunca özel olan.
Bu arada Gidip bebek mağazası gezdim
Allah'tan eve yakın Civil var.
Ağrı Filan Kalmadı.
Bunları aldım sadece
Eki Görüntüle 2996326
Kızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
Ne güzel ciciler almışsın öyleİsmi Galiba Buldum ; İnci
İstedim ki Böyle; Emek Verilen; Kavuşması Zor Olan Bir Anlamı Olsun. Beklenen; sonunda kavuşunca özel olan.
Bu arada Gidip bebek mağazası gezdim
Allah'tan eve yakın Civil var.
Ağrı Filan Kalmadı.
Bunları aldım sadece
Eki Görüntüle 2996326
Geçmiş olsun canım, gün gün daha iyi olur hemen atlatırsın inşallah. Zor bir süreç yaşasan da yazdıkların ne kadar pozitif. Zaten modunu yüksek tutarsan daha kolay atlatıyormuşsunKızlar merhaba ben galiba omikron oldum belirtiler aynı ilk ablam sonra annem şimdide ben oldum hastaneye gitcek halim yok zaten hava çok kötü şimdilik gidemiyorum direk karantina yaptik kendimize ama annem o kadar iyi bakıyor ki şuanda çok rahatımbir iki gün sürüyor hastalık sadece ama baş ağrısı kemik ağrısından daha kotu parol içtikçe ateş terleme falan yapıyor isallah yarına daha iyi olacağım
Kızlar merhaba ben galiba omikron oldum belirtiler aynı ilk ablam sonra annem şimdide ben oldum hastaneye gitcek halim yok zaten hava çok kötü şimdilik gidemiyorum direk karantina yaptik kendimize ama annem o kadar iyi bakıyor ki şuanda çok rahatımbir iki gün sürüyor hastalık sadece ama baş ağrısı kemik ağrısından daha kotu parol içtikçe ateş terleme falan yapıyor isallah yarına daha iyi olacağım
Geçmiş olsun canım, gün gün daha iyi olur hemen atlatırsın inşallah. Zor bir süreç yaşasan da yazdıkların ne kadar pozitif. Zaten modunu yüksek tutarsan daha kolay atlatıyormuşsun
Aynen öyle iyi diyorum burda yakalandım kendi evimde asla atlatamazdım burda hasta olmayı bile özlemişim herşeyi getiriyor ovalıyor falanzaten ilaç verseler de onların ilacını içemeyeceksin Allahtan annen var yanında o sana bakarçabucak geçsin gitsin inşallah
Günaydın canım
Geçmiş olsun canım, biraz gözlemle kendiniKızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
Canım benim detaylı cumartesi günü. Yarın nasipse yollar açık olursa saat 12.30 da Antep e gidip yaptıracağım
canım yeni gördümKızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
ayy dünürüm geçmişler olsunnnnnKızlar merhaba ben galiba omikron oldum belirtiler aynı ilk ablam sonra annem şimdide ben oldum hastaneye gitcek halim yok zaten hava çok kötü şimdilik gidemiyorum direk karantina yaptik kendimize ama annem o kadar iyi bakıyor ki şuanda çok rahatımbir iki gün sürüyor hastalık sadece ama baş ağrısı kemik ağrısından daha kotu parol içtikçe ateş terleme falan yapıyor isallah yarına daha iyi olacağım
Benimm
Kuzu ben devlete detayliya geldim pek ümidim yok yinede allah'tan ümit kesilmezGünaydın
Miracelik16 baldan_madam kızlar saat kaçta randevularınız güzelce izleyin hasret giderin bebişlerinizle bakalım bugünün pozları kimden gelecek
Esra1648 geçmiş olsun canım
Günydın herkeseAynen öyle iyi diyorum burda yakalandım kendi evimde asla atlatamazdım burda hasta olmayı bile özlemişim herşeyi getiriyor ovalıyor falanve evet ilaç vermiyorlarmis annemler Gripinle atlatti ben parolle atlaticam inşaallah
Günaydın canım
Daha iyi sayılırım, gece uykusu diye bir şeyim kalmadı sürekli sola yatmaya çalışmaktan. Bir de burnum tıkanıyor şu aralar o da uyutmuyor uykusuzluk da migren getiriyor. Buna da şükür
Geçmiş olsun canım, biraz gözlemle kendini
Canım benim detaylı cumartesi günü. Yarın nasipse yollar açık olursa saat 12.30 da Antep e gidip yaptıracağım
baldan_madam güzel haberlerini bekliyoruz