- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Hayırlı olsun diyelim ozamanMerhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.
Bu başlık altında anneliğe ve bebeklerimize dair her şeyi konuşacağız.
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz.
Kısaca kendi hamilelik sürecimden bahsetmek istiyorum.
30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.
Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Aradan 3,5 ay geçince tekrar hamile olduğumu öğrendim. ❤
Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum.
Burada hep birlikte heyecanınızı paylaşmaya ne dersiniz?
Oh beeeeMerhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.
30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.
Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.
Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum.
Hayırlı uğurlu olsun tatlımMerhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.
selamlar♥
topik hayırlı olsun
ben belki ikizlere yetiştiremem boğa olabilirerken doğuyor çünkü benimkiler
aranıza katılsam caiz midir?
Aleyküm selam hoşgeldin canımSelamlar herkeseyerimdeyim
Aleyküm selamselamlar♥
topik hayırlı olsun
ben belki ikizlere yetiştiremem boğa olabilirerken doğuyor çünkü benimkiler
aranıza katılsam caiz midir?
Ay zaten yok deseniz de hayatta gitmezdim başka yere.
Çoğumuzun öyle bir ihtimali var canım.
Hiç sorun değil, aramıza katılmak isteyen herkese kapımız açık.
.
Seni sevmeyen ölsün yahuuAy zaten yok deseniz de hayatta gitmezdim başka yere
Beni böyle sevin
Benim de yengeç gözüküyor ama yüksek ihtimal ikizler olur gibiMerhaba, benimki de ya ikizler ya da yengeç olacak ama içime ikizler olacakmış gibi doğuyor