2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar merhabalar🥰
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktordan geldim ben. Herşey yolunda çok şükür çok sağlıklı bebeğim🙏🏻🥰😍
Yarım saat sürdü. Sata göre 20+6 yım ultrasonda 21+5 çıktı. 424 gram, 24.5 cm boyunca bir kızçem var😍🥰
Eli hep yüzündeydi fotolarda ama bir kaç tane alabildik. Ekliyorum🙏🏻🧿

çok şükür🙏🧡🧡

bu fotodaki serçe parmak mı ya o havadaki
ben bunu halaya davet olarak alıyorum ve memnuniyetle kabul ediyorum 😂🧡🧡

Kızlar merhabalar🥰
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktordan geldim ben. Herşey yolunda çok şükür çok sağlıklı bebeğim🙏🏻🥰😍
Yarım saat sürdü. Sata göre 20+6 yım ultrasonda 21+5 çıktı. 424 gram, 24.5 cm boyunca bir kızçem var😍🥰
Eli hep yüzündeydi fotolarda ama bir kaç tane alabildik. Ekliyorum🙏🏻🧿
Ay Allah'ım burnuşuna bak, fındık burunlu😍 maşallah, subhanallah fıstığa kocaman olmuş😎💕🦄

Günaydın canım.
Ben sağa da yatıyorum arada, hatta sırt üstü bile yatıyorum biraz.
6.aydan sonra daha dikkat edicem.

Burun tıkanıklığına hava nemlendirici çok iyi geliyo, aklında bulunsun. 👌🏻

.
Kuzum zaten onunla uyuyorum o da olmasa sanırım boğulacagim uyurken 🤷‍♀️
Ben uykudan uyanıyorum sola dönmek için paranoyak mi oldum ne 🤣

İyi akşamlar herkese🙋🏼‍♀️ Amazon’da bebek ürünlerinde indirimler var ben biraz alışveriş yaptım👼🏻 Hatta chicco bebek arabalarının da fiyatları güzeldi ama aldığım için çok incelemedim. Pompa, biberon, emzik, göğüs pedi, alt değiştirme örtüsü ve bebek pamuğu aldım🤩

Benim detaylı pztsiydi, yazmıştım detayları geçmiş sayfalarda var ☀️bir daha ki 3-4 hafta sonra🤗😍💜
Aa görmedim. Bu hafta yoğundu çok 4-5 gün giremedim hiç. 15 sayfa kadar kaçırmışım. Okuycam ilk fırsatta😍
3-4 hafta da çok yaa insan dayanamıyor. Benim cumaya da normal kontrolüm var. Detaylıdan 1 hafta sonra da bana gel demişti doktorum😍 iyi olacak üst üste görmek🥰😍

İyi akşamlar herkese🙋🏼‍♀️ Amazon’da bebek ürünlerinde indirimler var ben biraz alışveriş yaptım👼🏻 Hatta chicco bebek arabalarının da fiyatları güzeldi ama aldığım için çok incelemedim. Pompa, biberon, emzik, göğüs pedi, alt değiştirme örtüsü ve bebek pamuğu aldım🤩

Çok iyi, hemen bakalım canım. 👌🏻

Ben de az önce sabahlık aldım. Fotoda beyaz görünüyor ama ekru normalde.

30AE131F-E097-44B9-8F95-A6E994D8A618.jpeg
B6055E91-28A4-4ED9-993E-5BFC57DF7462.jpeg

Çok sade ve zarif. Ben de böyle sade ve temiz görünümlü parçaları çok beğeniyorum. Lohusa takımlarının ve sabahlıkların çoğu bana alışık olmadığım için çok süslü geliyor😌 güzel günlerde giy canım🥰

Çok teşekkür ederim canım. Ben de çok fazla dantelli falan sevmiyorum. 🙈

Normalde yazın saten sabahlık çok kullanırım ama hep desenli. Onlar da hastaneye gider mi bilemedim. 😉

Kışın polar sabahlık veya hırka kullanıyorum hep. Çok rahat oluyo.

.

X