- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.101
Günaydın
Oyyyy havucum benimmmmm
Maşallah
Zaten gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum tuvalete kalkmazsam da diğer tarafa yatmissam vicdanım beni uyandırıyor sanırımHadi yaa, neyse az kaldı.
Kış bitince rahatlarsın biraz.
Kız uykundan niye uyanıyorsun?
.
İyi akşamlar herkeseAmazon’da bebek ürünlerinde indirimler var ben biraz alışveriş yaptım Hatta chicco bebek arabalarının da fiyatları güzeldi ama aldığım için çok incelemedim. Pompa, biberon, emzik, göğüs pedi, alt değiştirme örtüsü ve bebek pamuğu aldım
Çok sade ve zarif. Ben de böyle sade ve temiz görünümlü parçaları çok beğeniyorum. Lohusa takımlarının ve sabahlıkların çoğu bana alışık olmadığım için çok süslü geliyorgüzel günlerde giy canım
Herkese günaydınlar.
Bugün tam yarıya ulaştık.
20+0 olduk.
140 gün geçmiş ve 140 gün kalmış.
Eki Görüntüle 2997100
.
kutlama zamanı
Kızlar hala bebek arabası almayan varsa KK’da bir inceleme sayfası buldum.
Bir bakın isterseniz.
En İyi Bebek Arabası Tavsiyesi 2022 En Çok Tercih Edilenler
Yeni (veya yakında) bir anne veya baba olarak, yapılacaklar listenizde çocuğunuz için en iyi bebek arabasını arıyorsanız 2022 yılında en çok tercih edilen en iyi bebek arabası modellerini sizler için araştırdık. Öncelikle güvenlikwww.kadinlarkulubu.com
.
Chicco Klasik Göğüs Pompası Chicco Klasik Göğüs Pompası : Amazon.com.tr: Bebekgünaydıınn
indirimli gördüklerini linklesene aldıklarını
Chicco Klasik Göğüs Pompası Chicco Klasik Göğüs Pompası : Amazon.com.tr: Bebek
Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi 36 Adet Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi 36 Adet : Amazon.com.tr: Bebek
Fırsat: Chicco NaturalFeeling Cam Biberon 0 Ay+ (150 ml) Chicco NaturalFeeling Cam Biberon 0 Ay+ (150 ml) : Amazon.com.tr: Bebek
Günün fırsatı: Chicco PhysioForma Soft Silikon Emzik (0-6 Ay) Chicco PhysioForma Soft Silikon Emzik (0-6 Ay) : Amazon.com.tr: Bebek
Wee Baby T0000256 Bebek Bakim, Beyaz Wee Baby T0000256 Bebek Bakim, Beyaz : Amazon.com.tr: Bebek
BABYJEM 8699203910173 Çok Fonksiyonlu Bebek Ürünleri, Çok Renkli BABYJEM 8699203910173 Çok Fonksiyonlu Bebek Ürünleri, Çok Renkli : Amazon.com.tr: Moda
Philips Avent SCF244/20 Ultra Air Emzik 0-6 ay Erkek - Renkli Philips Avent SCF244/20 Ultra Air Emzik 0-6 ay Erkek - Renkli : Amazon.com.tr: Bebek
Fırsat: BUBCHEN Bebek Kremi Kavanoz 150 ML 1 Paket BUBCHEN Bebek Kremi Kavanoz 150 ML 1 Paket : Amazon.com.tr: Bebek
Canancığım güle güle kullan, hayırlı olsunÇok teşekkür ederim canım. Ben de çok fazla dantelli falan sevmiyorum.
Normalde yazın saten sabahlık çok kullanırım ama hep desenli. Onlar da hastaneye gider mi bilemedim.
Kışın polar sabahlık veya hırka kullanıyorum hep. Çok rahat oluyo.
.
Tatlım öncelikle aldıklarını güle güle kullanChicco Klasik Göğüs Pompası Chicco Klasik Göğüs Pompası : Amazon.com.tr: Bebek
Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi 36 Adet Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi 36 Adet : Amazon.com.tr: Bebek
Fırsat: Chicco NaturalFeeling Cam Biberon 0 Ay+ (150 ml) Chicco NaturalFeeling Cam Biberon 0 Ay+ (150 ml) : Amazon.com.tr: Bebek
Günün fırsatı: Chicco PhysioForma Soft Silikon Emzik (0-6 Ay) Chicco PhysioForma Soft Silikon Emzik (0-6 Ay) : Amazon.com.tr: Bebek
Wee Baby T0000256 Bebek Bakim, Beyaz Wee Baby T0000256 Bebek Bakim, Beyaz : Amazon.com.tr: Bebek
BABYJEM 8699203910173 Çok Fonksiyonlu Bebek Ürünleri, Çok Renkli BABYJEM 8699203910173 Çok Fonksiyonlu Bebek Ürünleri, Çok Renkli : Amazon.com.tr: Moda
Philips Avent SCF244/20 Ultra Air Emzik 0-6 ay Erkek - Renkli Philips Avent SCF244/20 Ultra Air Emzik 0-6 ay Erkek - Renkli : Amazon.com.tr: Bebek
Fırsat: BUBCHEN Bebek Kremi Kavanoz 150 ML 1 Paket BUBCHEN Bebek Kremi Kavanoz 150 ML 1 Paket : Amazon.com.tr: Bebek
Canancığım güle güle kullan, hayırlı olsun
Ben de tam tersi süslü şeyleri severim. Sadede olsun bi kaç tane ama ağırlıklı süslü olmalı
Bi kaç tane baktım da henüz almadım, şöyle kolları dantelli zarif modeller bakıyorum, denk gelirseniz benimle de paylaşın kızlarrrr
Amazon türkiye olduğu için gümrük olayı yok canım, ben prime üyesiyim geçen hafta kedime mama aldım ertesi gün geldi. En geç 3 güne geliyor diyeyim. Elektronik de aldım mesela kahve makinası hiç sorun yaşamadım, satıcı başka olursa amazon aracılığıyla iletişime geçebiliyorsun , satıcı amazonsa zaten hiç sorun yok. İade süreci sorunsuz işliyor, en sevdiğim yanı da paketlemeleri çok özenli oluyorTatlım öncelikle aldıklarını güle güle kullanAmazon'dan hiç alışveriş yapmadım, ürünler kaç güne geliyor? İade vb. süreçler nasıl biraz bilgi verirmisin?
Sağolasın kuzum, amazondan aldıklarına baktım, göğüs pompası manuel değil mi? Bunların şarjıları mı iyi bu şekilde olan mı?Amazon türkiye olduğu için gümrük olayı yok canım, ben prime üyesiyim geçen hafta kedime mama aldım ertesi gün geldi. En geç 3 güne geliyor diyeyim. Elektronik de aldım mesela kahve makinası hiç sorun yaşamadım, satıcı başka olursa amazon aracılığıyla iletişime geçebiliyorsun , satıcı amazonsa zaten hiç sorun yok. İade süreci sorunsuz işliyor, en sevdiğim yanı da paketlemeleri çok özenli oluyor
Ben de ikisi arasında çok kaldım ama ilk aşama için fiyatı uygun diye manuel aldım. Bununla başaramazsam eczanelerden hastane tipi kiralamayı düşünüyorum. İhtiyacıma göre ilerleyeceğim daha doğrusuSağolasın kuzum, amazondan aldıklarına baktım, göğüs pompası manuel değil mi? Bunların şarjıları mı iyi bu şekilde olan mı?
Maşallah yarıladık bakalım yoluHerkese günaydınlar.
Bugün tam yarıya ulaştık.
20+0 olduk.
140 gün geçmiş ve 140 gün kalmış.
Eki Görüntüle 2997100
.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin nasılsın şimdi yeni gördüm ben dahaKızlar merhaba ben galiba omikron oldum belirtiler aynı ilk ablam sonra annem şimdide ben oldum hastaneye gitcek halim yok zaten hava çok kötü şimdilik gidemiyorum direk karantina yaptik kendimize ama annem o kadar iyi bakıyor ki şuanda çok rahatımbir iki gün sürüyor hastalık sadece ama baş ağrısı kemik ağrısından daha kotu parol içtikçe ateş terleme falan yapıyor isallah yarına daha iyi olacağım
Geçmiş olsun hafif geçsin inşallah varmı belirti sendeKızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim