- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.021
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Akşamdan beri geçmeyen baş ağrım var
Şimdi tülbent ile sardım bakalım uyuyabilecek miyim
Başka önerisi olan var mı?
senin çifte kavunAn itibariyle Biz kavun kadar olduk
Sizin bebişler hangi boyutta
geçmiş olsun canımKızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
Kızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
Hahaha daha kış kavunu var ilerdesenin çifte kavun
uygulamanın biri nar biri mango diyoren irisinden mangoyu seçtim
Geçmiş olsun hemen kendini kaptırma. Kendini muhafaza et bakalım temas etme zaten allah korusun varsa da kendini belli eder o şekilde test yaparsın şu an kendini strese koyma varsa bile evde tedbir alacaksın vitaminlerKızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
Tesekkürler canım yok ben iyiyim sadece mevsimsel alerji yüzünden hapsırık ve burun akıntısı vargeçmiş olsun canım
Belirti gösteriyorsan git ama seni panik yapacaksa kendini de iyi hissediyorsan gitme
2 asım var bende bir sorun yok insallah ası ise yararGeçmiş olsun hemen kendini kaptırma. Kendini muhafaza et bakalım temas etme zaten allah korusun varsa da kendini belli eder o şekilde test yaparsın şu an kendini strese koyma varsa bile evde tedbir alacaksın vitaminler
İsmi Galiba Buldum ; İnciAhh Turna ne güzel bir isim
Günaydın canım benimde dün hafifti bugün bir uyandım aman Allahım migren. Şu an çıldırıyorum ne yapsam diye
Bizimki dün patatesti. Bugün oldu domates.An itibariyle Biz kavun kadar olduk
Ben iyiyim canım
İsmi Galiba Buldum ; İnci
İstedim ki Böyle; Emek Verilen; Kavuşması Zor Olan Bir Anlamı Olsun. Beklenen; sonunda kavuşunca özel olan.
Bu arada Gidip bebek mağazası gezdim
Allah'tan eve yakın Civil var.
Ağrı Filan Kalmadı.
Bunları aldım sadece
Eki Görüntüle 2996326
Benimki mangoymuşAn itibariyle Biz kavun kadar olduk
Canım aşılı olmana ve iyi hissetmene sevindim. Stres olmuşsundur eminim ama test olsan da olmasan da sonuçta önlemlerin aynı olacak. Ayrı oda, havlu, bardak tabak, bol meyve sebze, bol su, takviye vitamin. Bir de doktoruna danışabilirsin eğer kan sulandırıcı kullanmıyorsan, kan sulandırıcı hamilelerde önemli diye biliyorum.Kızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
Aayy İnci ismini çok çok severim, hatta kızım olsa benim de listemde vardıİsmi Galiba Buldum ; İnci
İstedim ki Böyle; Emek Verilen; Kavuşması Zor Olan Bir Anlamı Olsun. Beklenen; sonunda kavuşunca özel olan.
Bu arada Gidip bebek mağazası gezdim
Allah'tan eve yakın Civil var.
Ağrı Filan Kalmadı.
Bunları aldım sadece
Eki Görüntüle 2996326
Benim göbek 10 metre ilerde el sallıyor burdayim diyeBenimki mangoymuşgöbek de iyice belirdi artık
.
Bizimki dün patatesti. Bugün oldu domates.
Domates daha küçük değil miydi ya
.
İnşallah kuzum
Eeee kızlar anlatın bakalım nasıl bişimiş ikizler annesi olmak
Eeee kızlar anlatın bakalım nasıl bişimiş ikizler annesi olmak