2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
Geçmiş olsun hemen kendini kaptırma. Kendini muhafaza et bakalım temas etme zaten allah korusun varsa da kendini belli eder o şekilde test yaparsın şu an kendini strese koyma varsa bile evde tedbir alacaksın vitaminler

Geçmiş olsun hemen kendini kaptırma. Kendini muhafaza et bakalım temas etme zaten allah korusun varsa da kendini belli eder o şekilde test yaparsın şu an kendini strese koyma varsa bile evde tedbir alacaksın vitaminler
2 asım var bende bir sorun yok insallah ası ise yarar

Ahh Turna ne güzel bir isim

Günaydın canım benimde dün hafifti bugün bir uyandım aman Allahım migren. Şu an çıldırıyorum ne yapsam diye
İsmi Galiba Buldum ; İnci
İstedim ki Böyle; Emek Verilen; Kavuşması Zor Olan Bir Anlamı Olsun. Beklenen; sonunda kavuşunca özel olan.

Bu arada Gidip bebek mağazası gezdim
Allah'tan eve yakın Civil var.
Ağrı Filan Kalmadı.
Bunları aldım sadece

inci çok güzel bana hep uçurtmayı vurmasınlar filmini hatırlatır çok güzel filmdi, inci de çok güzel isim
pembişlere de başlanmış

An itibariyle Biz kavun kadar olduk

Sizin bebişler hangi boyutta
Benimki mangoymuş göbek de iyice belirdi artık
Kızlar eşim pozitif çıktı ya bende teste gitmeli miyim
Canım aşılı olmana ve iyi hissetmene sevindim. Stres olmuşsundur eminim ama test olsan da olmasan da sonuçta önlemlerin aynı olacak. Ayrı oda, havlu, bardak tabak, bol meyve sebze, bol su, takviye vitamin. Bir de doktoruna danışabilirsin eğer kan sulandırıcı kullanmıyorsan, kan sulandırıcı hamilelerde önemli diye biliyorum.
Aayy İnci ismini çok çok severim, hatta kızım olsa benim de listemde vardı aldıkların da şahane, ağrı da geçti gitti oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…