- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 30
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.081
tamam da gittiğin doktor muayene etmedi mi yine de :)Açlık başına vurdu sanırım14 şubata gün verdiler ya deli kız
Kızlar merhabalar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktordan geldim ben. Herşey yolunda çok şükür çok sağlıklı bebeğim
Yarım saat sürdü. Sata göre 20+6 yım ultrasonda 21+5 çıktı. 424 gram, 24.5 cm boyunca bir kızçem var
Eli hep yüzündeydi fotolarda ama bir kaç tane alabildik. Ekliyorum♥
Yok canım sadece yönlendirditamam da gittiğin doktor muayene etmedi mi yine de :)
Ay Allah'ım burnuşuna bak, fındık burunluKızlar merhabalar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktordan geldim ben. Herşey yolunda çok şükür çok sağlıklı bebeğim
Yarım saat sürdü. Sata göre 20+6 yım ultrasonda 21+5 çıktı. 424 gram, 24.5 cm boyunca bir kızçem var
Eli hep yüzündeydi fotolarda ama bir kaç tane alabildik. Ekliyorum♥
Benim yerime de yüzüstü yatEvet, ben de özellikle sabah uyanınca sağa dönüyorum hemen.
Hatta yüz üstü bile yatıyorum.
Yaaaa, demek hareketler başladı.
.
Benim yerime de yüzüstü yat
Çok güzelmiş canancım teşekkürler. Ben de çok beğendim♥
Sizleri hemen piste alalımçok şükür
bu fotodaki serçe parmak mı ya o havadaki
ben bunu halaya davet olarak alıyorum ve memnuniyetle kabul ediyorum
Sağol tatlımAy Allah'ım burnuşuna bak, fındık burunlumaşallah, subhanallah fıstığa kocaman olmuş
Sizleri hemen piste alalım
Sağol tatlımsenin kontrol ne zaman?
Kuzum zaten onunla uyuyorum o da olmasa sanırım boğulacagim uyurkenGünaydın canım.
Ben sağa da yatıyorum arada, hatta sırt üstü bile yatıyorum biraz.
6.aydan sonra daha dikkat edicem.
Burun tıkanıklığına hava nemlendirici çok iyi geliyo, aklında bulunsun.
.
Aa görmedim. Bu hafta yoğundu çok 4-5 gün giremedim hiç. 15 sayfa kadar kaçırmışım. Okuycam ilk fırsattaBenim detaylı pztsiydi, yazmıştım detayları geçmiş sayfalarda varbir daha ki 3-4 hafta sonra
Kuzum zaten onunla uyuyorum o da olmasa sanırım boğulacagim uyurken
Ben uykudan uyanıyorum sola dönmek için paranoyak mi oldum ne
İyi akşamlar herkeseAmazon’da bebek ürünlerinde indirimler var ben biraz alışveriş yaptım Hatta chicco bebek arabalarının da fiyatları güzeldi ama aldığım için çok incelemedim. Pompa, biberon, emzik, göğüs pedi, alt değiştirme örtüsü ve bebek pamuğu aldım
Çok sade ve zarif. Ben de böyle sade ve temiz görünümlü parçaları çok beğeniyorum. Lohusa takımlarının ve sabahlıkların çoğu bana alışık olmadığım için çok süslü geliyorÇok iyi, hemen bakalım canım.
Ben de az önce sabahlık aldım. Fotoda beyaz görünüyor ama ekru normalde.
Eki Görüntüle 2997047 Eki Görüntüle 2997048
Çok sade ve zarif. Ben de böyle sade ve temiz görünümlü parçaları çok beğeniyorum. Lohusa takımlarının ve sabahlıkların çoğu bana alışık olmadığım için çok süslü geliyorgüzel günlerde giy canım
GünaydınHerkese günaydınlar.
Bugün tam yarıya ulaştık.
20+0 olduk.
140 gün geçmiş ve 140 gün kalmış.
Eki Görüntüle 2997100
.
GünaydınHerkese günaydınlar.
Bugün tam yarıya ulaştık.
20+0 olduk.
140 gün geçmiş ve 140 gün kalmış.
Eki Görüntüle 2997100
.