2022 ikizler burcu anneleri

Lökosit mik yazan kısım benim 28 senin orada değer çıkmamış ama anladım canım 2+ olan yer sende de 3+ zaten negatif olması gereken bişey bizde pozitif çıkmış

İnşallah geçer de başka antibiyotik kullanmamız gerekmez Yazarım ben süreci sen de yazarsan sevinirim.

Çok geçmiş olsun özellikle budönemde enfeksiyona çok açık oluyoruz kustuğum zaman bende de lökosit ve keton pozitif çıkmıştı. Tekrar yaşamayız inşallah

Sen nasıl kurtuldun canım peki?
Ben ciddi bir şekilde üşüttüm sanırım aşırı kusmam oldu o sabah çok afedersin canım bir de küçük çocuklarla çalıştığım için kaçınılmaz oldu doktora gittim serum verildi o gün içerisine vitamin takviye vs. eklendi Doktorum ekstra vajinal fitil yazdı ben kullanmadım kendimi iyi hissettim çok fazla yüklenmek istemedim idrar yanma vs yoktu istahım da yoktu sonra beslenmeme vs dikkat ettim dinlendim bir de bol bol izinliydim o süre evde yattım iş bile yapmadım gerekmedikçe. Ayaklarını sıcak tut özellikle idrarda yanma idrar yolu enfeksiyonu da olabilir evde imkanın varsa lavabonu tek kullanmaya çalış iç çamaşırlarını tek başına yüksek derecede yıka mümkünse ütüle canım tez vakitte iyileş inşallah

Geçmiş olsun canım uzunca yazmışsın teşekkür ederim yanma şu an yok bende de. Ayağı sıcak tutup bolca su içiyorum bakalım umarım bir sonraki tahlilde gitmiş olur

ay bu fiyatlar ne böyle.
artık bebemize bir şey alamayacağız

ama bunun renklerine bayıldımmmmmmmmmmmm

aman allahım çok güzeller.
güzel günler de giysin inşallah :)

Çok teşekkür ederim kuzum.
Gerçekten H&M’nin fiyatlar dudak uçuklatıyor.

Böyle değildi yaa, ya da mağaza ve online olarak fiyatlar değişiyor. Bi de gidip bakmak lazım.

.

Olur olur, çok güzel olur.
Kız kardeşimin de 3.kızı oldu, 3 aylık şu an.
Büyükler 2 gündür bende kalıyo. O kadar özlüyorlar ki bebişi, ger gün görüntülü konuşup telefondan seviyorlar kardeşlerini.

.

Allah kolaylık versin canım. İnşallah en yakın zamanda eşinle birbirinize kavuşursunuz.

Tezinde de kolaylıklar dilerim, su gibi aksın yazdıkların. Danışmanın hiiiiiiiç sorun çıkarmasın inşallah. Jüri zamanı haber ver, dua edelim hep birlikte.

Kontrol sonrası güzel haberlerini bekliyoruz.

.

Yaaaa, çok geçmiş olsun canım.
Tam hastalık havaları, çok dikkat etmek lazım.

.

ayyy ben donarım
hiç üşümeyenlerin önünde saygı ile eğiliyorum valla
Çok teşekkür ederin rollercoaster cığım, yarın 10:45'te çıkınca muhakkak yazarım. Umarım arabam kaymadan giderim, o kadar kar var ki
güzel haberlerini bekliyoruzzz
Çok teşekkür ederim kuzum.
Gerçekten H&M’nin fiyatlar dudak uçuklatıyor.

Böyle değildi yaa, ya da mağaza ve online olarak fiyatlar değişiyor. Bi de gidip bakmak lazım.

.
ben H&M protesto ediyordum fahiş fiyatları yüzünden, etmeye devam edeceğim sanırım ahfakdja :) :)

Hala aynı benim yanma ve acı durumu inş hemen geçer ya ben de yazarım cnm umarım kullanmamız gerekmez başka ilaç
Çok geçmiş olsun özellikle budönemde enfeksiyona çok açık oluyoruz kustuğum zaman bende de lökosit ve keton pozitif çıkmıştı. Tekrar yaşamayız inşallah
Çok sağol cnm soğuklardan oldu sanırım ayaklarımı üşütmüş olabilirim. İnş bi an çnxe geçer ve bi daha olmaz
Yaaaa, çok geçmiş olsun canım.
Tam hastalık havaları, çok dikkat etmek lazım.

.
Çok sağol cnm bundan sonra daha dikkatli olucam normalde bünyem sağlamdır. Ama demekki bu dönemde hassas oluyoruz.

Günaydınnnn buz gibi bir Ankara sabahı var ❄❄❄
Benim minnoş kızım iki gündür alt karnımı fena ağrıtıyor soğuklarında etkisi var sanırım
ve ben bu sabah ciddi ciddi hissediyorum iki kez üst üste pıt pıt etti
bu bağırsak değil eminim
SanatkarSeyyah EzgininAnnesi kavuşma günü güzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…