2022 ikizler burcu anneleri

Hayır bilemedin kocalara hizmet etmekten telefonu elimize alamıyoruz
kız bırak elini bile sürme yapsın :)
doğru yoldasın bravo ahhahah :)
Offf sorma o bizde de var. Kendim yapsam daha iyiydi deyip geçiyorum işin başına malesef Mutfak işi de tamamen bende. Bakalım kaçıncı aya kadar dayanabileceğiz ev işlerine
işte ben en başında verdim bu yemek eğitimini :)
evlendiğimiz ilk gün hadi gel beraber yapa yapa öğrenelim dedim. o gün bugündür tek girmem beni de geçti mutfakta.
şimdi çok nadir elimi sürüyorum :)
prensesler gibiydim ben annemin evinde diyor hahahahahaha :) :) :)

günaydın işe gidenler
günaydın canım❄☃❄
ankarada ana yollar açık ama ara yolların canı çıkmış
arabaya güvenemedik kayar mayar diye taksiyle geldim bende
günaydın özel sektör mağduru arkadaşlarım.
ben de o mağdurlardanım.
bursa da 2 gün idari izin var. ama benim işime aramıyor. özel sektörde çalışan hamileler can taşımıyor sanki

heh işte o benim.
37ye kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah Atlasta izin verirse

heh işte o benim.
37ye kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah Atlasta izin verirse
ben doğumdan sonra calısmayacagım o yüzden kendime moral veriyorum her sey kızıma güzel bir gelecek için :) 32 yi iple cekiyorum allah sana sabır versin

günaydınn

üff evet yaa bari evden çalışsınlar
ah keşke.
elektrikle alakalı kesintiden umudum vardı mail atmışlar bir gün seçin diye.
patron gelince söyledik. çalışmaya devam dedi. eğer keserlerse evlere gideriz dedi adjkashdjakd :)
özel sektörün canı cehenneme demeden edemiyor insan :)

aaa kilo mu ne saçma :)
allahım daha neler duyacağız acaba
Miracelik16 sen randevu alabildin mi o gün saat 4te
Yok alamadim walla hepsi kapalı
Cuma gününe şimdilik randevu aldım her gün bakıyorum ilerdeki tarihi bulursam cuma olan randevuyu iptal ederim yine gittiğimde memnun olmazsam özele giderim

Merhaba kızlar,

Türkiye'nin her yeri bembeyaz Aksaray'da öyle
Hepiniz ne güzel alışverişler yaptınız öyle, harika şeyler aldınız. Hepiniz güle güle giydirin ben daha hiç bir şey almadım. .Eşim başka şehirde çalışıyor o nedenle 24. haftadan sonra izne çıktığımda yanına gidip ordan almayı planlıyorum, inşallah.

Bir de ben doktora tezi yazıyorum ve bebiş doğmadan bitirip savunma yapmam gerekiyor. Bu nedenle okul dışındaki vakitlerde sürekli pc başında otur otur belim ağrıyor, umarım bebişe bir etkisi olmuyordur.

Yarın detaylımız var bakalım bebiş ne alemde :) En son gittiğimde 10 Ocaktı 21-22 cmdi, 350 gramcıktı :) Acaba büyüdü mü :)
Yarın başka randevusu olan var mı?

ayy maşallahhhh
bu gramajlar beni çok güldürüyor hahaha

Teşekkür ederiz canım inşallah sağlıkla giydirmek nasip olsun ablalardan çok bişey saklamamıştım ben hatıra bi kaç parçam vardı sadece ama yeni bişeyler almakta hoşuma gitmiyor değil
çok güzeller güle güle giysin kelebek

ablası olması ne büyük şans doğar doğmaz hem çok yakın arkadaşı hem de extra bir gardrobu var
Sağol canım inşallah evet nasio olursa ıkı ablası olucak kızçemin 3 kız anası olarak bundan sonraki görev kızçeleri süslemek ablalarla arası olucak biraz yaş olarak gardrop paylaşırlarmı bilmiyorum görücez bakalım

ay bu fiyatlar ne böyle.
artık bebemize bir şey alamayacağız

ama bunun renklerine bayıldımmmmmmmmmmmm

aman allahım çok güzeller.
güzel günler de giysin inşallah :)

ay bu fiyatlar ne böyle.
artık bebemize bir şey alamayacağız

ama bunun renklerine bayıldımmmmmmmmmmmm

aman allahım çok güzeller.
güzel günler de giysin inşallah :)
Sağol canım hoşbuldum şükür iyiyim ya biraz halsizlik devam ediyor oda geçer bakalım dayanamadım bende alıyım evladıma iki parça dedim kendimi tutmaya çalışıyorum daha önce ilk bebeğimde çok gereksiz şeyler aldım özendim 3 aylık jean pantolon almışım 6 aylık mont falan tabi hiç biri giyilmeden kaldı babet ayakkabılar yürümeyen çocuğa şimdi hiç bakmıyorum o taraflara

kolaylıklar dilerim inşallah tezin de istediğin gibi olur

yarın senin detaylın var EzgininAnnesi de cinsiyet öğrenecek inşallah bakalım

ben sadece müslinli yakalık aldım :)
bolca ıslak mendil ve anne çocuk çantası aldım.
diğer her şey olduğu gibi duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…