-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
kız bırak elini bile sürme yapsın :)Hayır bilemedin kocalara hizmet etmekten telefonu elimize alamıyoruz
doğru yoldasın bravo ahhahah :)YaaaHani biz pirensestik. Valla ben ağrım var aşağı baskı yapio vs diyerek herşeyi yaptırıyorum Kolay mı öyle bebeği ben taşıycam keyfini o sürecek Yok öyle dünya
Edicem valla canım. Korkuyorum ama cinsiyet merakı beni ele geçirdi
işte ben en başında verdim bu yemek eğitimini :)Offf sorma o bizde de var. Kendim yapsam daha iyiydi deyip geçiyorum işin başına malesefMutfak işi de tamamen bende. Bakalım kaçıncı aya kadar dayanabileceğiz ev işlerine
ooo pilav zordur.ahahaa ben pilavı da öğrettim
günaydın işe gidenler
günaydın özel sektör mağduru arkadaşlarım.günaydın canım❄☃❄
ankarada ana yollar açık ama ara yolların canı çıkmış
arabaya güvenemedik kayar mayar diye taksiyle geldim bende
heh işte o benim.doğum sonrası izin daha fazla olsun diye 37 yi bekleyenlerde var
kendimde hiç o performansı göremiyorum şükür şuanlık bi sıkıntım yok ama Gün içinde illaki bi sırtımı belimi bacaklarımı dinlendirmek istiyorum keşke şöyle yarım saat olsun uzanacak bir yer olsa ama işyerleri hiç kadın çalışandan yana değil maalesef
günaydın özel sektör mağduru arkadaşlarım.
ben de o mağdurlardanım.
bursa da 2 gün idari izin var. ama benim işime aramıyor. özel sektörde çalışan hamileler can taşımıyor sanki
ben doğumdan sonra calısmayacagım o yüzden kendime moral veriyorumheh işte o benim.
37ye kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah Atlasta izin verirse
ah keşke.günaydınn
üff evet yaa bari evden çalışsınlar
amin kuzucum :)ben doğumdan sonra calısmayacagım o yüzden kendime moral veriyorumher sey kızıma güzel bir gelecek için :) 32 yi iple cekiyorum allah sana sabır versin
ay inşallahhh rabbim saglıkla gelsinler deamin kuzucum :)
az kaldı çocuğu bitti azı kaldı öyle düşün :)
amin inşallah canımay inşallahhh rabbim saglıkla gelsinler de
Ayy stresten öleceğime 1 saatimi heba ederim pataklı pataklı ölmem en azındankız bırak elini bile sürme yapsın :)
.
Yok alamadim walla hepsi kapalıaaa kilo mu ne saçma :)
allahım daha neler duyacağız acaba
Miracelik16 sen randevu alabildin mi o gün saat 4te
ayy maşallahhhhMerhaba kızlar,
Türkiye'nin her yeri bembeyaz Aksaray'da öyle
Hepiniz ne güzel alışverişler yaptınız öyle, harika şeyler aldınız. Hepiniz güle güle giydirinben daha hiç bir şey almadım. .Eşim başka şehirde çalışıyor o nedenle 24. haftadan sonra izne çıktığımda yanına gidip ordan almayı planlıyorum, inşallah.
Bir de ben doktora tezi yazıyorum ve bebiş doğmadan bitirip savunma yapmam gerekiyor. Bu nedenle okul dışındaki vakitlerde sürekli pc başında otur otur belim ağrıyor, umarım bebişe bir etkisi olmuyordur.
Yarın detaylımız var bakalım bebiş ne alemde :) En son gittiğimde 10 Ocaktı 21-22 cmdi, 350 gramcıktı :) Acaba büyüdü mü :)
Yarın başka randevusu olan var mı?
Teşekkür ederiz canım inşallah sağlıkla giydirmek nasip olsun ablalardan çok bişey saklamamıştım ben hatıra bi kaç parçam vardı sadece ama yeni bişeyler almakta hoşuma gitmiyor değilCıvıl cıvıl renkler canım, harika.
Güzel günlerde giysin fıstık.
Ohhhh, en güzeli ablalardan kalan.
Bizim minik adama da kız kuzenlerinden gelicek bir iki şey.
3’ü de kız olduğu için pek şanslı değiliz, fırfırlı çiçekli kıyafetleri maalesef giydiremeyeceğim.
Ama tek üst pembe, tek alt pembe olanları giydirmeyi düşünüyorum açıkçası.
Çünküüüüü renklerin cinsiyeti yoktur.
.
Sağol canım inşallah evet nasio olursa ıkı ablası olucak kızçemin 3 kız anası olarak bundan sonraki görev kızçeleri süslemekçok güzeller güle güle giysin kelebek
ablası olması ne büyük şansdoğar doğmaz hem çok yakın arkadaşı hem de extra bir gardrobu var
çocuk doğmasına yakın ne dicen acaba hahahah :)
merhaba canım. ben de rahim büyümesi zannediyordum doktoruma söyledim idrar tahlili vermemi istedi. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. istersen de sağlık ocağından bir idrar ve kültür ver. ihmal etmeye gelmez.
idrar yolu enfeksiyonu çıkarsan da korkma hemen geçebilen bir şey
hoş geldin canım :)
evet buralardayız biz :) duyanlar duymayanlara söylesin :) :)
çok çok geçmiş olsun canım şu an da nasıl hissediyorsun kendini
ay bu fiyatlar ne böyle.
artık bebemize bir şey alamayacağız
ama bunun renklerine bayıldımmmmmmmmmmmm
aman allahım çok güzeller.
güzel günler de giysin inşallah :)
çocuk doğmasına yakın ne dicen acaba hahahah :)
merhaba canım. ben de rahim büyümesi zannediyordum doktoruma söyledim idrar tahlili vermemi istedi. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. istersen de sağlık ocağından bir idrar ve kültür ver. ihmal etmeye gelmez.
idrar yolu enfeksiyonu çıkarsan da korkma hemen geçebilen bir şey
hoş geldin canım :)
evet buralardayız biz :) duyanlar duymayanlara söylesin :) :)
çok çok geçmiş olsun canım şu an da nasıl hissediyorsun kendini
Sağol canım hoşbuldum şükür iyiyim ya biraz halsizlik devam ediyor oda geçer bakalım dayanamadım bende alıyım evladıma iki parça dedim kendimi tutmaya çalışıyorum daha önce ilk bebeğimde çok gereksiz şeyler aldım özendim 3 aylık jean pantolon almışım 6 aylık montay bu fiyatlar ne böyle.
artık bebemize bir şey alamayacağız
ama bunun renklerine bayıldımmmmmmmmmmmm
aman allahım çok güzeller.
güzel günler de giysin inşallah :)
Merhaba kızlar,
Türkiye'nin her yeri bembeyaz Aksaray'da öyle
Hepiniz ne güzel alışverişler yaptınız öyle, harika şeyler aldınız. Hepiniz güle güle giydirinben daha hiç bir şey almadım. .Eşim başka şehirde çalışıyor o nedenle 24. haftadan sonra izne çıktığımda yanına gidip ordan almayı planlıyorum, inşallah.
Bir de ben doktora tezi yazıyorum ve bebiş doğmadan bitirip savunma yapmam gerekiyor. Bu nedenle okul dışındaki vakitlerde sürekli pc başında otur otur belim ağrıyor, umarım bebişe bir etkisi olmuyordur.
Yarın detaylımız var bakalım bebiş ne alemde :) En son gittiğimde 10 Ocaktı 21-22 cmdi, 350 gramcıktı :) Acaba büyüdü mü :)
Yarın başka randevusu olan var mı?
ben sadece müslinli yakalık aldım :)Sağol canım hoşbuldum şükür iyiyim ya biraz halsizlik devam ediyor oda geçer bakalım dayanamadım bende alıyım evladıma iki parça dedim kendimi tutmaya çalışıyorum daha önce ilk bebeğimde çok gereksiz şeyler aldım özendim 3 aylık jean pantolon almışım 6 aylık montfalan tabi hiç biri giyilmeden kaldı babet ayakkabılar yürümeyen çocuğa şimdi hiç bakmıyorum o taraflara
ahdshdadhas kurallar sert :) :)Kızlar bunu çıktı alıp kapıya asıyormuşum