2022 ikizler burcu anneleri

ayyyyyy her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım :)
sağlıkla gelsin bebişlerimiz

oh oh oh gelin kızım güzel günler de giysin :)
ne güzel şeyler almışsın ya çok özendim.
7. ayı beklemicem sanırım almak için ben de :)

canım çok geçmiş olsun sana da.
ben hiç olmadığı kadar vajinam da kasılma hissettim geçmeyince de gittim şehir hastanesinde tahlil verdim.
hem kan hem idrar
crp, üre, sodyum, potasyum, kalsiyum, bilirubin, tam idrar analizi(strip+misroskopi) birkaç tane daha baktığı değer vardı.
Lökasit ve crp sanırım enfeksiyonu belirleyen ölçüt.
ama hastaneden hastaneye değişiyor sanırım isim kısaltmaları.
istersen sonuçları bir kendi doktoruna da at kuzu

ben acilden girmiştim canım
Bende yaptırdım cnm dün acilde tahlil ve enfeksiyon çıktı. Valla ihmal etmemek lazım. Çıkmaz diyodum çıktı. Antibiyotik verdi. Bi de üstüne hasta da oldum heryerim ağrıyor. Boğazım da bi değişik covid test yaptırcam sanırım yrn

Merhaba kızlar,

Türkiye'nin her yeri bembeyaz Aksaray'da öyle :KK200:
Hepiniz ne güzel alışverişler yaptınız öyle, harika şeyler aldınız. Hepiniz güle güle giydirin :nazar:ben daha hiç bir şey almadım. .Eşim başka şehirde çalışıyor o nedenle 24. haftadan sonra izne çıktığımda yanına gidip ordan almayı planlıyorum, inşallah.

Bir de ben doktora tezi yazıyorum ve bebiş doğmadan bitirip savunma yapmam gerekiyor. Bu nedenle okul dışındaki vakitlerde sürekli pc başında otur otur belim ağrıyor, umarım bebişe bir etkisi olmuyordur.

Yarın detaylımız var bakalım bebiş ne alemde :) En son gittiğimde 10 Ocaktı 21-22 cmdi, 350 gramcıktı :) Acaba büyüdü mü :)
Yarın başka randevusu olan var mı?
Ben ben ben😂😂😂
İnşallah cinsiyet öğreneceğiz ♥️♥️♥️

kolaylıklar dilerim inşallah tezin de istediğin gibi olur😍

yarın senin detaylın var🚀 EzgininAnnesi EzgininAnnesi de cinsiyet öğrenecek inşallah bakalım 🤩
İnşallah gösterirse bu çocuğum 😂😂😂

Bende yaptırdım cnm dün acilde tahlil ve enfeksiyon çıktı. Valla ihmal etmemek lazım. Çıkmaz diyodum çıktı. Antibiyotik verdi. Bi de üstüne hasta da oldum heryerim ağrıyor. Boğazım da bi değişik covid test yaptırcam sanırım yrn
geçmiş olsun canım.
umarım covid değilsindir

günaydın özel sektör mağduru arkadaşlarım.
ben de o mağdurlardanım.
bursa da 2 gün idari izin var. ama benim işime aramıyor. özel sektörde çalışan hamileler can taşımıyor sanki
Ah ah bugun benim de moralim bozuk. Bırada da 3 gün izin verdiler kamudaki hamilelere, normalde zaten bugun çalışmıyorum da kurumda elektrik patladı şansıma ısıtıcı çalışmadı cumartesi günü dondum.
Sanki bizim canımız yok. Konuşacağım izin vermezlerse de rapor almayı düşünüyorum odam buz gibi 2" defa hastalık atlattım zaten çıkmayı düşünüyordum bu ay sonu
Kpss çalışıyorum bir taraftan özel sektör ne zormuş böyle sen seni düşünmezsen kimse düşünmüyor 😞

Ah ah bugun benim de moralim bozuk. Bırada da 3 gün izin verdiler kamudaki hamilelere, normalde zaten bugun çalışmıyorum da kurumda elektrik patladı şansıma ısıtıcı çalışmadı cumartesi günü dondum.
Sanki bizim canımız yok. Konuşacağım izin vermezlerse de rapor almayı düşünüyorum odam buz gibi 2" defa hastalık atlattım zaten çıkmayı düşünüyordum bu ay sonu
Kpss çalışıyorum bir taraftan özel sektör ne zormuş böyle sen seni düşünmezsen kimse düşünmüyor 😞
Ay başına gelmeyen kalmamış senin de umarım hastalanmazsın kuzucum :KK43:
dirensen biraz 32de çıksan en azından doğum parası alırdın
tabi canına tak ettirdilerse bilemem

Ay başına gelmeyen kalmamış senin de umarım hastalanmazsın kuzucum :KK43:
dirensen biraz 32de çıksan en azından doğum parası alırdın
tabi canına tak ettirdilerse bilemem

Ayy canım az önce arkadaşım yazdı ben rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum kurum da tatil edilmiş 2gün gitmeyeceğim inşallah sabah ağladım resmen kurum buz gibidir şimdi 😔 18 haftalık olduk bugun 🥰 bir bu kadar daha dayanabilir miyim bilmiyorum doğum parası vs her şey çok cazip geliyor ama bir taraftan kpss çalışıyorum bir süredir giremiyorum ondan sebep ama atanabilme imkanım var özel sektörden yıldım artık artılarını eksilerini düşününce bunun daha iyi olacağına karar verdim 3. girişim olacak birkaç puanla kaçırdım diğerlerini de 5-6 ay gibi bir zamanım var dedim o sürede çalışırsam yapabilirim böyle bir fırsat varken bebek doğmamışken 💓

ayy maşallahhhh
bu gramajlar beni çok güldürüyor hahaha
Değil mi, sanki hiç doğana kadar 3-4 kilolar olmayacak gibi... :)
Ayyy zaman geçmiyo gibi ama bi yandan da çok çabuk geçiyor... Daha 5 haftalıktı ay nasıl geçecek zaman diyorduk şimdi 21+4 oldu bile. 😍
Ay benim bi arkadaşımIN 29. Haftasında doğdu bebişi 1200 gram, hastanede yattı 2.000 gram olarak çıktı. Yaaa küçüçük💕💜 ama sağlıklı🎂

Hiç riske atma kendini, soğuk ortamda hasta olmadan nasıl duracaksın. Rapor al gitsin😉

Hiç riske atma kendini, soğuk ortamda hasta olmadan nasıl duracaksın. Rapor al gitsin😉
Öyle düşünüyordum ki bir mesaj geldi o sıra perşembeye kadar tatilmiş şükür ki inanılmaz soğuk. Az önce hamile bloggerlerden birini gördüm tuniğin altına kilotlu çorap giymiş dışarı çıkacakken fotoğraf atmış ben 3 tane falan giyip çıkıyorum ısınamıyorum 😦

Artık bu sefer öğrenirsin bence, genellikle erkek olursa çokta saklamıyor sanki, senin civciv kız mı acaba😎😍🤔
Ağzın bal yesin 🥰🥰🥰
Niye bilmiyorum ama ilk kız olsun istiyorum ya.
Bı de görümcek in erkekmis. O da geç göstermiş. Ondan da biraz tırsıyorum.
Böyle takıntım yoktu benim ya 😂😂

Çok geçmiş olsun. Tahlilde lökosit mi yüksek çıktı kaç çıktı? İdrar kültürü de yaptılar mı antibiyotik öncesinde?

geçmiş olsun canım.
umarım covid değilsindir
Sağol cnm umarım değilimdir🙏
Çok geçmiş olsun. Tahlilde lökosit mi yüksek çıktı kaç çıktı? İdrar kültürü de yaptılar mı antibiyotik öncesinde?
Sağol cnm evet lökosit 3+ çıktı. Acildeki doktor 2 tane antibiyotik verdi. Biri toz tek kullanımlık. diğeri 20 li hap.
Kendi doktoruma sordum. İkisini birden içme dedi. Tozu iç. Eğer geçmezse Çarşamba gel idrar kültürü yapalım bakterinin türüne göre bi antibiyotik veririm dedi.

Sağol cnm evet lökosit 3+ çıktı. Acildeki doktor 2 tane antibiyotik verdi. Biri toz tek kullanımlık. diğeri 20 li hap.
Kendi doktoruma sordum. İkisini birden içme dedi. Tozu iç. Eğer geçmezse Çarşamba gel idrar kültürü yapalım bakterinin türüne göre bi antibiyotik veririm dedi.
Munorul dimi tek şaselik tozun ismi canım. Ben de onu kullandım. Şimdi bol su içmeye çalışıyorum. Cumartesi de kültür vericem. Bende de kültüre bakmadan diğer antibiyotiği kullanma. Senin ağrın yanman mı oluyor?

Benim ara ara Batmam oluyordu önlem amaçlı idrar vermiştim. Şimdi batma da yok.

3+ demişsin ama zaten 0-5 değer aralığı değil mi? Benim 28 çıktı ama altta da 2+ yazıyor onu mu diyorsun sen acaba? Bak şöyle

Eklentiler

• 2AC0BE20-E97C-4C50-9C8F-55E582852FB3.png
    2AC0BE20-E97C-4C50-9C8F-55E582852FB3.png
    168,3 KB · Görüntüleme: 40
Munorul dimi tek şaselik tozun ismi canım. Ben de onu kullandım. Şimdi bol su içmeye çalışıyorum. Cumartesi de kültür vericem. Bende de kültüre bakmadan diğer antibiyotiği kullanma. Senin ağrın yanman mı oluyor?

Benim ara ara Batmam oluyordu önlem amaçlı idrar vermiştim. Şimdi batma da yok.
Evet munorul. Ağrı ve yanma idrara zor çıkıyorum. Dün akşam içtim bakalım inş etki etmiştir. Yattım bütün gün.
3+ demişsin ama zaten 0-5 değer aralığı değil mi? Benim 28 çıktı ama altta da 2+ yazıyor onu mu diyorsun sen acaba? Bak şöyle
Valla 3+ olunca enfeksiyon anlamına geliyormuş. İki doktorda enfeksiyon var dedi. Benim değerler de şöyle bak

Eklentiler

• 20220123_161605.jpg
    20220123_161605.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 37
X