- 5 Eylül 2020
- 384
- 746
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
ayyyyyy her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım :)
sağlıkla gelsin bebişlerimiz
oh oh oh gelin kızım güzel günler de giysin :)
ne güzel şeyler almışsın ya çok özendim.
7. ayı beklemicem sanırım almak için ben de :)
canım çok geçmiş olsun sana da.
ben hiç olmadığı kadar vajinam da kasılma hissettim geçmeyince de gittim şehir hastanesinde tahlil verdim.
hem kan hem idrar
crp, üre, sodyum, potasyum, kalsiyum, bilirubin, tam idrar analizi(strip+misroskopi) birkaç tane daha baktığı değer vardı.
Lökasit ve crp sanırım enfeksiyonu belirleyen ölçüt.
ama hastaneden hastaneye değişiyor sanırım isim kısaltmaları.
istersen sonuçları bir kendi doktoruna da at kuzu
Bende yaptırdım cnm dün acilde tahlil ve enfeksiyon çıktı. Valla ihmal etmemek lazım. Çıkmaz diyodum çıktı. Antibiyotik verdi. Bi de üstüne hasta da oldum heryerim ağrıyor. Boğazım da bi değişik covid test yaptırcam sanırım yrnben acilden girmiştim canım
Ben ben benMerhaba kızlar,
Türkiye'nin her yeri bembeyaz Aksaray'da öyle
Hepiniz ne güzel alışverişler yaptınız öyle, harika şeyler aldınız. Hepiniz güle güle giydirinben daha hiç bir şey almadım. .Eşim başka şehirde çalışıyor o nedenle 24. haftadan sonra izne çıktığımda yanına gidip ordan almayı planlıyorum, inşallah.
Bir de ben doktora tezi yazıyorum ve bebiş doğmadan bitirip savunma yapmam gerekiyor. Bu nedenle okul dışındaki vakitlerde sürekli pc başında otur otur belim ağrıyor, umarım bebişe bir etkisi olmuyordur.
Yarın detaylımız var bakalım bebiş ne alemde :) En son gittiğimde 10 Ocaktı 21-22 cmdi, 350 gramcıktı :) Acaba büyüdü mü :)
Yarın başka randevusu olan var mı?
İnşallah gösterirse bu çocuğumkolaylıklar dilerim inşallah tezin de istediğin gibi olur
yarın senin detaylın varEzgininAnnesi de cinsiyet öğrenecek inşallah bakalım
geçmiş olsun canım.Bende yaptırdım cnm dün acilde tahlil ve enfeksiyon çıktı. Valla ihmal etmemek lazım. Çıkmaz diyodum çıktı. Antibiyotik verdi. Bi de üstüne hasta da oldum heryerim ağrıyor. Boğazım da bi değişik covid test yaptırcam sanırım yrn
Ah ah bugun benim de moralim bozuk. Bırada da 3 gün izin verdiler kamudaki hamilelere, normalde zaten bugun çalışmıyorum da kurumda elektrik patladı şansıma ısıtıcı çalışmadı cumartesi günü dondum.günaydın özel sektör mağduru arkadaşlarım.
ben de o mağdurlardanım.
bursa da 2 gün idari izin var. ama benim işime aramıyor. özel sektörde çalışan hamileler can taşımıyor sanki
Ay başına gelmeyen kalmamış senin de umarım hastalanmazsın kuzucumAh ah bugun benim de moralim bozuk. Bırada da 3 gün izin verdiler kamudaki hamilelere, normalde zaten bugun çalışmıyorum da kurumda elektrik patladı şansıma ısıtıcı çalışmadı cumartesi günü dondum.
Sanki bizim canımız yok. Konuşacağım izin vermezlerse de rapor almayı düşünüyorum odam buz gibi 2" defa hastalık atlattım zaten çıkmayı düşünüyordum bu ay sonu
Kpss çalışıyorum bir taraftan özel sektör ne zormuş böyle sen seni düşünmezsen kimse düşünmüyor
Ay başına gelmeyen kalmamış senin de umarım hastalanmazsın kuzucum
dirensen biraz 32de çıksan en azından doğum parası alırdın
tabi canına tak ettirdilerse bilemem
Ayy canım az önce arkadaşım yazdı ben rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum kurum da tatil edilmiş 2gün gitmeyeceğim inşallah sabah ağladım resmen kurum buz gibidir şimdi18 haftalık olduk bugun bir bu kadar daha dayanabilir miyim bilmiyorum doğum parası vs her şey çok cazip geliyor ama bir taraftan kpss çalışıyorum bir süredir giremiyorum ondan sebep ama atanabilme imkanım var özel sektörden yıldım artık artılarını eksilerini düşününce bunun daha iyi olacağına karar verdim 3. girişim olacak birkaç puanla kaçırdım diğerlerini de 5-6 ay gibi bir zamanım var dedim o sürede çalışırsam yapabilirim böyle bir fırsat varken bebek doğmamışken
Değil mi, sanki hiç doğana kadar 3-4 kilolar olmayacak gibi... :)ayy maşallahhhh
bu gramajlar beni çok güldürüyor hahaha
Ben bunu çok beğendimKızlar bunu çıktı alıp kapıya asıyormuşum
Artık bu sefer öğrenirsin bence, genellikle erkek olursa çokta saklamıyor sanki, senin civciv kız mı acabaBen ben ben
İnşallah cinsiyet öğreneceğiz
İnşallah gösterirse bu çocuğum
Hiç riske atma kendini, soğuk ortamda hasta olmadan nasıl duracaksın. Rapor al gitsinAh ah bugun benim de moralim bozuk. Bırada da 3 gün izin verdiler kamudaki hamilelere, normalde zaten bugun çalışmıyorum da kurumda elektrik patladı şansıma ısıtıcı çalışmadı cumartesi günü dondum.
Sanki bizim canımız yok. Konuşacağım izin vermezlerse de rapor almayı düşünüyorum odam buz gibi 2" defa hastalık atlattım zaten çıkmayı düşünüyordum bu ay sonu
Kpss çalışıyorum bir taraftan özel sektör ne zormuş böyle sen seni düşünmezsen kimse düşünmüyor
Öyle düşünüyordum ki bir mesaj geldi o sıra perşembeye kadar tatilmiş şükür ki inanılmaz soğuk. Az önce hamile bloggerlerden birini gördüm tuniğin altına kilotlu çorap giymiş dışarı çıkacakken fotoğraf atmış ben 3 tane falan giyip çıkıyorum ısınamıyorumHiç riske atma kendini, soğuk ortamda hasta olmadan nasıl duracaksın. Rapor al gitsin
Ağzın bal yesinArtık bu sefer öğrenirsin bence, genellikle erkek olursa çokta saklamıyor sanki, senin civciv kız mı acaba
Çok geçmiş olsun. Tahlilde lökosit mi yüksek çıktı kaç çıktı? İdrar kültürü de yaptılar mı antibiyotik öncesinde?Bende yaptırdım cnm dün acilde tahlil ve enfeksiyon çıktı. Valla ihmal etmemek lazım. Çıkmaz diyodum çıktı. Antibiyotik verdi. Bi de üstüne hasta da oldum heryerim ağrıyor. Boğazım da bi değişik covid test yaptırcam sanırım yrn
Sağol cnm umarım değilimdirgeçmiş olsun canım.
umarım covid değilsindir
Sağol cnm evet lökosit 3+ çıktı. Acildeki doktor 2 tane antibiyotik verdi. Biri toz tek kullanımlık. diğeri 20 li hap.Çok geçmiş olsun. Tahlilde lökosit mi yüksek çıktı kaç çıktı? İdrar kültürü de yaptılar mı antibiyotik öncesinde?
Munorul dimi tek şaselik tozun ismi canım. Ben de onu kullandım. Şimdi bol su içmeye çalışıyorum. Cumartesi de kültür vericem. Bende de kültüre bakmadan diğer antibiyotiği kullanma. Senin ağrın yanman mı oluyor?Sağol cnm umarım değilimdir
Sağol cnm evet lökosit 3+ çıktı. Acildeki doktor 2 tane antibiyotik verdi. Biri toz tek kullanımlık. diğeri 20 li hap.
Kendi doktoruma sordum. İkisini birden içme dedi. Tozu iç. Eğer geçmezse Çarşamba gel idrar kültürü yapalım bakterinin türüne göre bi antibiyotik veririm dedi.
3+ demişsin ama zaten 0-5 değer aralığı değil mi? Benim 28 çıktı ama altta da 2+ yazıyor onu mu diyorsun sen acaba? Bak şöyleSağol cnm umarım değilimdir
Sağol cnm evet lökosit 3+ çıktı. Acildeki doktor 2 tane antibiyotik verdi. Biri toz tek kullanımlık. diğeri 20 li hap.
Kendi doktoruma sordum. İkisini birden içme dedi. Tozu iç. Eğer geçmezse Çarşamba gel idrar kültürü yapalım bakterinin türüne göre bi antibiyotik veririm dedi.
Çok teşekkür ederinkolaylıklar dilerim inşallah tezin de istediğin gibi olur
yarın senin detaylın varEzgininAnnesi de cinsiyet öğrenecek inşallah bakalım
düşündüklerimin hissi buKızlar bunu çıktı alıp kapıya asıyormuşum
Evet munorul. Ağrı ve yanma idrara zor çıkıyorum. Dün akşam içtim bakalım inş etki etmiştir. Yattım bütün gün.Munorul dimi tek şaselik tozun ismi canım. Ben de onu kullandım. Şimdi bol su içmeye çalışıyorum. Cumartesi de kültür vericem. Bende de kültüre bakmadan diğer antibiyotiği kullanma. Senin ağrın yanman mı oluyor?
Benim ara ara Batmam oluyordu önlem amaçlı idrar vermiştim. Şimdi batma da yok.
Valla 3+ olunca enfeksiyon anlamına geliyormuş. İki doktorda enfeksiyon var dedi. Benim değerler de şöyle bak3+ demişsin ama zaten 0-5 değer aralığı değil mi? Benim 28 çıktı ama altta da 2+ yazıyor onu mu diyorsun sen acaba? Bak şöyle