2022 ikizler burcu anneleri

Günaydınnnn buz gibi bir Ankara sabahı var ❄❄❄
Benim minnoş kızım iki gündür alt karnımı fena ağrıtıyor soğuklarında etkisi var sanırım
ve ben bu sabah ciddi ciddi hissediyorum iki kez üst üste pıt pıt etti 💕💕
bu bağırsak değil eminim 😅😅
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah EzgininAnnesi EzgininAnnesi kavuşma günü güzel haberlerinizi bekliyorum 🎈

ayy ne güzel🙏🙏 en azından kontrol aralıkları uzun olsa da bizi biraz rahatlatıyo🧡🧡

Günaydııın🎈

Kadıköy belediyesi şöyle bir mesaj atmış özel araçların saat 1'e kadar dışarı çıkması yasak🥶

herkes çok dikkat etsin🧡
çok doğru bir karar keşke Ankara'da öyle bire karar alsa akşam o kadar zor döndük ki eve kaya kaya aklım çıktı arabanın içinde kar kalktı yollarda ama bu seferde her yer buz

Günaydın kuzum. ❤️
Hadi kız haberini al da gel. ❤️
.
Günaydın ☺️
Saat 3te yine.
Takıldık biz. 3ten başka saate gidemiyoruz 🥰

Günaydınnnn buz gibi bir Ankara sabahı var ❄❄❄
Benim minnoş kızım iki gündür alt karnımı fena ağrıtıyor soğuklarında etkisi var sanırım
ve ben bu sabah ciddi ciddi hissediyorum iki kez üst üste pıt pıt etti 💕💕
bu bağırsak değil eminim 😅😅
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah EzgininAnnesi EzgininAnnesi kavuşma günü güzel haberlerinizi bekliyorum 🎈
Günaydın canım 🥰
Darısı başımıza.
Bende hafif dalga hissediyorum sabahları 🥰
İnşallah valla bende bekliyorum 🥰🥰🥰

veee bugün SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah 'nın detaylı kontrolü var🚀🚀
çok güzel haberlerle gel🙏🧡🧡
EzgininAnnesi EzgininAnnesi e hadi artık bugün öğrenebilicez mi cinsiyeti 🎈🎈🎈
Canım saat 3te ☺️
Bu sefer de turşu suyu mu içsem napsam 😂😂
Çikolata da bacakları kapattık

Canım eve geçme imkanın yok mu?
Kar yağmaya başladı yine.
Hangi il ilçedesin?
En azından 3 4 gibi çık bari
yok canım burda kar falan yok karadenizdeyim ben :KK70: sadece her zamanki gibi yağmur yağıyor. buralarda öyle sıkıntılarımız ok çok şükür. ofiste de oturup mağaza mağaza geziyorum bisi yaptıgım da yok :KK70:

Kızlar herkese merhaba bu aralar pek faal değilim ama okuyup takip ediyorum dönüş yapamasam da.
Cumartesi 21+0 da detaylım vardı ama yollar kapalı gidebilecek miyim bilmiyorum biraz ertelenecek gibi.
Ayrıca tam göbek deligimin altında sanki tekmeler hissediyorum özellikle 3 gündür ama bana göre hala bağırsak 🤭
Kontrolü olanlar umarım her şey yolunda gider haberlerinizi bekliyoruz 🥰

Ben de 18+1deyim bugun artık emin oldum akşam oturduğumda özellikle sert sert dürtme gibi şeyler hissediyorum. Eşim de dar geldi herhalde orası diyor 🤣 daha kayma hissini hissedemedim ama siz ne zaman hissettiniz kızlar? Yazanlar olduysa gözümden kaçmış olabilir 🐥
kontrolü olan anneler güzel haberlerle gelin ♥️ yerinde yöresinde kar yağan anneler de dikkat edin 🥰💓

Kızlar herkese merhaba bu aralar pek faal değilim ama okuyup takip ediyorum dönüş yapamasam da.
Cumartesi 21+0 da detaylım vardı ama yollar kapalı gidebilecek miyim bilmiyorum biraz ertelenecek gibi.
Ayrıca tam göbek deligimin altında sanki tekmeler hissediyorum özellikle 3 gündür ama bana göre hala bağırsak 🤭
Kontrolü olanlar umarım her şey yolunda gider haberlerinizi bekliyoruz 🥰

bence artık bağırsak hareketi değildir o 🚀🚀

Ben de 18+1deyim bugun artık emin oldum akşam oturduğumda özellikle sert sert dürtme gibi şeyler hissediyorum. Eşim de dar geldi herhalde orası diyor 🤣 daha kayma hissini hissedemedim ama siz ne zaman hissettiniz kızlar? Yazanlar olduysa gözümden kaçmış olabilir 🐥
kontrolü olan anneler güzel haberlerle gelin ♥️ yerinde yöresinde kar yağan anneler de dikkat edin 🥰💓

kayma bu mu bilmiyorum ama çok acayip bi his oluyo dönüyo gibi oluyo bi garip oluyorum yürsk hoplaması gibi😂

ama pıt pıtları 20'den sonra hissetmeye başladım artık uyuduğunu uyandığını anlıyorum 🧡🧡

bence artık bağırsak hareketi değildir o 🚀🚀
Ayy hadi inşallah 🤭😂
kayma bu mu bilmiyorum ama çok acayip bi his oluyo dönüyo gibi oluyo bi garip oluyorum yürsk hoplaması gibi😂

ama pıt pıtları 20'den sonra hissetmeye başladım artık uyuduğunu uyandığını anlıyorum 🧡🧡
Benim de pıt pıt oluyor ama uyuyup uyanma durumunu bilmiyorum ki dediğim gibi hala ayirt edemedim zaten 3-4 gün geriden geliyor şu an 19+6 falan sanırım, ayy artık şöyle anne ben buradayım diyen hareketlerini hissetsem 😍😍
Ne güzel artık hareketlerini seçebiliyorsun maşallah 🙏 darısı hepimizin başına 😍🥰

👩‍💻

veee bugün SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah 'nın detaylı kontrolü var🚀🚀

çok güzel haberlerle gel🙏🧡🧡

EzgininAnnesi EzgininAnnesi e hadi artık bugün öğrenebilicez mi cinsiyeti 🎈🎈🎈
Merhaba tatliş anneler😉
Biz geldik😍
Detalıya gitmeden bir saat arabayı kardan temizlemek zorunda kaldığım için 11:10 gibi orda oldum🦄
Yaklaşık 12 ye kadar sürdü. Doktor tek tek her organı inceledi. Beyin, kalp, damarlar, akciğer vs vs vs. Herşey çok güzel çok şükür😍 🙏
iyi bakmışım tosunuma 470 gram olmuş yaklaşık 22-23cm dedi. 🧚‍♂️😍🤰
Böbreklerin çıkış kanalları darmış bi tık ama erkek bebeklerde genelde görülüyomuş, şimdilik sorun yok ama her kontrolde takip edelim dedi🙏🤔🌻
Bir de benim bebiş ters duruyormuş🤔 yani şöyle, kafası aşağıda değil de aynı bizim gibi yukarıda duruyormuş🐅😅😂 dik başlı mı ne 😆😂😜
Bu duruşta normalmiş🙏
Bebişin yüzünüde gördüm yaaa ellerini yumruk yapıyor, açıyor, ellerini başının iki yanıma koyuyor falan, çoook tatlıydı benim miniğim💕🤰🖤
Çok şükür herşey yolunda bİzde.💜💛💚💙💗

Merhaba tatliş anneler😉
Biz geldik😍
Detalıya gitmeden bir saat arabayı kardan temizlemek zorunda kaldığım için 11:10 gibi orda oldum🦄
Yaklaşık 12 ye kadar sürdü. Doktor tek tek her organı inceledi. Beyin, kalp, damarlar, akciğer vs vs vs. Herşey çok güzel çok şükür😍 🙏
iyi bakmışım tosunuma 470 gram olmuş yaklaşık 22-23cm dedi. 🧚‍♂️😍🤰
Böbreklerin çıkış kanalları darmış bi tık ama erkek bebeklerde genelde görülüyomuş, şimdilik sorun yok ama her kontrolde takip edelim dedi🙏🤔🌻
Bir de benim bebiş ters duruyormuş🤔 yani şöyle, kafası aşağıda değil de aynı bizim gibi yukarıda duruyormuş🐅😅😂 dik başlı mı ne 😆😂😜
Bu duruşta normalmiş🙏
Bebişin yüzünüde gördüm yaaa ellerini yumruk yapıyor, açıyor, ellerini başının iki yanıma koyuyor falan, çoook tatlıydı benim miniğim💕🤰🖤
Çok şükür herşey yolunda bİzde.💜💛💚💙💗

ohh çok sevindim🙏🙏🧡🧡

470 gram diyosun neredeyse 500 gram kocaman oldular inanılmaz🙈🧡🧡🧡

cd verdiyse artık açar açar izlersiniz🙏🙏 🚀🚀🚀

ohh çok sevindim🙏🙏🧡🧡

470 gram diyosun neredeyse 500 gram kocaman oldular inanılmaz🙈🧡🧡🧡

cd verdiyse artık açar açar izlersiniz🙏🙏 🚀🚀🚀
Cd vermedi, öyle bir şey yokmuş bunlarda. Bol bol foto verdi. Hemşireye video çektirdim ama o da yandan yandan çekmiş acayip bi şekilde :) Artık sağlık olsun... Fotolarına videolarına bakarak uyurum artık her gece:anne::KK36:

Hakikaten kocaman gibi, sanki normal bebek boyutunda :) Ama hala minnacık düşünsene yarım kilo yaaa :)

Allah kolaylık versin canım. İnşallah en yakın zamanda eşinle birbirinize kavuşursunuz. 🤗

Tezinde de kolaylıklar dilerim, su gibi aksın yazdıkların. Danışmanın hiiiiiiiç sorun çıkarmasın inşallah. 😉 Jüri zamanı haber ver, dua edelim hep birlikte. ❤️

Kontrol sonrası güzel haberlerini bekliyoruz. 🥰

.
Çok teşekkür ederim Canancığım, harika dileklerin için :KK200: inşallah Allah kolaylık verir ve bir an evvel bitiririm:halay:

Sanırım Herşey Şimdi Başlıyor 🥰
Kızım Geliyor 🥰🥰🥰
IMG_20220125_161856_233-01.jpeg

X