2022 ikizler burcu anneleri

ayyy hadi gözün aydın
kız istiyordun zaten herşey gönlünüzce olur inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin

herkesin tahmini doğru çıktı
gözün aydın
Teşekkür ederim canım
Evet -C-A-N-A-N- bildiii 6. Haftada

turşu suyu işe yaradı mı
Yok valla içmedim hiçbir şey

Ay sonunda harika haber, gözün aydın kuzu
Teşekkür ederim canım

Merhaba canımm,
Güzel geçmesine çoook sevindim. Maşallah bebikoya

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kaç haftaliksiniz benimki 14 Şubat'ta detaylı ultrasonum merakta ediyorum 22+5 de gidicem nasip olursa

Gözün aydın sağlıklı gördün bebişini maşallah darısı başımıza
Sanırım Herşey Şimdi Başlıyor
Kızım Geliyor
Eki Görüntüle 2995112
Gözün aydın sağlıcakla gelsin prenses

Yaa çok sevindim her şeyin yolunda olmasına, gözün aydın sıranı savdın
Sanırım Herşey Şimdi Başlıyor
Kızım Geliyor
Eki Görüntüle 2995112
Oyy, belliydi zaten ama edepli kızımız göstermedi cinsiyetini. Her şey gönlünce olsun canım

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kaç haftaliksiniz benimki 14 Şubat'ta detaylı ultrasonum merakta ediyorum 22+5 de gidicem nasip olursa
Çok sağol baby, hepimiz sağlıkla, sıhhatle kavuşalım biriciklerimize
Biz tam tamına bugün 21+4'üz, rollercoaster ile aynıyız :) Sen gittiğin zaman senin bebiş daha da büyümüş olacak

Teşekkür ederim B Bonncuk 'cuğum. Bebişlerimizi gördük mü o gün en güzel gün oluyor bizim için
Senin ki ne zaman?
3 şubatta canım
Evet yaa keşke hep görebilsek 4 hafta olacak neredeyse bende görmedim ayda bir gidenleri daha iyi anladım 2 3 haftada bir gidiyordum ben bu sefer uzun oldu

Eki Görüntüle 2995255

Kızım ikizler mi olur boğa mı tam bilemiyorum ama süslü olacağı kesin
Şimdiden toka yaptirdim Sanki doğar doğmaz takabilcez gibi
Çokk güzeller iyi günlerde kullanmak nasip olsun kızlar süslü oluyor ❤adıyla yaşasın inşallah çok isim Meryem

kayma bu mu bilmiyorum ama çok acayip bi his oluyo dönüyo gibi oluyo bi garip oluyorum yürsk hoplaması gibi

ama pıt pıtları 20'den sonra hissetmeye başladım artık uyuduğunu uyandığını anlıyorum
Yaa çok güzel bugun ilk defa bu kadar hissettim bir ara otururken resmen canım acıdı başının olduğu yer kafa mı attı anasına o sıra anlamadım ama oturdum hüngür hüngür ağladım çok güzel bir duygu şükürler olsun zaten çok sulu gözüm annelik beni daha da fena yaptı
Oyyy ne güzel bir haber bu maşallah büyüyorlar ya ben de ya 20de ya 21de gideyim diyorum böyle net net görünsün diye umarım bol bol fotoğraf verirler geçen sırtını döndüğü için içimde kaldı günlerce rüyama girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…